Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

geçen seferki tedavimde 5.güne gitii 3 embriyom. 1 tane transfer edildi ama tutmadı
Bnmde bundan önceki iki tüp bebek tedavisinde 5.gun birinci kalite embriyo konuldu ilk tedavim tuttu ama boş kese ve düştü ikincisi hiç tutmadı bu üçüncü tedaviye başladım 9 aydır gidip geliyorum yumurta takibi bazı aylar hiç olmadı yumurtam iki aydır da iki yumurtam oluyo ama hormonlar yüksek olunca toplamiyo içi boştur diye

Çok teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun Rabbim nasip etsin tez vakitte 🤲 biraz kullanınca alışırsınız, bayadır kullanıyorum ben artık yan etkisi olmuyor. sadece rahim duvarına yönelik bi ilaç olduğunu biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer. Şimdiden rahim duvarınızı tedaviye hazırlıyor olabilir. Benim doktorum yumurtam ve kalitesi için takviye edici gıda vermişti çok faydasını görmüştük eşimle birlikte kullanmıştık hatta
Neydi peki o takviye paylasirsaniz sevinirim. bal polen arisutu karisimi yiyoruz. Ama Hunnap markaninkini bulabildim yurtdisindayim. Insallah faydasi vardir onun bilemedim :)

Kizlar trasfer olalı 8. Günüm 0.57 çıktı sizce 12 güne kadar yukselirmi ? Böyle olup yükselen varmi

Neydi peki o takviye paylasirsaniz sevinirim. bal polen arisutu karisimi yiyoruz. Ama Hunnap markaninkini bulabildim yurtdisindayim. Insallah faydasi vardir onun bilemedimis
İsterseniz özel olarak yazayım çünkü herkese iyi gelmeyebilir riske atmak istemem içerik olarak inceleyip kullanabilirsiniz bilinçli kullanmak lazım.

Merhaba bayanlar 4. Tüp bebek denememizi yapacağız geçen ay gittim kist vardı kocaman ve yasmin başladı yaklaşık 17 gündür kullanıyorum 1 haftadır lekelenme başladı benim gibi kullanıp leke gören varmı arada kanamaya da dönüyor doktorum devam diyor hapa transferde bir sıkıntı olurmu acaba bu durumu yasayan arkadaşlardan bilgi istiyorum allah rızası için birde göğüslerim çok fazla ağrımaya başladı yasmin başladıktan sonra artık el değemiyorum hem sis hem ağrı dün test yaptırdım prolaktin 51 cıktı çok yükselmiş 4 tane yasmin halim kaldı hemen doktora yazdım hala devam et prolaktin için ilaç kullanmaya gerek yok ilaçtan öyle çıkmıştır dedi ama kafama çok takıldı süt hormonu yuksekken transfer nasıl yapacak bu doktor bana hap bitince gel dedi salı günü gideceğim ama bu hormon seviyesinde transfer olup tutan varmı çok korkuyorum gerçekten artık çok yıprandım doktorlardan lütfen bu durumu yaşayanlardan yardım bekliyorum şimdiden allah razı olsun rabbim cümlemizi sevindirsin hayırlı sağlıklı evlatlarla ins

Merhaba bayanlar 4. Tüp bebek denememizi yapacağız geçen ay gittim kist vardı kocaman ve yasmin başladı yaklaşık 17 gündür kullanıyorum 1 haftadır lekelenme başladı benim gibi kullanıp leke gören varmı arada kanamaya da dönüyor doktorum devam diyor hapa transferde bir sıkıntı olurmu acaba bu durumu yasayan arkadaşlardan bilgi istiyorum allah rızası için birde göğüslerim çok fazla ağrımaya başladı yasmin başladıktan sonra artık el değemiyorum hem sis hem ağrı dün test yaptırdım prolaktin 51 cıktı çok yükselmiş 4 tane yasmin halim kaldı hemen doktora yazdım hala devam et prolaktin için ilaç kullanmaya gerek yok ilaçtan öyle çıkmıştır dedi ama kafama çok takıldı süt hormonu yuksekken transfer nasıl yapacak bu doktor bana hap bitince gel dedi salı günü gideceğim ama bu hormon seviyesinde transfer olup tutan varmı çok korkuyorum gerçekten artık çok yıprandım doktorlardan lütfen bu durumu yaşayanlardan yardım bekliyorum şimdiden allah razı olsun rabbim cümlemizi sevindirsin hayırlı sağlıklı evlatlarla ins
Dostinex kullan hafta da bir canım benimde yüksekti dostinex kullan dim düştü

Dostinex kullan hafta da bir canım benimde yüksekti dostinex kullan dim düştü
Doktora söyledim ama dostinex gerek yok yasmin hap yükseltmiştir diyor bende kullanmak istediğimi söyledim ama kullanma diyor arada kaldım o yüzden yuksekken transfer yapilirmi bilemiyorum yada transfer için hazirliga başladığımda verse dostinex içsem hemen dusermi nasıl bi yol izlicek doktor gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum

Merhaba .bende yeni üye oldum siteye.başladın mı tedaviye acaba.bende de progesteronn hormonu yüksek çıktı bu ay.transferim iptal oldu. nasıl düştü sonra progesteronun.acaba
Merhaba evet bu ay transfer olacaktı tekrardan tedaviye başladık ilaçlar kullandım yine tsh ve progestorin yüksek çıktığı için iptal edildi. Moral olarak hiç iyi değilim hep aynı şey oluyor. Tsh için kullandığım ilacın dozunu yükseltti doktor progestoron 1.2 çıkıyor polikistik over olduğum için doktor yumurtalardan oluyordur dedi herhangi bir ilac vermedi adet olunca tekrar başlayacağız

Merhaba, ben tüp bebek tedavimde 9günümdeyim. dün akşam son gonal f ve menapur iğnelerimi oldu. bu sabahta cetrotide iğnemi vuruldum ve Estrodiol ve progesteron tahlillerimi yaptırdım. E2 : 1702 Progesteron : 0,55 çıktı

bilgi olan yorumlayabilrimi? henüz dr umla gorsmedım ama tabi onunla gorusene kadar stresteyim :( pazar yada ptesi yumurta toplama yapılacak.

bu degerler normal mi? sizlerde nasıl dı?

Doktora söyledim ama dostinex gerek yok yasmin hap yükseltmiştir diyor bende kullanmak istediğimi söyledim ama kullanma diyor arada kaldım o yüzden yuksekken transfer yapilirmi bilemiyorum yada transfer için hazirliga başladığımda verse dostinex içsem hemen dusermi nasıl bi yol izlicek doktor gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum
Benimde biraz yüksekti dostinex kullandim trasfee kadar yüksek olursa sıkıntı olabilir ihtimallere bağlı kalmayın.

Merhaba, ben tüp bebek tedavimde 9günümdeyim. dün akşam son gonal f ve menapur iğnelerimi oldu. bu sabahta cetrotide iğnemi vuruldum ve Estrodiol ve progesteron tahlillerimi yaptırdım. E2 : 1702 Progesteron : 0,55 çıktı

bilgi olan yorumlayabilrimi? henüz dr umla gorsmedım ama tabi onunla gorusene kadar stresteyim :KK43: pazar yada ptesi yumurta toplama yapılacak.

bu degerler normal mi? sizlerde nasıl dı?
Benim de E2 : 122.85
Progesteron : 0,16 idi bana biraz düşük demişti dr'um

Merhaba evet bu ay transfer olacaktı tekrardan tedaviye başladık ilaçlar kullandım yine tsh ve progestorin yüksek çıktığı için iptal edildi. Moral olarak hiç iyi değilim hep aynı şey oluyor. Tsh için kullandığım ilacın dozunu yükseltti doktor progestoron 1.2 çıkıyor polikistik over olduğum için doktor yumurtalardan oluyordur dedi herhangi bir ilac vermedi adet olunca tekrar başlayacağız
kaç aydır erteleniyo tedavin. bir de bu süreçte kullandığın ilaç vs.var mı senin. yumurtan toplaıp donduruldu mu.

Merhaba.benim de geçen ay prolaktinin 49,8 çıkmıştı.bu değerde transfer yapamam demişti.doktorum dostinex adında bi ilaç verdi.pazartesi-perşembe olmak üzere haftada 2 gün 1 er adet kullandım.1 ayın sonunda 1,59 a düştü prolaktin ama bu defa progesteron değerim 2,88 çıktı

kaç aydır erteleniyo tedavin. bir de bu süreçte kullandığın ilaç vs.var mı senin. yumurtan toplaıp donduruldu mu.
Ekim ayında yumurta toplandı embriyo donduruldu. Bu ikinci iptal olması. Bu ay transfer olacak diye estrofem kullandım şimdi bıraktım geri. Coraspin b12 ve d vitaminine devam ediyorum. Sen ilaç ne kullaniyorsn

Back
X