Hiç korkma gerçekten onunla bir ilgisi yokPazartesi kan testi vereceğim bakalım artık öyle öğrenirim suan yoldayım zaten yavaş gidiyoruz ama umarım varsa bişey olmaz internette doktorlar olmaz demiş ama korkuyorum gene de
Benim 23 ünde oldu transferim şimdi bile karnım agriyor ara ara kasiklarim agriyor ne yapacağım bilmiyorum korkuyorum test vermektenKızlar bende 27 aralıkta transfer oldum. Bugün 6. Günü. Benim düne kadar kasık batmalarım çok vardı şimdi bugün hiç kalmadı. Özellikle geceleri adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Ve alakası var mı bilmiyorum ama transferden sonra ayaklarım buz gibi bi türlü ısıtamıyorum. Başka bir belirtim yok.
Bugün 5.gunumuz bugün biraz belim ağrıyor ama günlerim yorucu gectiginden ona bağlıyorum bı belirti gibi düşünüp umurlanmak istemem ya senininşAllah sonu güzel olur diyelim insan aynı gün transfer olan birini duydugunda bile heycanlanır mksizin varmı herhangi bir belirtiniz
Ben çok üzüldüm başınız sağolsunEvet evet 9. Gün erken gebelik yapptım pozitifti ertesi gün normal gebelik yaptım pozitifti transferin 11. Günü kan verdim 88 çıktı 3. Gün embriyosu taze transferdi. 10 ağustosda doğum yaptım kızm oldu da doğumda oksijensiz kaldığı için vefat etti.
Ben dayanamadım 4. Gün test yaptım negatif çıktı. Senin aslında artık çıkar belirtilerinde var. Ama korkmanı anlayabiliyorumBenim 23 ünde oldu transferim şimdi bile karnım agriyor ara ara kasiklarim agriyor ne yapacağım bilmiyorum korkuyorum test vermekten
1 yılda 3tup bebek yaptırdım 2 tanesinde 1 er embriyo 1 tanesinde hiç embriyo oluşmadı ilk yaptırdığım gecen sene bu zamanlardı iste 31 aralikta transfer olacaktım ama kistler den midir nedir bir türlü hoca transferi yapamadı Rahmi dinlendirdi ama ille de ameliyat diyordu bu süreçte git embriyo biriktir sonra kistten ameliyat edeceğim dedi ama devamlı da kistten ameliyat olunca menopoza gireceksin diyor bende gittim bahceci de tüp bebek yaptırdım tekrar Selen hoca Allah onu bildiği gibi yapsın benim tedavim devam ederken istifa etti 10 yumurta toplarım diyordu 3 yumurta toplandı gene 1 tane embriyo oluştu ama oluşan embriyo gene transfer edilemedi hitereskobi yapalım dediler bahceci de çok tutar diye GATA’ya gittim orada da kurul toplandı beni yanlış anlamışlar onlar da tüp bebek kararı çıkardılar ona da tamam dedim 7 yumurta dan hiç embriyo oluşmadı GATA da beni ikna ettiler embriyo nu tası dediler bende ancak bahçecidekini getirebilirdim GATA’ya Trabzon’daki embriyoyu taşımak çok zor olacaktı bahcecidekini taşıdık artık transferim yine zor oldu ama şükürler olsun bu aşamaya geçebildik transfer oldu 1 yılda 3 tüp bebek beni çok yordu transfer bile olamamak beni çok uzuyordu idrar testi de yapmadım ümidim yok hiç gücüm kalmadı şimdi tek çizgi çıkar üzülürüm bide pazartesi kan vereceğim oda kötü çıkar 2 kere üzülmektense beklemeyeyim dedim bakalım ne olacak kasiklarim karnım ağrıdıkça korkuyorum sanki adetim ucunda biri dokunsa kanayacakBen dayanamadım 4. Gün test yaptım negatif çıktı. Senin aslında artık çıkar belirtilerinde var. Ama korkmanı anlayabiliyorumAllah hepimize sabır versin
Ben dayanamadım 4. Gün test yaptım negatif çıktı. Senin aslında artık çıkar belirtilerinde var. Ama korkmanı anlayabiliyorumAllah hepimize sabır ve
Çok zor süreçlerden geçmişsin ama belkide çoğu insana göre çokta şanslısın. Çok fazla deneyenlerde var biliyorsun… inşallah Allah’ım bu sefer emeklerinin karşılığını sana versin. Haberini mutlaka ver beklicem pazartesiye çok az kalmış yapma madem hiç test. Pazartesi güzel haber alıcakmışım gibi bir his doğdu içime1 yılda 3tup bebek yaptırdım 2 tanesinde 1 er embriyo 1 tanesinde hiç embriyo oluşmadı ilk yaptırdığım gecen sene bu zamanlardı iste 31 aralikta transfer olacaktım ama kistler den midir nedir bir türlü hoca transferi yapamadı Rahmi dinlendirdi ama ille de ameliyat diyordu bu süreçte git embriyo biriktir sonra kistten ameliyat edeceğim dedi ama devamlı da kistten ameliyat olunca menopoza gireceksin diyor bende gittim bahceci de tüp bebek yaptırdım tekrar Selen hoca Allah onu bildiği gibi yapsın benim tedavim devam ederken istifa etti 10 yumurta toplarım diyordu 3 yumurta toplandı gene 1 tane embriyo oluştu ama oluşan embriyo gene transfer edilemedi hitereskobi yapalım dediler bahceci de çok tutar diye GATA’ya gittim orada da kurul toplandı beni yanlış anlamışlar onlar da tüp bebek kararı çıkardılar ona da tamam dedim 7 yumurta dan hiç embriyo oluşmadı GATA da beni ikna ettiler embriyo nu tası dediler bende ancak bahçecidekini getirebilirdim GATA’ya Trabzon’daki embriyoyu taşımak çok zor olacaktı bahcecidekini taşıdık artık transferim yine zor oldu ama şükürler olsun bu aşamaya geçebildik transfer oldu 1 yılda 3 tüp bebek beni çok yordu transfer bile olamamak beni çok uzuyordu idrar testi de yapmadım ümidim yok hiç gücüm kalmadı şimdi tek çizgi çıkar üzülürüm bide pazartesi kan vereceğim oda kötü çıkar 2 kere üzülmektense beklemeyeyim dedim bakalım ne olacak kasiklarim karnım ağrıdıkça korkuyorum sanki adetim ucunda biri dokunsa kanayacak
Amin Allah razı olsunBen çok üzüldüm başınız sağolsun
Ay canım benim Allah razı olsun güzel dileklerinin icin . Hep birlikte güzel haberler alalım Allah’ımın izniyle. Hiç bozma morelini allahtan Ümit kesilmez . Yapma bir daha da test kendini üzme canım en garanti test kan sonucu insallah ondan güzel haberler alalımÇok zor süreçlerden geçmişsin ama belkide çoğu insana göre çokta şanslısın. Çok fazla deneyenlerde var biliyorsun… inşallah Allah’ım bu sefer emeklerinin karşılığını sana versin. Haberini mutlaka ver beklicem pazartesiye çok az kalmış yapma madem hiç test. Pazartesi güzel haber alıcakmışım gibi bir his doğdu içimeevet ben biraz erken yaptım dayanamıyorum işte bende sabırsızım. Benim ilk denemem daha. Cuma günü kan vericem bende hayırlısıyla. Bugün belirti falan hissetmeyince biraz benimde umudum kesildi. Durduk yere neden böyle bir hisse büründüm bilmiyorum ama yinede pozitif durmaya çalışıyorum biraz zor oluyor
Bide canım belirti hissetmeden olan çok duydum ben o yüzden ara ara olan kasik agrilarima çok korkuyorum adetim geliyor diye herkes de farklıymış bazısında belirti oluyor bazısında hiç birsey olmuyorÇok zor süreçlerden geçmişsin ama belkide çoğu insana göre çokta şanslısın. Çok fazla deneyenlerde var biliyorsun… inşallah Allah’ım bu sefer emeklerinin karşılığını sana versin. Haberini mutlaka ver beklicem pazartesiye çok az kalmış yapma madem hiç test. Pazartesi güzel haber alıcakmışım gibi bir his doğdu içimeevet ben biraz erken yaptım dayanamıyorum işte bende sabırsızım. Benim ilk denemem daha. Cuma günü kan vericem bende hayırlısıyla. Bugün belirti falan hissetmeyince biraz benimde umudum kesildi. Durduk yere neden böyle bir hisse büründüm bilmiyorum ama yinede pozitif durmaya çalışıyorum biraz zor oluyor
Bugün pozitifi gördüm canım ben. Seninde güzel haberlerini bekliyorumBide canım belirti hissetmeden olan çok duydum ben o yüzden ara ara olan kasik agrilarima çok korkuyorum adetim geliyor diye herkes de farklıymış bazısında belirti oluyor bazısında hiç birsey olmuyor
Canım benim de ilk denemem daha. Lütfen olumlu düşünelim. Ben de daha transferimin üçüncü günündeyim ama umudum az benim de. Ama benim umudumu kıran laboratuvar süreci ve doktorum oldu maalesefÇok zor süreçlerden geçmişsin ama belkide çoğu insana göre çokta şanslısın. Çok fazla deneyenlerde var biliyorsun… inşallah Allah’ım bu sefer emeklerinin karşılığını sana versin. Haberini mutlaka ver beklicem pazartesiye çok az kalmış yapma madem hiç test. Pazartesi güzel haber alıcakmışım gibi bir his doğdu içimeevet ben biraz erken yaptım dayanamıyorum işte bende sabırsızım. Benim ilk denemem daha. Cuma günü kan vericem bende hayırlısıyla. Bugün belirti falan hissetmeyince biraz benimde umudum kesildi. Durduk yere neden böyle bir hisse büründüm bilmiyorum ama yinede pozitif durmaya çalışıyorum biraz zor oluyor
Aaaa gerçekten mi bak belirti olmadan olduBugün pozitifi gördüm canım ben. Seninde güzel haberlerini bekliyorum
Allah yardımcınız olsun canım kötü düşünme inşallah senin evladın olacak embriyo odur Allah büyükCanım benim de ilk denemem daha. Lütfen olumlu düşünelim. Ben de daha transferimin üçüncü günündeyim ama umudum az benim de. Ama benim umudumu kıran laboratuvar süreci ve doktorum oldu maalesefaslında ilk ayda hemen 23 yumurta olması ve bunların 14 ünün döllenmesi çok iyi karşılanmıştı ve bana hep öyle bir umut yüklenmişti Embriyoloji ve doktor tarafından. Hatta donduralım bir kısmını dediler mutlaka. Ancak transfer günü orada öğrendim ki 4 embriyo kalmış. Hatta bunlardan ikisini transfer ettikten sonra kalan iki tane de dondurmak için yeterince gelişmemiş. Transfer başarılı geçti. Transfer sonrası doktorum odama geldiğinde “iki transfer yaptık ama bakalım sana ısınacaklar mı görelim. Baştan beri biliyorsunuz yumurta ve sperm kalitelerinizle ilgili endişelerimiz vardı zaten.”dedi. Ben ve eşim orda çöktük zaten. Bu nasıl bir ifadeydi? evet eşimin sperm sayı ve kalitesi kötüydü ama bunun bir aylık vitaminle çözüleceğini. Tüp bebek için sorun olmayacağını söyleyen de kendisiydi. Kaldı ki yumurtalarımı çok iyi bulan da kendisiydi. Şimdi endişemin ve umutsuzluğumun kaynağı doktoruma olan güvenimi yitirmem sanırım. Transferi sadece yapmış olmak için kalitesiz embriyo ile yapmış olabilir mi acaba diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?