Biliyor musun bende çıkamıyorum burdan basim agriyana kadar burdayimMerhaba benim de taze 3. Gün transferi yapıldı 28 i perşembe günü şuan transfer gününü saymazsak 3 gün oldu yani. Bende de belirti yok ama adet hissi arada bana da oluyor geceleri sanki yatakta sağıma soluma dönerken kasıklarımda bi ağırlık hissediyorum sadece. belki de daha erkendir bilmiyorum hiç hamilelik yaşamadığım için düşünmek de istemiyorum. Ama bu formdan da kendimi alamıyorum
Biliyor musun bende çıkamıyorum burdan basim agriyana kadar burdayimbelirti olaylari cok karisik kiminee var kiminde yokmus benim 9. Gun bel ve kasik agrilarim oluyor. Test yaptim haliyle herkes gibi dayanamyip cok silik 2. Cizgi cikti. Kafamiz karisti tabi kan tahliline kadar ne dusuncegimizi bilmiyoruz bebek
Hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucağına al insallah.Adet agrilari Ara ara bende yasiyorum normalmis. Biz daha sonucu almadik bakalimKizlar 10. Gün kanda 171 görmüştük. 12. Gün 319 gördük. İnşallah iyi ilerleme kaydediyoruz dur, dehşet regl ağrıları yaşıyorum idrarimda biraz yanıyor. Enfeksiyon olmadığına eminim ama kesinlikle. Aynı böyle olan var mı ?
Doktor
Kafanin karismamasi icin söylemişlerdir. Erken testler yaniltabiliyor. Ama tabi sabretmek zor oldugu icin cogumuz yapiyoruz malesef testiHemşire bana erken test yapmamamı söyledi neden bilmiyorum ama kese görünene kadar da kimseye söylemeyi düşünmüyorum zaten.
Kafanin karismamasi icin söylemişlerdir. Erken testler yaniltabiliyor. Ama tabi sabretmek zor oldugu icin cogumuz yapiyoruz malesef testiben dun yaptm silik citki araftayiz yaniii
3unde kan testim 12 gun sonra veriliyor 3. Gun embriyosunda o gunu bekliyorumm. Testi bugun yine tekrarlicaz bakalim. Senin kac gun oldu nasil gidiyooAma senin 22 si değşlmiydi zaten kan sonucunu çoktan vermiş olmalısın
Benim de testim 7 sinde inşallah. Benim normal ama ben ev işlerine başladım yavaştan sadece ağır iş yapmıyorum bazen çok ayakta kaldığımda kasığıma ağrı girdiğini hissediyorum. Genelde sol tarafında ağrı hissediyorum onun dışında arada adet olacakmış gibi de hissediyorum. Ama dua etmekten başka çaremiz yok o yüzden gününü bekliyorum inşallah hayırlısıyla hepimize pozitif sonuç alırız3unde kan testim 12 gun sonra veriliyor 3. Gun embriyosunda o gunu bekliyorumm. Testi bugun yine tekrarlicaz bakalim. Senin kac gun oldu nasil gidiyoo
Yok benim dondurulmus transferSana doktor testten önce ovitrelle iğnesi vermiş miydi bir gün öncesinde vurun ertesi gün test yap dediler bana.
Cogu ignelerden ilaclardan oluyomus belirtilerin benimde sol tarafta hep dunden beri ayakta kalinca belim ağrıyor sadece hic birseyim yok ben hemen ayaklanmistim kendimi cok sakınmadım acikcasi hiperaktif biriyim maleseffBenim de testim 7 sinde inşallah. Benim normal ama ben ev işlerine başladım yavaştan sadece ağır iş yapmıyorum bazen çok ayakta kaldığımda kasığıma ağrı girdiğini hissediyorum. Genelde sol tarafında ağrı hissediyorum onun dışında arada adet olacakmış gibi de hissediyorum. Ama dua etmekten başka çaremiz yok o yüzden gününü bekliyorum inşallah hayırlısıyla hepimize pozitif sonuç alırız
İnşallah senin sonucun bizden önce hayırlı haberlerinizi bekliyoruz Allah’ın izniyleCogu ignelerden ilaclardan oluyomus belirtilerin benimde sol tarafta hep dunden beri ayakta kalinca belim ağrıyor sadece hic birseyim yok ben hemen ayaklanmistim kendimi cok sakınmadım acikcasi hiperaktif biriyim maleseffinsallah hepimiz alirizz bakalim
Cogu ignelerden ilaclardan oluyomus belirtilerin benimde sol tarafta hep dunden beri ayakta kalinca belim ağrıyor sadece hic birseyim yok ben hemen ayaklanmistim kendimi cok sakınmadım acikcasi hiperaktif biriyim maleseffinsallah hepimiz alirizz bakalim
Sana doktor testten önce ovitrelle iğnesi vermiş miydi bir gün öncesinde vurun ertesi gün test yap dediler bana
İnsallah hepimizin iyi haberleri olsun isterim. Paylasirim durumlari tekrar burayaİnşallah senin sonucun bizden önce hayırlı haberlerinizi bekliyoruz Allah’ın izniyle
Nasil gidiyor canimİnşallah senin sonucun bizden önce hayırlı haberlerinizi bekliyoruz Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?