Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Amin canım hepimiz pozitif görelim inşallah. Allah yardımcın olsun yumurta toplamada transferde çok rahattı benim. Bu 2. Denemem ilki negatifti malesef. Bakalım bundada az kaldı test günümüze
Hadi bakalım inşallahhh güzel sonucun çıkar bebişine kavuşursun cevap için çok teşekkür ederim

Ben hiç tartılmadım farkında değilim ama çok iştahın açıldı sürekli yemek yemek istiyorum

lekelenme bendede oldu aslinda leke denmez coook silik pembe insallah yerlesmedir

lekelenme bendede oldu aslinda leke denmez coook silik pembe insallah yerlesmedir
İnşallah canım bir daha görmedim ama kafama da takmıyorum artık hayırlısı diyorum bizimle nasibi varsa rabbim verirse başımızın gözümüzün üstüne biz çok sınavdan geçtik eşimle.
bebek konusunda da baya uzun bekledik borçla harçla bu yola girdik olursa elhamdülillah olmazsa uzun bir süre istesekte bı yola giremeyiz herhalde borcunu bitirmeden. Allah da biliyor ne kadar istediğimizi ama dedim ya nasibimizde nasibleri varsa bizden ve ailelerimizden mutlusu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…