- 1 Ocak 2024
- 824
- 647
- 23
Ben dün biraz lekelenme gördüm çok küçük ama doktorum bugün iğne verdi onunuaptırdım kalçamı hissetmiyorum o kadar ağrılı bir iğne ki onu dışında adet olacakmış hissi var ara ara başka birşey yok bakalım beklemedeyizNasil gidiyor canım nedir sonucc
Hadi bakalım inşallahhh güzel sonucun çıkar bebişine kavuşursunAmin canım hepimiz pozitif görelim inşallah. Allah yardımcın olsun yumurta toplamada transferde çok rahattı benim. Bu 2. Denemem ilki negatifti malesef. Bakalım bundada az kaldı test günümüze
Testin sonucu ciktimiBenim gibi ayni. Sakin test icin acele etme ben 9. Gun ciktim gozle görülecek kadar silikli 10 gun netlesti
Bende kan verdim transfer sonrasi 11. Gun 323 cikti 12. Gun 846 cumartesi ultrasona gel dedi doktor onu bekliyorum simdideeİyi canım kasıklarım ağrıyor batıyor onun dışında bir sorunum yok. Senin nasıl gidiyor
Ben tam 17 kilo aldim asilamalarimda dahil 2 sene icindeArkadaşlar bişi sorucam hiç bu süreçte ilaçlardan kilo aldınız mı ya
lekelenme bendede oldu aslinda leke denmez coook silik pembe insallah yerlesmedirBen dün biraz lekelenme gördüm çok küçük ama doktorum bugün iğne verdi onunuaptırdım kalçamı hissetmiyorum o kadar ağrılı bir iğne ki onu dışında adet olacakmış hissi var ara ara başka birşey yok bakalım beklemedeyiz bu guzell
Evet pozitif son betam 13.gunde 846 cikti ultrasona gidicem cumartesi senin nasİl gidiyoorTestin sonucu ciktimi
Bende yiyorum ama ilk zamanlardaki gibi değil ama sanırım vücudumda 1 kilo etkisi bile olmadı yaaBen hiç tartılmadım farkında değilim ama çok iştahın açıldı sürekli yemek yemek istiyorum
Senin transfer ne zamandı kiBende kan verdim transfer sonrasi 11. Gun 323 cikti 12. Gun 846 cumartesi ultrasona gel dedi doktor onu bekliyorum simdidee
İnşallah canım bir daha görmedim ama kafama da takmıyorum artık hayırlısı diyorum bizimle nasibi varsa rabbim verirse başımızın gözümüzün üstüne biz çok sınavdan geçtik eşimle.lekelenme bendede oldu aslinda leke denmez coook silik pembe insallah yerlesmedir
Senin adına çok sevindim bugün buralar biraz sessizdi. Mutluluk haberleri barmış meğerseEvet pozitif son betam 13.gunde 846 cikti ultrasona gidicem cumartesi senin nasİl gidiyoor
İnşallah canım bir daha görmedim ama kafama da takmıyorum artık hayırlısı diyorum bizimle nasibi varsa rabbim verirse başımızın gözümüzün üstüne biz çok sınavdan geçtik eşimle.
bebek konusunda da baya uzun bekledik borçla harçla bu yola girdik olursa elhamdülillah olmazsa uzun bir süre istesekte bı yola giremeyiz herhalde borcunu bitirmeden. Allah da biliyor ne kadar istediğimizi ama dedim ya nasibimizde nasibleri varsa bizden ve ailelerimizden mutlusu olmaz.ben gurbetteyim ve hiçkimsem yok burda biz hiç kimseye söylemedik eşim ve ben sadece bu süreci biliyoruz olursa tabi herkese söylicez benim ailem yanıma gelmeyi düşünüyor bu ara ama gelmemeleri için neler yaptığıma inanamazsınız çünkü olmazsa o iğneleri ilaçları nasıl kullandığımı görmelerini istemem. Test günüme kadar onları oyalıyorum olmazsa hiç bu süreçten geçtiğimizi kimseye belli etmeden hayatımıza devam edicez ki inşallah bende pazar günü güzel sonuçlar alırım amin inşallah
Peki iğne verdi mi sana da doktor bu lekelenmeden sonralekelenme bendede oldu aslinda leke denmez coook silik pembe insallah yerlesmedir
Ben aşılamada yaptırdım kilomda değişiklik olmadı 1 2 oynamıştırBen tam 17 kilo aldim asilamalarimda dahil 2 sene icinde
Bizimkide inşallah pozitif sonuçlanır çok sevindim canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsunEvet pozitif son betam 13.gunde 846 cikti ultrasona gidicem cumartesi senin nasİl gidiyoor
Günaydın bugün 7.gunum dün erken gebelik testi yaptım negatifti bilmiyorum umarım hayırlısı olur çok korkuyorumEvet pozitif son betam 13.gunde 846 cikti ultrasona gidicem cumartesi senin nasİl gidiyoor
Erken değil mi 7. Gün benimde 6. Günüm yapmak istiyorum ama çıkmayacak daha onu da biliyorumGünaydın bugün 7.gunum dün erken gebelik testi yaptım negatifti bilmiyorum umarım hayırlısı olur çok korkuyorum
HemşireErken değil mi 7. Gün benimde 6. Günüm yapmak istiyorum ama çıkmayacak daha onu d
olur dedi ama gitmedimErken değil mi 7. Gün benimde 6. Günüm yapmak istiyorum ama çıkmayacak daha onu da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?