Hayırlı olsun canım kat kat artsın değerin inşallahAz once yine yaptim canım hem erken hem normal durum buu
Evde bir tane önceden kalan testim var bugün 4. Günüm hiç cesaretim yok kan verene kadar o kadar olumsuz sonuç aldığım için şimdi tüp bebek olmasına rağmen cesaret edemiyorumAz once yine yaptim canım hem erken hem normal durum buu
İnsallahh tatlim. Simdi kan degerlerini takip edicez o gerginligim varrrHayırlı olsun canım kat kat artsın değerin inşallah
Yapma canım cok erken cikmaz. 9. 10. Gun falan yapabilirsin belki ama suan degill olsada cikmaz gereksiz geriilirsinnnEvde bir tane önceden kalan testim var bugün 4. Günüm hiç cesaretim yok kan verene kadar o kadar olumsuz sonuç aldığım için şimdi tüp bebek olmasına rağmen cesaret edemiyorumseninki hayırlı olsun inşallah
Benim ara ara geliyo agrilarim. Goguslerimde sasirtici sekilde ne sisme ne hassaslik var. Agrilarin cok mu siddetli yoksa hafif mi seyiyor canımSelam kızlar bende 28 aralık 5. Gün tek embriyo transferi oldum. Transfer günümden beri hiç geçmeyen kasık ağrım arada batmalarım var birazda göğüslerim hassaslaştı onun dışında birşeyim yok. Ama ağrının hiç geçmemesi beni korkutuyor açıkcası
Hafifde diyemem şiddetlide diyemem anlamadım ne olduğunuBenim ara ara geliyo agrilarim. Goguslerimde sasirtici sekilde ne sisme ne hassaslik var. Agrilarin cok mu siddetli yoksa hafif mi seyiyor canım
Transfer sirasinda zorlandin mi belki o etkilemistir seniHafifde diyemem şiddetlide diyemem anlamadım ne olduğunu
Bende sürekli yatmıyorum sadece yorulunca biraz uyuyup dinleniyorum yürüyüş ev işi kendimi çok yormadan yapmaya çalışıyorum.Yapma canım cok erken cikmaz. 9. 10. Gun falan yapabilirsin belki ama suan degill olsada cikmaz gereksiz geriilirsinnnbak cok dusunme inan bana ben hic dusunmedim ustune dusmedim surekli yatmadim hep harkeet halindeydim. Kafan rahatt olsunn gonlundeki kadrine yazilsin
Yok canım hiçde zorlanmadım çok rahattımTransfer sirasinda zorlandin mi belki o etkilemistir seni
Bende 29aralikta oldum ama bu bahsettiniz belirtilerin hiç biri yok bende anlamıyorum olması gerekiyormuBenim ara ara geliyo agrilarim. Goguslerimde sasirtici sekilde ne sisme ne hassaslik var. Agrilarin cok mu siddetli yoksa hafif mi seyiyor canım
Canim benimde yoktu hic bi belirtim. Sadece arada sol kasigimda bi agri giriyodu geciyodu rahatsız bile etmiyodu. Benim 7. Gun cok silik pembe akintim geldi ve ilk baslar fitili koyarken zorlaniyordum 7. Gun acildigini islak oldugunu farkettim ve ogunden itibaren ayakta kalfikca belim agridi.onun disinda hic belirtim yok. Cok hafif seyiren seylerBende 29aralikta oldum ama bu bahsettiniz belirtilerin hiç biri yok bende anlamıyorum olması gerekiyormu
Benim gibi ayni. Sakin test icin acele etme ben 9. Gun ciktim gozle görülecek kadar silikli 10 gun netlestiMerhaba kızlar bende 30 aralıkta 3. Gün çift embriyo transferi oldum. 4. Günüm bugun bekliyorum bakalım
Nasil gidiyor canım nedir sonuccBende sürekli yatmıyorum sadece yorulunca biraz uyuyup dinleniyorum yürüyüş ev işi kendimi çok yormadan yapmaya çalışıyorum.
Nasil gidiyor canım senin nedir durumYok canım hiçde zorlanmadım çok rahattım
Canım inşallah pozitif görürsün . Ben de başlayacağım tüp bebek sürecine. Transfer aşaması falan nasıldı acaba zorlayan bir şey var mı süreçteYok canım hiçde zorlanmadım çok rahattım
Yok daha erken yapmam hemen erken gebelik aldım 8. Günde dalan yapabilirim siz ne zaman transfer oldunuzBenim gibi ayni. Sakin test icin acele etme ben 9. Gun ciktim gozle görülecek kadar silikli 10 gun netlesti
İyi canım kasıklarım ağrıyor batıyor onun dışında bir sorunum yok. Senin nasıl gidiyorNasil gidiyor canım senin nedir durum
Amin canım hepimiz pozitif görelim inşallah. Allah yardımcın olsun yumurta toplamada transferde çok rahattı benim. Bu 2. Denemem ilki negatifti malesef. Bakalım bundada az kaldı test günümüzeCanım inşallah pozitif görürsün . Ben de başlayacağım tüp bebek sürecine. Transfer aşaması falan nasıldı acaba zorlayan bir şey var mı süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?