Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Yapma canım cok erken cikmaz. 9. 10. Gun falan yapabilirsin belki ama suan degill olsada cikmaz gereksiz geriilirsinnn bak cok dusunme inan bana ben hic dusunmedim ustune dusmedim surekli yatmadim hep harkeet halindeydim. Kafan rahatt olsunn gonlundeki kadrine yazilsin

Benim ara ara geliyo agrilarim. Goguslerimde sasirtici sekilde ne sisme ne hassaslik var. Agrilarin cok mu siddetli yoksa hafif mi seyiyor canım

Bende sürekli yatmıyorum sadece yorulunca biraz uyuyup dinleniyorum yürüyüş ev işi kendimi çok yormadan yapmaya çalışıyorum.

Benim ara ara geliyo agrilarim. Goguslerimde sasirtici sekilde ne sisme ne hassaslik var. Agrilarin cok mu siddetli yoksa hafif mi seyiyor canım
Bende 29aralikta oldum ama bu bahsettiniz belirtilerin hiç biri yok bende anlamıyorum olması gerekiyormu

Merhaba kızlar bende 30 aralıkta 3. Gün çift embriyo transferi oldum. 4. Günüm bugun bekliyorum bakalım

Bende 29aralikta oldum ama bu bahsettiniz belirtilerin hiç biri yok bende anlamıyorum olması gerekiyormu
Canim benimde yoktu hic bi belirtim. Sadece arada sol kasigimda bi agri giriyodu geciyodu rahatsız bile etmiyodu. Benim 7. Gun cok silik pembe akintim geldi ve ilk baslar fitili koyarken zorlaniyordum 7. Gun acildigini islak oldugunu farkettim ve ogunden itibaren ayakta kalfikca belim agridi.onun disinda hic belirtim yok. Cok hafif seyiren seyler

Canım inşallah pozitif görürsün . Ben de başlayacağım tüp bebek sürecine. Transfer aşaması falan nasıldı acaba zorlayan bir şey var mı süreçte
Amin canım hepimiz pozitif görelim inşallah. Allah yardımcın olsun yumurta toplamada transferde çok rahattı benim. Bu 2. Denemem ilki negatifti malesef. Bakalım bundada az kaldı test günümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…