- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.021
- 48
- 35
Benim oğlum var 8yaşında ona kardeşini göstercm gün tam ultrason cihaza bakıyor ilk defa kalbinin durduğunu öğrendim şimdi toparladım demekki sağlıksızdı bu kadar üzülmemeliyim dedim iki gün iyice ağladıktan sonra kendime geldim hayırlısıyla sağlıklıca olsun sürprizler filan hiç önemli değil inşallah sağlıkla kavuş bebeğine canım sen deBenimde aklımda çok sürpriz vardı ama 4 yıla yakın olmayınca hepsinden vazgeçtim
Evet canım çok şükür elhamdülillah teşekkür ederim öncelik sizeSenin için de hayırlısı olsun canım elhamdulillah senin evladın var eksik değilsin bu konuda inşallah başka da istiyorsan olurteşekkür ederim
Fotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceAt bakalım hadi
Çok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırlı güzel zamanda tekrardan nasip etsin inşallah benim de kızım 9 yaşında keseyi görmeye heyecanla gittik kızımdan sonra ilk defa hamile kalmıştım o da tüp bebekle kızım çok merak ediyordu ve o heyecanı yaşayamadıkBenim oğlum var 8yaşında ona kardeşini göstercm gün tam ultrason cihaza bakıyor ilk defa kalbinin durduğunu öğrendim şimdi toparladım demekki sağlıksızdı bu kadar üzülmemeliyim dedim iki gün iyice ağladıktan sonra kendime geldim hayırlısıyla sağlıklıca olsun sürprizler filan hiç önemli değil inşallah sağlıkla kavuş bebeğine canım sen de
Yo gayet belli donunu yidiğimFotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceerken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
Bende gördümFotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceerken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
Ahahaha hayırlısı olsun hakkında canımEvet canım çok şükür elhamdülillah teşekkür ederim öncelik sizeinşallah benden geçti diyorum artık yaş gereği ilerde hani niye denemedim dememek için sen Diyarbakır yaptim demişsin bir yerde sormak istedim aynı yer olduğu için merak ettim ben her gittiğimde orda tedavi olanlar kaç burdan kaç diyorlardı hatta korkmuştum eşime geri mi gitsek korku evi falanmi burası demiştim tabi eşim illada zeki hoca dedi vazgecmedi
Ahahaha Allah seni ya hiç dikkat etmedimYo gayet belli donunu yidiğim
Amin amin amin canım Allah razı olsun inşallah kanda güzel sonuç alırım doğururumBende gördümmaşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla değerleriniz katlansın sağlıklı gebelikler versin Rabbim Amin
Kırmızı canım yaa, 2. Gün devam ediyo hala ara araaKanama ne renkti devam eden bi kanama mı ?
Bi daha yaparsın yarın daha belirgin olur onunla yaparsın sürprizAma belkide ben mi uyduruyorum diyorum işte insan görmek istiyo yaeşime supriz yaparım diyodum yapamadım mesela
Amin Ecmain inşallahAmin amin amin canım Allah razı olsun inşallah kanda güzel sonuç alırım doğururum
Yaa size de geçmiş olsun bir de dedi ki anne senin karnında benim de kalbim durabilirdi demekki iyi ki durmamışÇok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırlı güzel zamanda tekrardan nasip etsin inşallah benim de kızım 9 yaşında keseyi görmeye heyecanla gittik kızımdan sonra ilk defa hamile kalmıştım o da tüp bebekle kızım çok merak ediyordu ve o heyecanı yaşayamadıkultrason odasından aglayarak çıktık ne yazık ki Rabbim sağlıklı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah
Ayy inşallah canımm öyle bişeydir ama insanın moralini çok bozuyorYok yok içini karartma bi arkadasim bildiğin 9 ay kanamasi vardı doğum yaptı gecen 40 i çıkacak bebeğin Allah ol desin yeterki o yüzden moralini yüksek tut daha 5 gündeyiz umutsuz değiliz ayrıca
Çok nadir de olsa ilaç kullanırken yaşanıyor ya adet oluyorsunuz galibaKırmızı canım yaa, 2. Gün devam ediyo hala ara araa
Nasip bakalım yarın değilde salı yapayım. diyorum 7. GünBi daha yaparsın yarın daha belirgin olur onunla yaparsın sürpriz
İnşallah canım bakalım heyecanlı bekliyorum bende 3. Güne girdimAmin kuzum inşallah sende alırsın ay keşke hepimiz hamile kalsak mükemmel olur
Hayırr bal gibi de belli oluyorFotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceerken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?