ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Biri de tatlı almış begenmedıysen bide bunun tadına bak die testi vermıs . Var ya baya güzel fikirler

Benimde aklımda çok sürpriz vardı ama 4 yıla yakın olmayınca hepsinden vazgeçtim
Nie vazgeçiyorsun ya . Yanı en azından hastaneden haber alınıyor belki hemen duyuyorlar ama . Sen bi ,bana bir masal anlat bana şarkısı aç gelınce kapıyı aç ver patiği sarılın öpüşün miss

İnşallah canım inşallah sımsıkı tutunurlar neden zor vaka dedin problem ne emin ol hepimiz zor vakayiz burda
Kaç kezdir transfer öncesi progesteron yüksekliğinden iptal edilmişti transfer, ve evliliğimiz sallantıda aile baskısı yüzünden, hep üzüntü stres, bi ay daha uzayıp ilaçlara tekrar başlamak piskolojik çok zor geldi, bu jez transferin iptal edilmesini istemedim ve oldum tutma şansını 15% düşürür dediler ama yinede kabul ettim bakalım ALLAH kerim

Nie vazgeçiyorsun ya . Yanı en azından hastaneden haber alınıyor belki hemen duyuyorlar ama . Sen bi ,bana bir masal anlat bana şarkısı aç gelınce kapıyı aç ver patiği sarılın öpüşün miss
Canım eşim aynı hastanede çalışıyor daha sisteme düşmeden sonucu görüyor fırsatım olmaz ki sürprize

Umayis ne zaman bahçecide yaptın ilkini mi zeki hocadami yaptın peki memnun kaldinmi bende ordaydım geçen yıl
Evet canım geçen yıl yaptım doktor çok iyi balla hemşireler de ilgili ama eksik yaptılar. Ben babamın taşıyıcı olduğunu bizim tesadüfden şans eseri sağlıklı olduğumuzu söylediğim halde bana genetik test yaptırmadı hemen başlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…