- 6 Mart 2024
- 11.160
- 21.429
- 318
Biri de tatlı almış begenmedıysen bide bunun tadına bak die testi vermıs . Var ya baya güzel fikirlerAa orginalmisben 2 düşügümde kızımın okulun ilk günüydü okuldan bişey gelmiş baksana dedim kutuda anlaması bikac dk sürdü diğerinde de ben bir fincan takımı bağımlısıyım habire alırım boş bı fincan kutusuna koydum çok pahalı bişey aldım dedim gene bak dedim pahabicilmez bişey genemi aldın ya deyip açtı kan sonucum da vardı testte hepsinin videosunu zor sildim sonra şimdi suprize korkuyorum
Nedenn ne hayaliBi ben hayalimi gerçekleştiremedım
Eşim çok hızlı araba kullanır. Yani şöyle bi dışarı çıktığımız da çevirmeye alsalar da beyfendi çok hız yapıyorsunuz araba da bebek var yaptığınız hem çevre hem bebeğiniz için çok tehlikeli deseNedenn ne hayali
Benimde aklımda çok sürpriz vardı ama 4 yıla yakın olmayınca hepsinden vazgeçtimBi ben hayalimi gerçekleştiremedım
Keskee olsaymis ne güzelEşim çok hızlı araba kullanır. Yani şöyle bi dışarı çıktığımız da çevirmeye alsalar da beyfendi çok hız yapıyorsunuz araba da bebek var yaptığınız hem çevre hem bebeğiniz için çok tehlikeli deseoda bana bakınca testi versem falan
Nie vazgeçiyorsun ya . Yanı en azından hastaneden haber alınıyor belki hemen duyuyorlar ama . Sen bi ,bana bir masal anlat bana şarkısı aç gelınce kapıyı aç ver patiği sarılın öpüşün missBenimde aklımda çok sürpriz vardı ama 4 yıla yakın olmayınca hepsinden vazgeçtim
Bende korkuyorum şimdi 2 sürprizim boşa gitti o videolar silinmesi çubukların atılmasıBenimde aklımda çok sürpriz vardı ama 4 yıla yakın olmayınca hepsinden vazgeçtim
Bende saçma bi sekilde migde bulantısı var eğer varsa bile çok erken değil mi yarın bir hafta olacak transfer olali S Siyah PaltoBende korkuyorum şimdi 2 sürprizim boşa gitti o videolar silinmesi çubukların atılması
üşütmüş olma ihtimaliniz yoksa olabilir . Çoğu kişide hemen ilk zaman başlıyor bulantılarBende saçma bi sekilde migde bulantısı var eğer varsa bile çok erken değil mi yarın bir hafta olacak transfer olali S Siyah Palto
Yani yok usutmedim. Ama çok erken o yüzden hayır diyorum yani.tesekkur ediyorumüşütmüş olma ihtimaliniz yoksa olabilir . Çoğu kişide hemen ilk zaman başlıyor bulantılar
ChatGBT indir ne istersen sorYani yok usutmedim. Ama çok erken o yüzden hayır diyorum yani.tesekkur ediyorum
Kaç kezdir transfer öncesi progesteron yüksekliğinden iptal edilmişti transfer, ve evliliğimiz sallantıda aile baskısı yüzünden, hep üzüntü stres, bi ay daha uzayıp ilaçlara tekrar başlamak piskolojik çok zor geldi, bu jez transferin iptal edilmesini istemedim ve oldumİnşallah canım inşallah sımsıkı tutunurlarneden zor vaka dedin problem ne emin ol hepimiz zor vakayiz burda
Ay doğru dedin kuzuChatGBT indir ne istersen sor
Canım eşim aynı hastanede çalışıyor daha sisteme düşmeden sonucu görüyor fırsatım olmaz ki sürprizeNie vazgeçiyorsun ya . Yanı en azından hastaneden haber alınıyor belki hemen duyuyorlar ama . Sen bi ,bana bir masal anlat bana şarkısı aç gelınce kapıyı aç ver patiği sarılın öpüşün miss
Evet canım geçen yıl yaptım doktor çok iyi balla hemşireler de ilgili ama eksik yaptılar. Ben babamın taşıyıcı olduğunu bizim tesadüfden şans eseri sağlıklı olduğumuzu söylediğim halde bana genetik test yaptırmadı hemen başlamak içinUmayis ne zaman bahçecide yaptın ilkini mi zeki hocadami yaptın peki memnun kaldinmi bende ordaydım geçen yıl
Evet canım buradakiler dayanamaz yaparlar öyle çünkü doktor 5. Gün progestan testi istiyorCanım hcg baktıracak mısın
Bende perde vardi ultrasonda gorunmeyecek kadar az bir basiklik yaratmis. Hsg de cikmisti o yuzden ancaUltrasonda görebilir mi perdeyi öyle bisey mi
Anladım benım hsg de çıkmadı bu direk karından ultrasonda perde var dediBende perde vardi ultrasonda gorunmeyecek kadar az bir basiklik yaratmis. Hsg de cikmisti o yuzden anca
Aaa oylesini bilmiyordum hicAnladım benım hsg de çıkmadı bu direk karından ultrasonda perde var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?