Aralık annelerinin doğum izinleri

kızlar bende ekim 15te sorucam baaklım doktoruma
ama az önce 2 ay önce doğum yapmış arakdaşıma sordum ben 31+4 te gittim aldım raporumu dedi.
sonuçta 32. ahftaya girmiş oluyosun dedi.

inşallah canımsenin ne kadar kaldı? almira senin ticker yok mu kaç haftalıksın sen belli olmuyo

canım ben tickerı bi türlü beceremedimdi ben normalde şu 29+1 günlüğüm dün doktora gittim şeker yüklemem vardı sonuçları gösterdim çok şükür temiz çıktı. tekrar sordum doktoruma ne zaman gelicem oda bi dahaki aya bırakmayalım dedi zaten 32.de gelip rapor alıcaktım dedim normalde benim bebiş sata göre 5 gün geriden geliyor o yüzden ultrasondaki gelişimine göre vericem raporu dedi 15 ekimde 2 hafta sonra cuma günü yani gel hem raporunu veriyim hem bebişi artık 2 haftada bir kontrol edelim dedi. inşallah bi sorun çıkmazsa 37 ye kadar devam etmek istiyorum zaten 36.haftam bayramdan önceki perşembe başlıyor bu durumda 36.haftaya başlayıp işi bırakmış olucam bayram tatiliyle falan

canım ben de kurban tatilinde giriorum izne:)
kurban dönüşü pazartesi tam 37 oluorum o gün alıcam izni
1 ahfta erken ayrılmış gibi olucaz inşallah

24. haftayı geçtim nöbetten düştüm zaten kısmet olursa 37. haftada ayrılmak istiyorum 2. dönemde rapor yada ücretsiz izinle idare edicem üvretsiz alırsam seminerlerde dönerim kızım büyüsün benim yanımda azcık dimi yaaa:)))

kızlar benim bi sorum var, ben ankarada annemin yanındayım, eşimin tayini henüz olmadı ama oldu olacak bekliyoruz. o şimdi bursada. eşimin tayini doğuma kadar olmazsa ve ben orda doğum yaparsam başka bir ilde doğum yapıp doğum sonrası iznimi ordan alsam olur mu, okula da sorucam konuyu ama tayin olacak diye henüz bişey sormak istemiyorum.

bende iznimi aktarmayı düşünüyordum ama olmadıartık çalışmam sakıncalı 8 Ekimde çalışabilir raporumu alacağım Ekim sonuna kadarda yıllık iznim var.Doğum sonrasın aancak 3 hafta filan aktarabiliyorum

kızlar ben bugün tam 30+1 günlüğüm, doktordaydık bugün, doktorum 2 hafta sonra gel raporunu al dedi. Yani 32 haftalık oluyorum tam, hatta 32+1. Gerçi doktorunuza önce çıkmak istediğinizi söylerseniz büyük olarak da gösterebilir bebeği. Kimi doktor 31+1 den itibaren 32 diye sayıyomuş, benimki onlardan değil ama. Zaten ben çalışmaya devam edicem...

hatunlar ben 1 kasımda 31+1 oluyorum. ben şansımı denicem izne çıkmak için
belki biraz duygu sömürüsüyle hallederim.
ya önceden d eyaşadığım şeyler var heralde alırım diye düşünüyorum. bakalım
benim doktorum muayehane. sorucam o veremiyosa
devletten herhangi bi doktora gidicem.
ya sanki bu doktorlar ceplerinden veriyoalr bu izni.
ben çıkmak istiyorum ya

slm kızlar ... bu cumartesi 32+0 oluyorum ve doktorum gel rapor hazırlayalım dedi... bazılarınız (31+ ....) iken bazılarınız da 32.hafta dolduğunda rapor alıyor sanırım ... ben cumartesi (32+0 iken) raporu alacağım için sigortaya teslim işlemleri gelecek pazartesiye kalıyor ... yani 32+2 olduğumda ... böyle bir durumda geç kalmış olmuyor muyum .. gerçi 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama ... sigorta 32 yi geçmiş diye problem çıkarır mı dersiniz ???

ben kararımı verdim 31+1de almaay çalışıcam
eğer vermezse haftaya gel veririm derse belki 5 günlük rapor alırım
haftaya da gider iznmim alırım
sanırım aranızda en tembel benmiyim
bakalım doktorum aksi bi şi sölemezse.

Benim de pazartesi gel raporu vereyim dedi. Tam 32+0 oluyor. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Hesaplarıma göre 37. hafta 15 Kasım oluyor o zamanda resmi tatil. Bakalım onuda sorucam pazartesi ne diyecek. İnşallah 37 hafta raporunuda bayram dönüşü verir. en azından 7 günlük maaşımı alırım.

Canım ikimizin doğumu aynı gün sanırım.
Ben de pazartesi rapor alacağım, 37.haftaya kadar çalışabileyim diye.
15 Kasımda da 37. haftam doluyor, ücretsiz izne çıkacağım yani.
Doktoruna sorunca buraya yazarsan sevinirim.
37. hafta raporunu bayram dönüşü verirlerse süper olur

evet canım ya inşallah öyle olur. Bayram dönüşü pazartesiye kadar 9 günlük sürede maaş işler çalışmış gibi görünür. Benim doktorum bu konularda çok titiz 32+0 olmadan kesinlikle rapor vermiyor. İnşallah bunda sorun çıkmaz.:Saruboceq:

kızlar doğum öncesi ve doğum sonrası yasal olan izinlerimizde ücretli izne çıkıyoruz, yani zaten maaş alıyoruz. sizin kadrolu mu sözleşmeli mi, ücretli izinde farkediyo mu bilmiyorum tabii.

kızlar doğum öncesi ve doğum sonrası yasal olan izinlerimizde ücretli izne çıkıyoruz, yani zaten maaş alıyoruz. sizin kadrolu mu sözleşmeli mi, ücretli izinde farkediyo mu bilmiyorum tabii.

Canım onu kasdetmedim ücretli izne çıkıyoruzda bayram haftası izne ayrılırsak paramızı sigortadan alıcağımız için 3/1 ini alacağız. Ama çalışır gözükürsek bir haftalık tam alıcaz ve ayrıca bizim yan ekler var onlarıda almış oluyorum. 9 günlük de baya bi fark eder.

bende ekimin 15 inde 32. haftamı dolduruyorum,aslında okulda çok yoruluyorum,ayaklarım geri geri gitmeye başladı,ama bebişimle biraz daha fazla kalabilmek için 37. haftaya kadar çalışacağım.Sonrada rapor hakkımı kullanacağım.alabildiğim kadar rapor alıp sonra tekrar işe başlayacağım.

Canım ben kadroluyum, evet ücretli izne çıkıyoruz.Bir şey fark etmiyor gibi görünüyor; ama o bayramda geçen 9 günü doğumdan sonraya aktarılınca bir aylık tam maaş alınıyor. Normalde maaşımız tam olmayacak; çünkü 1 ay tamamlanmıyor.

canım ikinci döneme ücretsiz izin almayı planlıyosan en mantıklısını yapıyosun, ben malesef izin sürem bittikten sonra başlamak zorundayım. Kredi ödemelerimiz var ve çalışmazsam çok sıkışırız. Böyle bi durum olmasaydı ben de kesinlikle senin gibi yapardım, artık okul sıkmaya başladı, bu 32.hafta olayını iyi ayarlamışlar, hatta 30. haftaya bile çekebilirler, insan daha çabuk yoruluyo, ağırlaşıyo, canı hiçbişey yapmak istemiyo bilmiyorumkismile

canım bizim maaşımızda bi eksilme olmuyo.
ek ders ücretinde eksilme olur
ama o zaten izne çıksanda alınamıyacak. çıkmasan da . bayram tatilleirnde çalışmadığımızdan ek ders ücretimiz kesiliyo
ama maaşın bunla alakası yok tatlım

yok canım ücretsiz izin faaln almıyacağım.
bende çalışmak durumundayım.
doğumdan sonra 2 ay izin var işte
benim aralık sonu gibi olucak Allah nasip ederse ocak şubat da izinliyim.
sonrada 1 ay küçük küçük yada heyet raporu alabilirsem heyet almak istiyorum
oda 40 günmüş.
olmadı 55 alır 1 aya tamamlarım
zaten bir yılda 40 günlük hakkımız varmış
ben 30 günlük alırım.
nisanda başalrsam süper olur.
zaten eşim sabahçı ben öğlenci aynı okuldayız. dönüşümlü bakıcaz kızımıza inşallah.
evim yakın gelirim aralarda zaten.

ok canım, onu düşünmedim hiç. tabii bu hesaplar 40. haftaya göre hep, bebişler beklesinler de zamanında gelsinler inşallah.

denizim ben de tembelim ya, zaten şu anda raporluyum, okulla ev arası otobüsle 1,5 saat, şu halde penguen gibi yürürken ve ağır vazıta hızıyla yol alırken tahtada 1 dk. ayakta durmam zor olurdu heralde. ben evimi taşıyamadım okulun yakınına eşimin tayinini bekliyoruz, annemlerin ev de okula tam ters yönde. 2. dönem de ücretsiz izne ayrılıcam mecburen. aslında ev yakın olsa martta başlardım bi de benim evde de bir bıcırığım var ya, annem ikisiyle birden başedemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…