inşallah canımsenin ne kadar kaldı? almira senin ticker yok mu kaç haftalıksın sen belli olmuyo
canım ben tickerı bi türlü beceremedimdiben normalde şu 29+1 günlüğüm dün doktora gittim şeker yüklemem vardı sonuçları gösterdim çok şükür temiz çıktı. tekrar sordum doktoruma ne zaman gelicem oda bi dahaki aya bırakmayalım dedi zaten 32.de gelip rapor alıcaktım dedim normalde benim bebiş sata göre 5 gün geriden geliyor o yüzden ultrasondaki gelişimine göre vericem raporu dedi 15 ekimde 2 hafta sonra cuma günü yani gel hem raporunu veriyim hem bebişi artık 2 haftada bir kontrol edelim dedi. inşallah bi sorun çıkmazsa 37 ye kadar devam etmek istiyorum zaten 36.haftam bayramdan önceki perşembe başlıyor bu durumda 36.haftaya başlayıp işi bırakmış olucam bayram tatiliyle falan
Benim de pazartesi gel raporu vereyim dedi. Tam 32+0 oluyor. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Hesaplarıma göre 37. hafta 15 Kasım oluyor o zamanda resmi tatil. Bakalım onuda sorucam pazartesi ne diyecek. İnşallah 37 hafta raporunuda bayram dönüşü verir. en azından 7 günlük maaşımı alırım.
Canım ikimizin doğumu aynı gün sanırım.
Ben de pazartesi rapor alacağım, 37.haftaya kadar çalışabileyim diye.
15 Kasımda da 37. haftam doluyor, ücretsiz izne çıkacağım yani.
Doktoruna sorunca buraya yazarsan sevinirim.
37. hafta raporunu bayram dönüşü verirlerse süper olur
Benim de pazartesi gel raporu vereyim dedi. Tam 32+0 oluyor. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Hesaplarıma göre 37. hafta 15 Kasım oluyor o zamanda resmi tatil. Bakalım onuda sorucam pazartesi ne diyecek. İnşallah 37 hafta raporunuda bayram dönüşü verir. en azından 7 günlük maaşımı alırım.
Canım ikimizin doğumu aynı gün sanırım.
Ben de pazartesi rapor alacağım, 37.haftaya kadar çalışabileyim diye.
15 Kasımda da 37. haftam doluyor, ücretsiz izne çıkacağım yani.
Doktoruna sorunca buraya yazarsan sevinirim.
37. hafta raporunu bayram dönüşü verirlerse süper olur
kızlar doğum öncesi ve doğum sonrası yasal olan izinlerimizde ücretli izne çıkıyoruz, yani zaten maaş alıyoruz. sizin kadrolu mu sözleşmeli mi, ücretli izinde farkediyo mu bilmiyorum tabii.
kızlar doğum öncesi ve doğum sonrası yasal olan izinlerimizde ücretli izne çıkıyoruz, yani zaten maaş alıyoruz. sizin kadrolu mu sözleşmeli mi, ücretli izinde farkediyo mu bilmiyorum tabii.
ben kararımı verdim 31+1de almaay çalışıcam
eğer vermezse haftaya gel veririm derse belki 5 günlük rapor alırım
haftaya da gider iznmim alırım
sanırım aranızda en tembel benmiyim
bakalım doktorum aksi bi şi sölemezse.
Canım ben kadroluyum, evet ücretli izne çıkıyoruz.Bir şey fark etmiyor gibi görünüyor; ama o bayramda geçen 9 günü doğumdan sonraya aktarılınca bir aylık tam maaş alınıyor. Normalde maaşımız tam olmayacak; çünkü 1 ay tamamlanmıyor.
canım ikinci döneme ücretsiz izin almayı planlıyosan en mantıklısını yapıyosun, ben malesef izin sürem bittikten sonra başlamak zorundayım. Kredi ödemelerimiz var ve çalışmazsam çok sıkışırız. Böyle bi durum olmasaydı ben de kesinlikle senin gibi yapardım, artık okul sıkmaya başladı, bu 32.hafta olayını iyi ayarlamışlar, hatta 30. haftaya bile çekebilirler, insan daha çabuk yoruluyo, ağırlaşıyo, canı hiçbişey yapmak istemiyo bilmiyorumkismile
Canım ben kadroluyum, evet ücretli izne çıkıyoruz.Bir şey fark etmiyor gibi görünüyor; ama o bayramda geçen 9 günü doğumdan sonraya aktarılınca bir aylık tam maaş alınıyor. Normalde maaşımız tam olmayacak; çünkü 1 ay tamamlanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?