Aşılama Aralık Ayı Aşılama Başlayanlar:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BLCEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
82
46
38
36
Herkese Merhaba.
Bugün itibariyle sebebi bilinemeyen infertilite ve sperm sayı azlığı nedeniyle aşılama tedavisi için ilk adımı atıyoruz.Bu akşam 2 adet Femara içeceğim yatarken aç karnına.Ve 4 gün bu şekilde olacak.Sonrasında 1 gün ara verip Fostimon enjeksiyon 2 gün yapıp kontrole gideceğim.Bu süreçte olan veya süreci geçiren var mıdır?İlaç yan etikleri olur mu diye çok tedirginim.Deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

Merhaba 3 yıllık evliyim eşimde ve bende herhangi bir sorun yok sadece bende rahim arkaya bakıyor denildi ve geçen sene histeroskopi ile polip aldırdım şimdi aşılama yapmaya karar verdik bugün gonal f 450 75 ml iğneye başladım p.tesi doktor kontrole çağırdı duruma gore değerlendirecek. Aşılama da ıhtimal çok düşük diyorlar o yüzden heveslenmek istemiyorum ama umarım olur hepimiz için hayırlısı aşılama yaptıranlar neler yaşadıklarını anlatırlarsa çok sevinirim

Merhabalar. Bizim de sebepsiz 3 yıldır olmuyor. 10 tane femara aynı zamanda 4 fostimon kullandım 5 günde 20 mm ye ulaşmış yumurtalarım bu gece sadece çatlatma iğnesini yapıcam cumartesi de aşılama olucak. Bu 2. İnş tutar yoksa tüp bebeğe geçicez artık. Yan etkisine gelince ben de hiç bir yan etki olmadı umarım sizinde öyle olur.

İnşallah kavuşursunuz bu denemede Bende 2 gece daha 2 tablet içip sonra fostimon iğne yapıcam.İğne de yan etki yaşadınız mı peki ?Bir de saat verdi mi size doktor?

Hayırlısı olsun inşallah Bizim de daha ilk deneme.Bende de rahim geriye dönük ama sorun olmaz dedi doktorum.

ben gonal f kullandım korkulacak bir şey merak etmeyin

İnşallah kavuşursunuz bu denemede Bende 2 gece daha 2 tablet içip sonra fostimon iğne yapıcam.İğne de yan etki yaşadınız mı peki ?Bir de saat verdi mi size doktor?
İnşallah Allah kimseyi bekletmesin. Fostimon ve femara nın hiç yan etkisi olmadı. Saat vermedi ama ben olabildiğince her gün aynı saatte yaptım kendim ona göre ayarladım saatini. 4. Fostimonda yumurta büyümüştü o gün çatlatma iğnesini yaptırdı. Bugün de aşılama oldu. İnşallah hayırlısı olur. İlk aşılama da iğneleri yaparken göğüs hassasiyeti başlamıştı şimdi çatlatma iğnesini de yaptım ama tık yok vücudumda

İnşallah ilk seferde sağlıkla gelsin size Şimdi kendinizi mümkün olduğunca rahatlatın strese sokmayın bedeninizi olumlu düşünelim olumlu olsun.Bende yarın fostimon iğnelerime başlıcam.Çok heyecanlıyım

Benimde durumum aynı. Bu ay tam 3 yıl oluyor düşünmeye başlayalı. Sebepsiz olmuyor. Aralık 14 te aşılama oldum. Öncesinde femara kullandım sabah akşam 5 gün ve bir yumurtam oluştu Klomenle iki üç oluyordu ama femarayla daha kaliteli yumurta oluşuyormuş sanırım. Son 3-4 günüm kaldı inşallah hayırlı haberlerle gelirim buraya. Dualarınıza ihtiyacım var

Merhaba,Bende bugün akşam ovitrelle vurucam ve pazartesi aşılama yapılacak.Siz çatlatma iğnesi olarak ne kullanmıştınız?İnşallah güzel haberlerinizi alırız

Yeniden merhaba:) Ne durumdasınız var mı bir gelişme?Ben bu akşam ovitrelle vurucam çatlatma iğnesi siz ne kullanmıştınız?

Yeniden merhaba:) Ne durumdasınız var mı bir gelişme?Ben bu akşam ovitrelle vurucam çatlatma iğnesi siz ne kullanmıştınız?
Merhaba Ben de ovitrelle kullanmıştım çatlatma için. Benim de 9. Günüm 2 3 güne kadar belli olur diye düşünüyorum. İnşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim.

Ben de femara kullandım aslından birden fazla yumurtam oluyor benim ama tutmayınca yine tutmuyor işte. Benim ilk aşılamam da daha yumurta büyürken inanılmaz göğüs hassasiyetim olmuştu ovitrelden sonra iyice artmıştı hiç öyle bişey olmadı bu sefer. Göğüs hassasiyeti ya da başka herhangi bir belirtiniz var mı? Benim de az kaldı ama sanki Regl olucam gibi yine.

Ben her gün yaşadığım belirtileri gün gün yazıyorum. Bu ay olmazsa diğer aylarda bana fikir verir diye. Bir kaç gün önce aşırı üşüme vardı. Geçti. Onun dışında akıntı, şişkinlik, bel ağrısı var. Ara ara da kramp giriyo. Ama bunlar adet belirtisi de aynı zamanda. Göğsümde bir şey yok bu ay. Normalde adete yakın uçları kıyafete bile değse acırdı Bilmiyorum yarın 14. Günüm oluyor. Ama test yapmicam salı günü adet günüm. Olmazsam aklımda doru kalmasın diye çarşamba yapıcam. Olumsuz sonuç almaktan çok sıkıldım çünkü.

Bende aynı senin gibi belirtileri hep not alıyorum ki diğer aylarda boş yere umutlanmayım diye çünkü çatlatma iğnesinde gebelik hormonu olduğu için bazı aylar tüm gebelik belirtisini yaşıyorum sanırım biraz da psikolojik benim de 2.aşılamam kızlar sormak istediğiniz olursa yardımcı olabilirim inşallah Rabbim hepimize olumlu hayırlı sonuçlar nasip etsin

Ben yarın ilk aşılamamı olacağım inşallah herşey kolay ve güzel geçer çok heyecanlıyım :)

Ben yarın ilk aşılamamı olacağım inşallah herşey kolay ve güzel geçer çok heyecanlıyım :)
İnşallah canım bende geçen pazartesi yaptırmıştım iğnemi cumartesi gece 12.00de yaptım aşılama da pazartesi 12.00de Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah bende yakında yapan birilerini arıyorum bu ay pek umudum yoktu ama ne bilim duramıyoruz işte

Burada ilk denemede iki kişi hamile kaldı. Bende sürekli girip bakıyorum. Bi yandan sakin kalmaya çalışıyorum ama imkansız bildiğiniz gbi. Umut etmek istiyo insan içten içe. Catlak-kurabiye sen ne zamandır düşünüyorsun ? Herhangi bir sorununuz var mıydı?

Öyle mi ne güzel umut oluyor böyle şeyler duymak bende pkos var 3.5 yıllık evliyim ama düzenli gitmedim tedaviye şimdi geçen kasımda ilk aşılamamı yaptırdım yumurta çatlamamış kist olmuş bu ay yeniden denedik bakalım Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…