Aşılama Aralık Ayı Aşılama Başlayanlar:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de göğüslerim sıfır yani normalden bile küçük olabilir hormonlarım çekilmiş gibi. Benim 12. Günde kahverengi 13. Günde kırmızı gelmişti ilk aşılama da. Asla şaşmaz çünkü reglim. 10. Gündeyim ama regl ağrısı başladı sanki bu ay artık tüp bebeğe geçeriz sanırım

İnşallah gerek kalmadan olur canım benim de İğnenin etkisi geçiyor yavaş yavaş tabi umutları da yanında alıp gidiyor

Herkese Merhaba,

Bende perşembe 2. aşılamamı olacağım. İlk aşılama maalesef tutmadı bir de üzerine ohss oldum ilaçlar ağır geldi.
Şimdi Gonal F kullandım yarın aynı gün içerisinde ovitrelle ve gonapeptyl yapacağım ve 2 gün sonrasında da progestana başlayacağım.
Bu defa umutlarım kırılmasın istiyorum tabii aynı şeyleri sizler içinde temenni ediyorum. İyi sonuçlarımızı bekliyorum.

Merhaba canım inşallah tutar bu defa benim de 2. Aşılamam olacak da bişey sorcam gonapeptyl nedir ne için kullancan onu

İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Maddi manevi yıpranıyoruz ve olmamasına alışıyoruz bu çok kötü. ben gonal f hiç kullanmadım fostimon ve femara vermişti çatlatma için de sadece ovitrelle.

Merhaba canım inşallah tutar bu defa benim de 2. Aşılamam olacak da bişey sorcam gonapeptyl nedir ne için kullancan onu
Bende pco var çatlamada sıkıntım olabiliyor yumurta sayıları ve boyutları iyiydi bu sebepten dolayı doktorum çift çatlatma deneyeceğim dedi ovitrelle yarım saat arayla gonapeptyl önerdi. Umuyorum sende güzel sonuçlar alırsın. Hiç birimizin tüp bebeğe ihtiyacı kalmasın hem maddi hem manevi olarak zorlu bir süreç.

1. aşılamada femarayla beraber gonal-f kullandım bu ay femarayı kestik. Söylediğinde çok haklısın ben 5 yıldır aralıklı olarak bıraksamda tedavi görüyorum ilk zamanlar çok üzülür ve kendimi yıpratırdım şimdi alıştım gibi ama yine de yüreğinin bir köşesinde umut ediyor insan.

İnşallah canım ya tüm isteyenlere tüm bekleyenlere hayırlı müjdeli haberler veridirsin Rabbim
Bende de pkos var geçen ay ki aşılamada. Çatlamamış kist yapmış yumurtam ama bana doktorum çatlatma iğnesinin tek doz olduğunu söylemiştidiğerini ilk defa sende duyuyorum

Bende yeni öğrendim normalde tüp bebek tedavisinde kullanıyormuş (araştırmalarıma göre) 7 tane iğne var içerisinde doktorum sadece 1 tanesini yapacaksın dedi. İlk aşılamadan sonra kist bende de oldu hiç sorun değil bir sonraki ay regl dönemiyle birlikte kayboluyor o. Kist için kan sulandırıcı iğneyle aksef diye bir antibiyotik vermişti. Sen ne yaptın o dönemde? Ve postumu okuyan tüm arkadaşlarıma tavsiyemdir iğnelerin bazen yan etkileri büyük oluyor arkadaşlar lütfen bolll bolll protein tüketin ve su için bir nebze olsun o etkileri azaltabilmek adına.

Hımm öğrendiğim iyi oldu ya sağol kuzum aynen o kist adet dönemi dağıldı doktor gösterdi dağılıyor bak diye valla geçen ay da bu ay da ağır işlerden uzak durmaya çalışıyorum yormuyorum kendimi ve dediğin gibi protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum gerçekten bu ilaçlar mahvediyor insanı geçen ay femara ile başlamıştık o zamandan beri göğüs ağrısı geçmedi bugün de çok canım sıkkın hiç bişey yapasım yok valla hem bedeni hem psikolojiyi allak bullak ediyor Rabbim kimselere aratmasın

Bide tüm bu sıkıntılarla tek başıma mücadele ediyorum Bi Rabbim var bide eşim halimden bilen anlayan tek Bi dostum yok yada halimi anlatabileceğim geçen ay sadece dostum dediğim birine anlattım oda sağolsun 2 hafta ne aradı ne sorduburası da olmasa kafayı yicem lafa gelince de herkes hadi bebiş yok mu daha he var da ben sandıkta saklıyorum

Çok önemli işlerin yoksa yapmak istemiyorsan yapma boşa strese sıkıntıya gelemiyor bu bünyeler ağır işlerden elbette ki uzak dur. Amin ya gerçekten çok yorucu bir iş. Biz elimizden geldiği kadarıyla ona konfor sağlamaya çalışıyoruz oda bizi mutlu etsin artık

Emin ol insanın bu halini en iyi yaşayan bilir. Olan birine olmayanı anlatsan da onun için çok şey ifade etmez. Ama mücadale verip senin benim gibi uğraşan birine anlattığında onun ne demek olduğunu en az senin kadar iyi bilir. Sanırım ben bu konuda bir tık şanslıyım danışıp fikir alabileceğim benimle aynı durumu yaşamış arkadaşlarım oldu ve sağ olsunlar çok güzel yönlendiremede bulundular. <3 İnsanların bu süreçte neler yaşadığını neler yaptığını tavsiyelerini öğrenebilmek için kadınlar kulübü bulunmaz bir fırsat bence. Şahsen ben her defasında her aradığım konuda açıp inceliyorum.

Hiç deme ya e bunca acının da acısını çıkarmak lazım hele Bi olsun yanaklarını kollarını ısıra ısıra yemek lazım sen misin bunca yıl gelemeyen diye

Aynen öyle ne güzel paylaşabilmen ya ben buranın uygulamasını felan bilmiyordum genelde Google da yazardım konuları buradan sonuçlar da çıkardı bakardım 5 10 sen önce derdim herhalde eskiden çok aktifti face instagram çıkınca kimse bakmıyor sonra bide göreyim burası her yerden daha aktif

Güncel konular çok fazla, ben her aradığım sorunun cevabını buldum en azından :)

Ne kadar az insan bilirse o kadar iyi. Ben anneme kayınvalideme bile söylemedim merak edip soran olunca daha çok yıpranıyorsun. Olsa da olmasa da kendi içinde halletmek daha kolay. En yakın arkadaşın bile olsa faydası yok canım bilmesinin. Hele de kolay çocuk sahibi olanlar hiç anlamıyor gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…