Aşılama Aralık Ayı Aşılama Başlayanlar:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, öncelikle inşallah Rabbim gönlünüzün muradını nasip eder, aldınız mı sonucu ? Inşallah , kimseye bu stresi yasatmasin Allah , gercekten zor

Kan verdınızmı bende 23deoldum aşılama benım de idrarda halı çizgi cıktı iki kere bugun kan verdım saglık ocagında sabah 10 da eve geldım 10 15 dakıka sonra enabızdan baktım 0 deger anlamadım hiç bisey üzüldum cok

Eklentiler

• 22E28CE0-A546-4663-8847-6517AF74CB46.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
Bence o testin alındığını gösteriyor , sağlık ocağında test sonucu mümkün değil bence 15 dakika içinde çıkmaz , inşallah yarın pozitif olarak değişir ❤

Merhaba, öncelikle inşallah Rabbim gönlünüzün muradını nasip eder, aldınız mı sonucu ? Inşallah , kimseye bu stresi yasatmasin Allah , gercekten zor
İnşallah, rabbim herkesin tüm isteyenlerin kucağını evladıyla doldursun. Maalesef sonuç negatif 0.100.... Yarın yine doktora gideceğiz rahim filmi çekilecek ve tekrar aşılama mı yoksa tüp bebek mi ona karar vereceğiz... Benim hastalığımı yaşayan varsa lütfen yorum yapsın...

Dilerim herşey gönlünce olmuştur :)

Benim sorunum polikistik over değil ama bunu yaşayan çok yakın 2 arkadaşım var. Tüp bebekte yumurta sayısı fazla çıktığı için sizin şansınız daha yüksek oluyor. Yani 1 seferde çok sayıda yumurta toplandığı için. Bir arkadaşımın 3 üz diğerinin tek oldu tüp bebekle.

Herkese selam,bir güncelleme yapayım.lekelenmem başladı sanıyorum adet oluyorum.Aşılama tutmadı maalesef...

Herkese selam,bir güncelleme yapayım.lekelenmem başladı sanıyorum adet oluyorum.Aşılama tutmadı maalesef...
28 Aralıktı sanırım aşılamanız inşallah bundan sonraki adımınız güzel olur, üzülmeyin demek çok anlamsız, sabaha dek ağladım ben de

En acil 2 saate çıkıyor, sanırım siz de şimdiye sonucu almışsınızdır.

28 Aralıktı sanırım aşılamanız inşallah bundan sonraki adımınız güzel olur, üzülmeyin demek çok anlamsız, sabaha dek ağladım ben de
Evet doğru hatırlıyorsunuz 28 Aralıktı.Yani insan ne kadar bilinçli mantıki bakmaya çalışsa da üzülmeden edemiyor.Zormuş bu süreç de...

Evet doğru hatırlıyorsunuz 28 Aralıktı.Yani insan ne kadar bilinçli mantıki bakmaya çalışsa da üzülmeden edemiyor.Zormuş bu süreç de...
Hepsi geçecek, üzülüyoruz tabii. Ben özellikle önüme çocuğunu öldürmeye çalışan, yasadışı yollarla kürtaj yapan, çocuklarını terk eden insanları gördükçe çok derin bir haksızlık ve adaletsizlik duygusuyla sarsılıyorum. Bu da benim imtihanımmış deyip rahatlayamıyorum, bakmamaya görmemeye çalışıyorum. Zor, ama her zorluk gibi bir şekilde bitecek. Neşeli şeyler okumaya, izlemeye çalışın. Sevdiğiniz bir hobi varsa onunla ilgilenin.

İnşallah sizin de sorununuza derman bulunur tüm dilekleriniz kabul olur.. Biz de tüp bebeğe karar verdik bakalım bir dahaki ay başlayacağız tedaviye inşallah hayırlı zamanıdır rabbim nasip eder hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…