- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
telefondaki uygulamaya göre 6+6 ultrasonda bebeği görünce sordum doktoruma kaç haftalık gözüküyor diye 6 hafta 3 günlük dedi, sata göre uyumlu dedi. inşallah kısa sürede sen de görürsün canım :)Bende 16 aralik . Teldeki uygulama 6+3diyor senin ultrasona goremi 6 3 . Maşallah ya bende duysam bebisimi gorsem keske.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım yarınainşallah canım ya bu gece uyuyamam heralde zaten günlerdir rüyamda doktorumu görüyorum :)
valla 2 hafta önce öğrendim o 2 hafta gecti surda 1 gün gecmiyo :)Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım yarınaheyecan olmaz mı hiç yaa ben pazartesiye kadar nasıl bekleyeyim oyy :)
inşallah canım bu arada senle günlerde aynı ben sana ön bilgi vermiş olurum :)Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım yarınaheyecan olmaz mı hiç yaa ben pazartesiye kadar nasıl bekleyeyim oyy :)
Hayırlı olsun bebişinn :) kardes geliyo ne güzelGunaydin kizlar benimde sat 16 aralik yılbaşı bebisi benimki 2.bebisim Allah izin verirse. Çok midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor. Bizde kesemizi gorduk 10 gun sonra tekrar cagirdi dr insallah bebisi ve kalp atisi duyarım.
Amin canm Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuHayırlı olsun bebişinn :) kardes geliyo ne güzelhemen hemen aynıyız canım ben de keseyi gördüm pazartesi kalp için gidicem bakalım
tamam canım,Yarın kalp atısı için gidiyosun dimi?inşallah canım bu arada senle günlerde aynı ben sana ön bilgi vermiş olurum :)
hepsi icin,ilk muaynem,yüksek ihtimalle duyarsın kalp atısını diyor hamile arkadaslar ama bakalımtamam canım,Yarın kalp atısı için gidiyosun dimi?
Allah allah bizde neden bulantı yok acabaBenimde ikinci bebiş benimde bulantım çok fazla sabahları tuzlu kraker falan biraz iyi geliyo
Duyarsın canım seninki büyümüş çünkü hadi hayırlısı bakalımmhepsi icin,ilk muaynem,yüksek ihtimalle duyarsın kalp atısını diyor hamile arkadaslar ama bakalım
Ayy çok sevindimm canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin iyi gözüküyo minnakKızlar sevinçten doğru düzgün çekemedim ama son ultrason görüntümüz :) kese büyümüş suan sorun yokmus :) kalp atısı daha haftaya ancakmıs
Hepinize de çok teşekkür ederim bana umut oldunuz bekleme surecimde yanımda oldunuz çok sağolun Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
Neden öyle çıktı canım?Ben de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bebeğin saglıcakla kucagına al inşalah:)Kızlar selam, ne güzel olmuş konu25 aralık sat bakalım dün kan testi verdim 175 çıktı yarın bi kan daha vericem ikinci bebeğe hazırlık hayırlısı bakalım birazcık süpriz bakalım
Ayy çok sevindim canım ne güzell ya darısı bize inşallah pazartesibugün bebişimi gördüm ve kalp atışını duydum. harika bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.:) 6.3 mm cik :) 6+3 haftalık. sat 13 aralıktı.
Ocak 13te 1 yaşına girdi. Sat 25 aralık benimkide süpriz ve ben denemiyodum ama korunmuyodukta ilişki bitince geri çekilme falan istiyoduk bi bebek daha bu hemen tuttu çünkü oğlum 2,5 sene denemenin üstüne olmuştuSelam hosgeldin aramiza benimde surpriz aslinda bir ara denedim ama olmadi demek stres gercekten etkiliyormus yılbaşı piyangosu benimde. Kizim var 2 yasinda senin kac yasinda bebis
Hicbir fikrim yok inan ki :/ beklicez simdi bakalimNeden öyle çıktı canım?
Teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla alaşım bebişlerimizi kucaklarımızaMerhaba canım hayırlı ugurlu olsun bebeğin saglıcakla kucagına al inşalah:)
teşekkür ederim canım, inşallah pazartesi sen de yaşarsın bu güzel duyguyu:) önce ultrasonda büyütüp bebişi gösterdi zaten orda belli oluyordu kalp atışı,inip kalkıyor ufacık bişey:) sonra dinletti, baya hızlı atıyorduAyy çok sevindim canım ne güzell ya darısı bize inşallah pazartesinasıl atıyodu hızlı mıydı? İnsan aglar heralde ya
Hayırlısı olsun canım kötü düşünme iyi olsun bebişinHicbir fikrim yok inan ki :/ beklicez simdi bakalim
Ayyy kıyamam yerim ya inşallah bakalım sabırsızlanıyorummteşekkür ederim canım, inşallah pazartesi sen de yaşarsın bu güzel duyguyu:) önce ultrasonda büyütüp bebişi gösterdi zaten orda belli oluyordu kalp atışı,inip kalkıyor ufacık bişey:) sonra dinletti, baya hızlı atıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?