Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Bende 16 aralik . Teldeki uygulama 6+3diyor senin ultrasona goremi 6 3 . Maşallah ya bende duysam bebisimi gorsem keske.
telefondaki uygulamaya göre 6+6 ultrasonda bebeği görünce sordum doktoruma kaç haftalık gözüküyor diye 6 hafta 3 günlük dedi, sata göre uyumlu dedi. inşallah kısa sürede sen de görürsün canım :)

Gunaydin kizlar benimde sat 16 aralik yılbaşı bebisi benimki 2.bebisim Allah izin verirse. Çok midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor. Bizde kesemizi gorduk 10 gun sonra tekrar cagirdi dr insallah bebisi ve kalp atisi duyarım.
Hayırlı olsun bebişinn :) kardes geliyo ne güzel hemen hemen aynıyız canım ben de keseyi gördüm pazartesi kalp için gidicem bakalım

Ayy çok sevindimm canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin iyi gözüküyo minnak kaç haftalıkmıss bide haftaya hangi gün gitceksin ben pazartesi:)

bugün bebişimi gördüm ve kalp atışını duydum. harika bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.:) 6.3 mm cik :) 6+3 haftalık. sat 13 aralıktı.
Ayy çok sevindim canım ne güzell ya darısı bize inşallah pazartesi nasıl atıyodu hızlı mıydı? İnsan aglar heralde ya

Selam hosgeldin aramiza benimde surpriz aslinda bir ara denedim ama olmadi demek stres gercekten etkiliyormus yılbaşı piyangosu benimde. Kizim var 2 yasinda senin kac yasinda bebis
Ocak 13te 1 yaşına girdi. Sat 25 aralık benimkide süpriz ve ben denemiyodum ama korunmuyodukta ilişki bitince geri çekilme falan istiyoduk bi bebek daha bu hemen tuttu çünkü oğlum 2,5 sene denemenin üstüne olmuştu :)

Ayy çok sevindim canım ne güzell ya darısı bize inşallah pazartesi nasıl atıyodu hızlı mıydı? İnsan aglar heralde ya
teşekkür ederim canım, inşallah pazartesi sen de yaşarsın bu güzel duyguyu:) önce ultrasonda büyütüp bebişi gösterdi zaten orda belli oluyordu kalp atışı,inip kalkıyor ufacık bişey:) sonra dinletti, baya hızlı atıyordu

Ayyy kıyamam yerim ya inşallah bakalım sabırsızlanıyorumm eşin yanında mıydı o naptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…