Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Benimde ikinci bebiş benimde bulantım çok fazla sabahları tuzlu kraker falan biraz iyi geliyo
Evet tuzlu kraker rahatlatıyor bugun izin gunum uyurum dedim ama kızım grip oldu gece onla ugrastim birde karnimdaki minnakla. ilki kiz mi erkek mi canim senin

Evet tuzlu kraker rahatlatıyor bugun izin gunum uyurum dedim ama kızım grip oldu gece onla ugrastim birde karnimdaki minnakla. ilki kiz mi erkek mi canim senin
İlki kız canım 2 yaşında seninki kız mı erkek mi kaç yaşında

Kızlar sevinçten doğru düzgün çekemedim ama son ultrason görüntümüz :) kese büyümüş suan sorun yokmus :) kalp atısı daha haftaya ancakmıs
Hepinize de çok teşekkür ederim bana umut oldunuz bekleme surecimde yanımda oldunuz çok sağolun Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

Eklentiler

• 792D3EB3-A8ED-46FD-A717-B47B169D12FD.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70
Masallah canim bende keseyi gordum 15mm dedi dr ayin 9unda randevum kav haftalik sin

Sana demiştim çok sevindim

Kızlar selam, ne güzel olmuş konu 25 aralık sat bakalım dün kan testi verdim 175 çıktı yarın bi kan daha vericem ikinci bebeğe hazırlık hayırlısı bakalım birazcık süpriz bakalım

Kızlar selam, ne güzel olmuş konu 25 aralık sat bakalım dün kan testi verdim 175 çıktı yarın bi kan daha vericem ikinci bebeğe hazırlık hayırlısı bakalım birazcık süpriz bakalım
Selam hosgeldin aramiza benimde surpriz aslinda bir ara denedim ama olmadi demek stres gercekten etkiliyormus yılbaşı piyangosu benimde. Kizim var 2 yasinda senin kac yasinda bebis

bugün bebişimi gördüm ve kalp atışını duydum. harika bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.:) 6.3 mm cik :) 6+3 haftalık. sat 13 aralıktı.
Bende 16 aralik . Teldeki uygulama 6+3diyor senin ultrasona goremi 6 3 . Maşallah ya bende duysam bebisimi gorsem keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…