- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
yanımdaydı eşim de :) çok duygulandı,gözleri doldu :) o miniğin kalp atışını görüp duyunca insan bambaşka bir ruh hali içinde oluyor:)Ayyy kıyamam yerim ya inşallah bakalım sabırsızlanıyorummeşin yanında mıydı o naptı :)
Ayy aynen yaa çok güzel bir his Rabbim herkese tattırsınyanımdaydı eşim de :) çok duygulandı,gözleri doldu :) o miniğin kalp atışını görüp duyunca insan bambaşka bir ruh hali içinde oluyor:)
Aslında teknik olarak 6+4 te olmam gerekirdi ama geç döllenmeden ötürü 5 hftalık olarak düşünebiliriz , haftaya duyarsın dedi kalp atıslarını bakalım :) ben Salı gidicem canım . Senin güzel haberlerini bekliyor olucam , şuan zaten senin de büyümüştür . Kaç haftalıktı senin?Ayy çok sevindimm canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin iyi gözüküyo minnakkaç haftalıkmıss bide haftaya hangi gün gitceksin ben pazartesi:)
Canım hiç moralini bozma aynı seyi yasıyorum . 6+4 olması gerekirken bir hafta geriden geliyor , bugün keseyi ve embriyoyu yeni görebildik, kalp atısı haftaya inşallah. Senin nasıl kese vs ? O haftalara takılma ilk zamanlar geç döllenmeden dolayı karışabiliyor hesaplarBen de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?
Benimde SAT 21 Aralık bugün Doktora gittim henüz kese görünmedi. Salı günü tekrar gidicem
Keseyle bebek gorundu kalbi de cok cok yavas atiyordu. Dr yeni olusuyor kalbi dedi. Allahim onu bize bagislasinCanım hiç moralini bozma aynı seyi yasıyorum . 6+4 olması gerekirken bir hafta geriden geliyor , bugün keseyi ve embriyoyu yeni görebildik, kalp atısı haftaya inşallah. Senin nasıl kese vs ? O haftalara takılma ilk zamanlar geç döllenmeden dolayı karışabiliyor hesaplar
Ee ne güzel işte gelişiyor sevinmelisin , biz de inşallah haftaya görürüz hepimiz icin hayırlısı olsun stres yapma diyorum ama arada yapıyoruz olabiliyor :))Keseyle bebek gorundu kalbi de cok cok yavas atiyordu. Dr yeni olusuyor kalbi dedi. Allahim onu bize bagislasin
Sus aman bulanmasin gecem gündüzüm zehir oldu birde calisiyorum boooogggh kaciyorum wcyeAllah allah bizde neden bulantı yok acaba
Moralini bozma gereksiz stres yapıp bebiside etkileme canim kurban oldugum allah yaratıyor iste keseyi gorup bebegikalbi gormeyen var cunku olusmamis sukur ki bak kalbi gelismeye basliyor sevinKeseyle bebek gorundu kalbi de cok cok yavas atiyordu. Dr yeni olusuyor kalbi dedi. Allahim onu bize bagislasin
Masallah erken bir sürpriz bende kizim 1 yasindayken denedim 2 ay olmadi sonra ise girdim stressiz yapinca oldu bebis. Ne guzel Allah aratmadan 2.yide nasip etti bizeOcak 13te 1 yaşına girdi. Sat 25 aralık benimkide süpriz ve ben denemiyodum ama korunmuyodukta ilişki bitince geri çekilme falan istiyoduk bi bebek daha bu hemen tuttu çünkü oğlum 2,5 sene denemenin üstüne olmuştu:)
Ben ilk kizimda ağlamıştım esim de kalp atisini video ya çekmişti iyi ki akil etmisAyy aynen yaa çok güzel bir his Rabbim herkese tattırsın
Doktorun paniklemisi beni korkuttu yoksa ben bebis gorundu diye cok mutluyum :)Ee ne güzel işte gelişiyor sevinmelisin , biz de inşallah haftaya görürüz hepimiz icin hayırlısı olsun stres yapma diyorum ama arada yapıyoruz olabiliyor :))
Sen içini rahat tut daha yeni gelişiyordur bence sorun olmayacakDoktorun paniklemisi beni korkuttu yoksa ben bebis gorundu diye cok mutluyum :)
Doktorlara kalsa hep uzulecez boşver kendileri göremiyor vs bunu bizlere yansitiyorlar. Sana ilk kizimda basima geleni anlatayim dr bebek kalbi durmus dedi amlamadi salak bana iki uc gun sonra gel diyebilirdi bana yarin gel kürtaja alalim dedi. Ben baska dr a gttim kalp sesini duyduk yani ben anladim ki drlara uyup uzmucen kendini Allaha sığınDoktorun paniklemisi beni korkuttu yoksa ben bebis gorundu diye cok mutluyum :)
Cok sagol canim benimm motive oldum:)Doktorlara kalsa hep uzulecez boşver kendileri göremiyor vs bunu bizlere yansitiyorlar. Sana ilk kizimda basima geleni anlatayim dr bebek kalbi durmus dedi amlamadi salak bana iki uc gun sonra gel diyebilirdi bana yarin gel kürtaja alalim dedi. Ben baska dr a gttim kalp sesini duyduk yani ben anladim ki drlara uyup uzmucen kendini Allaha sığın
7 haftalik bebek bekliyoduk 5+5lik bebek geldi onumuze :) ama yarabbim cok sukur kalbi yeni olusuyor dedi yavas atiyormus o yuzdenSen içini rahat tut daha yeni gelişiyordur bence sorun olmayacakhem 5+5 lik gibi demedi mi doktor eğer öyleyse çoğu insan 6.haftada hiç duymuyor bile kalp atısını. Bak ben de haftaya Salı gidicem henuz kalp atısı duyulmadı . Hatta ben suan kese ve embriyo görüldü diye cok seviniyorum. Haftaya kalp atısı da gorulse bayram yapıcam :) canını sıkma bekleyelim gelişsinler :))
Hamd olsun, şükürler olsun.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMasallah erken bir sürpriz bende kizim 1 yasindayken denedim 2 ay olmadi sonra ise girdim stressiz yapinca oldu bebis. Ne guzel Allah aratmadan 2.yide nasip etti bize
Masallah tebrik ederim aramıza hoşgeldin canım. Suan hemen hemen herkes bebisinin kalp atisini duymak icin bekliyor ne gzlBenimde bugun kese gozuktu beta hcg 2300 cikti bugün.
Sat 21 araliktı doktor 20 gun önce hamile kalmissin kese 7mm dedi. 2 hafta sonra kalp atisinı duymak için çağırdı
Allah herkese hayırlı güzel sonuclar nasip etsin inşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım, sağlıkla büyütelim .AminnnMasallah tebrik ederim aramıza hoşgeldin canım. Suan hemen hemen herkes bebisinin kalp atisini duymak icin bekliyor ne gzl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?