Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Benim bat yarın. Ams cuma günü dayanamayıp test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bu yüzden geçilmesini bekliyorum.

ayy bu görüntüleri gödükce dahada sabırsızlanıyorum yarın bu saatlerde bende görcem inşallah,bazen acaba hamile degilmiyim diiyorum :) görmeden tam inanmıcam sanrm :)
Ayy cok heyecanlı gercekten inşallah yarın sen de görürsün miniğini
Ben gördüm ama hala inanamıyorum :)

ayy bu görüntüleri gödükce dahada sabırsızlanıyorum yarın bu saatlerde bende görcem inşallah,bazen acaba hamile degil miyim diiyorum :) görmeden tam inanmıcam sanrm :)
Ben de ultrasonda gördüm kesemi pazartesi kontrolüm var bi çok tahlil istedi doktor. Sonuçlarını da o gün öğreneceğim. Allahım sağlıkla nasip etsin.

Gunaydin kizlar benimde sat 16 aralik yılbaşı bebisi benimki 2.bebisim Allah izin verirse. Çok midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor. Bizde kesemizi gorduk 10 gun sonra tekrar cagirdi dr insallah bebisi ve kalp atisi duyarım.

Gunaydin kizlar benimde sat 16 aralik yılbaşı bebisi benimki 2.bebisim Allah izin verirse. Çok midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor. Bizde kesemizi gorduk 10 gun sonra tekrar cagirdi dr insallah bebisi ve kalp atisi duyarım.
Benimde ikinci bebiş benimde bulantım çok fazla sabahları tuzlu kraker falan biraz iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…