- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 18
- 31
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Benim bat yarın. Ams cuma günü dayanamayıp test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bu yüzden geçilmesini bekliyorum.Bence gununun gecmesine hic gerek yok benimde bata 1 gun kala cok koyu cikti testim benim en buyuk belirtim gogus uclarim oldu elimi surdumde felaket bir agri beynime vuruyor agri halada agriyor 1.5 haftadir hemen hemen bu belirtiyi yasiyordun 3 gundurde kasikta kramplar sancilar bel agrisi bukadar
Benim 2 bucukta cnm kontrol .. dua ede ede bekliyorum bakalım , sen gittin mi?Kızlar merhaba nasılsınız
Hastaneye gidenler neler yaptınız anlatın bakalım :)
Hayırlı haberlerni bekliyorum canımBenim 2 bucukta cnm kontrol .. dua ede ede bekliyorum bakalım , sen gittin mi?
Demekki 7 haftalık olunca baya büyüyomış canımmEki Görüntüle 2103154 kızlar bebegin son ultrason görüntüsü 7 haftalıken
Amin inşallah canım niye seninki çok mu küçük seninki var mı atsanaDemekki 7 haftalık olunca baya büyüyomış canımmseninki benimkine göre baya büyük maşallah ayy darısı bizim minnağa :)
Nasıl atılıyo canım bu sayfaya atamıyorum, diğer konumda atabilmiştimAmin inşallah canım niye seninki çok mu küçük seninki var mı atsana
Canım cevapla dediğinde aşağıda seçeneklerde dosya yükle diye bir kutucuk çıkıyor, ordan tekrar ekleyebiliyorsunNasıl atılıyo canım bu sayfaya atamıyorum, diğer konumda atabilmiştim
Kızlar bi bakın bakalım adlı konuda
Dosya boyutu uygun degil diyorsa biraz kırpıp atabilirsinNasıl atılıyo canım bu sayfaya atamıyorum, diğer konumda atabilmiştim
Kızlar bi bakın bakalım adlı konuda
Canım cevapla dediğinde aşağıda seçeneklerde dosya yükle diye bir kutucuk çıkıyor, ordan tekrar ekleyebiliyorsun
ayy bu görüntüleri gödükce dahada sabırsızlanıyorum yarın bu saatlerde bende görcem inşallah,bazen acaba hamile degilmiyim diiyorum :) görmeden tam inanmıcam sanrm :)Yükledim başardım :):)
Ayy cok heyecanlı gercekten inşallah yarın sen de görürsün miniğiniayy bu görüntüleri gödükce dahada sabırsızlanıyorum yarın bu saatlerde bende görcem inşallah,bazen acaba hamile degilmiyim diiyorum :) görmeden tam inanmıcam sanrm :)
Öyle valla ya insan diyo ki şimdi bu mercimek büyüyecek miOy bu çok küçücük tam mercimek benimki tuzlu fıstık olmuş
inşallah canım ya bu gece uyuyamam heralde zaten günlerdir rüyamda doktorumu görüyorum :)Ayy cok heyecanlı gercekten inşallah yarın sen de görürsün miniğini
Ben gördüm ama hala inanamıyorum :)
Ben de ultrasonda gördüm kesemi pazartesi kontrolüm var bi çok tahlil istedi doktor. Sonuçlarını da o gün öğreneceğim. Allahım sağlıkla nasip etsin.ayy bu görüntüleri gödükce dahada sabırsızlanıyorum yarın bu saatlerde bende görcem inşallah,bazen acaba hamile degil miyim diiyorum :) görmeden tam inanmıcam sanrm :)
senin kaç haftalık canmBen de ultrasonda gördüm kesemi pazartesi kontrolüm var bi çok tahlil istedi doktor. Sonuçlarını da o gün öğreneceğim. Allahım sağlıkla nasip etsin.
Benimde ikinci bebiş benimde bulantım çok fazla sabahları tuzlu kraker falan biraz iyi geliyoGunaydin kizlar benimde sat 16 aralik yılbaşı bebisi benimki 2.bebisim Allah izin verirse. Çok midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor. Bizde kesemizi gorduk 10 gun sonra tekrar cagirdi dr insallah bebisi ve kalp atisi duyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?