Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Aaa çok geçmiş olsun canım ya

öyledir herhalde ayy çok pimpirikli oldum, 9 ay nasıl geçecek acaba
hic pimpiriklenme doktorlar kac tane hamileye bakıyolar tecrubeliler dogru olanı bilirler merak etme,bu surecte doktoruna güven gerisini düsünme ,keyfini cıkar bu özel dönemin

Hoşgeldin aramıza canim. Tebrik ederim öncelikle ...bende çalışıyorum gunun 9 10 saati ayaktayim Allah korusun hepimizi dr a sordum yorulmadikca iyi beslendikce yararli bile dedi icim rahatladi biraz. 2.bebis benimki senin

Teşekkür ederim, hoşbulduk. Ben Allahtan sabah 9 akşam 18:00 çalışıyorum o konuda rahatım ama işim biraz stresli tabi takmıyorum :) İlk olacak kısmetse :) <3 Tebri ediyorum.

Kizlar selam
Ben gectigimiz cumartesi gittim doktora cok kucuk bi sekilde gorebildik keseyi karnimdan ultrasonla. Doktorum tam 5 haftalik oldugunu soyledi.
2 hafta sonraya cagirdi kalp atislari icin ama sabirsizlaniyorum acaba bu hafta sonu gitsem duyabilirmiyim

Kızlar bugün ben yine kan verdim, pzartesi 175 bugün ise 454 çıktı 2 hafta sonra tekrar gidicem doktora ve ultrasonla bakılıcak. Hekese hayırlu gebelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorumm
hayırlı olsun canm,ne güzel artmış değerin,Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bugün ben yine kan verdim, pzartesi 175 bugün ise 454 çıktı 2 hafta sonra tekrar gidicem doktora ve ultrasonla bakılıcak. Hekese hayırlu gebelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorumm
Masallah desene oglus abi olma yolunda emim adimla ilerliyor.Amin kuzum insallah hepimize

Büyük gecmis olsun canim dikkat et kendine icebilirsin parasetamol içeren ilac serbest parol tamol minoset

Kızlar maşallah tebrik ederim hepinizi. Bende bu ay çatlatma ve klomen kullandım. Bat 8 Şubat. Hamilelik belirtileriniz nelerdi merak ediyorum.
Teşekkürler kuzumm. Yorgunluk uyuma hali ve kasiklarda ağrı cok oluyor bende. Birde belin orta yerine aniden saplanan agrilar. Simdi ise mide bulantısı cok var. 6 haftalik olduk. Rabbim insallah sana guzel haberler verir kuzum sevindirsin bu ay hamilelrin duasi kabul olur derler duysun mevlam ins sende hamileyim diye yaz buraya

Canım yaa ne kadar iyisin Allah razı olsun senden. SAğlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.MaşallahYazarım tabi inş.

Masallah desene oglus abi olma yolunda emim adimla ilerliyor.Amin kuzum insallah hepimize
Yaa sorma Oğluşum abi oluyo Allah’ın izniyle bakalım ben hala hamilelik moduna giremedim, heralde oğlumla ilgilendiğimden zamanda hızlı geçicek. İlk hamileliğimde ilk 25 hafta karnım bile yoktu inanmıyolardı hamile olduğuma Bakalım bu bebekte ne kadar zamanda çıkıvak karnım :) bu arada evde bide köpeğim var benim baya oyalanıcağım şeyler var. Zaman geçsin isteyenler özellikle ilk gebelikse ve çalışmıyolarsa kendilerine bi uğraş bulmalarını öneririm yoksa zaman hiç geçmiyo

Kızlar maşallah tebrik ederim hepinizi. Bende bu ay çatlatma ve klomen kullandım. Bat 8 Şubat. Hamilelik belirtileriniz nelerdi merak ediyorum.
İki gebeliğimde de belirti sadece adet gecikmesi oldu. Heralde bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyo. Allahım inşaallah sana da bi yavru verir sağlıkla sıhhatle inşaallah Olmayacak diye bişey yok Allahın izniyle Ben ilk bebeğim için 2, sene uğraştım. İkincide belki hemen tutmaz dedik ama süpriz ile oğlum bir yaşındayken aldık haberini Dualarım seninle ve isteyen herkesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…