- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
hadi ya benimki dinletti ama herhangi bi zarardan da bahsetmedimakineden makineye degişiyormus canm benmkinde dinletmesi icin ısı vermesi gerekiyormus ondan dinletmedi
belki senn makine zarar vermiyordur,burda bikaç arkadasada dinletmemişler bazılarıda dinlemiş o farklı oluyohadi ya benimki dinletti ama herhangi bi zarardan da bahsetmedi
öyledir herhalde ayy çok pimpirikli oldum, 9 ay nasıl geçecek acababelki senn makine zarar vermiyordur,burda bikaç arkadasada dinletmemişler bazılarıda dinlemiş o farklı oluyo
Aaa çok geçmiş olsun canım yaKızlar merhaba, bişeyim yom bişeyim yok diyodum nazar oldu dünden beri bi baş ağrısı başladı uyurum sabaha geçer diyodum geçmedi bide ilaç içemiyorum
Geçmeyince mide bulantısı yapıyo bayılcak kuscak gibi oldum kussam rahatlardım ama o da olmuyo değişik bişey insanın eli ayagı boşalıyo baş ağrısı mide bulantısı
Acile gittim gebeliğimi söyledim serum taktılar şimdi iyiyim şükür
hic pimpiriklenme doktorlar kac tane hamileye bakıyolar tecrubeliler dogru olanı bilirler merak etme,bu surecte doktoruna güven gerisini düsünme ,keyfini cıkar bu özel döneminöyledir herhalde ayy çok pimpirikli oldum, 9 ay nasıl geçecek acaba
Hoşgeldin aramıza canim. Tebrik ederim öncelikle ...bende çalışıyorum gunun 9 10 saati ayaktayim Allah korusun hepimizi dr a sordum yorulmadikca iyi beslendikce yararli bile dedi icim rahatladi biraz. 2.bebis benimki senin
Sağoll kuzummAaa çok geçmiş olsun canım ya
hayırlı olsun canm,ne güzel artmış değerin,Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün ben yine kan verdim, pzartesi 175 bugün ise 454 çıktı 2 hafta sonra tekrar gidicem doktora ve ultrasonla bakılıcak. Hekese hayırlu gebelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorumm
Amin kuzumhayırlı olsun canm,ne güzel artmış değerin,Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Nasıl oldun cnm ?? Benim de cildimde kaşıntılar oluyor ama hamilelikten mi stresli bekleyisten mi bilemiyorum :))Sağoll kuzumm
Masallah desene oglus abi olma yolunda emim adimla ilerliyor.Amin kuzum insallah hepimizeKızlar bugün ben yine kan verdim, pzartesi 175 bugün ise 454 çıktı 2 hafta sonra tekrar gidicem doktora ve ultrasonla bakılıcak. Hekese hayırlu gebelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorumm
Büyük gecmis olsun canim dikkat et kendine icebilirsin parasetamol içeren ilac serbest parol tamol minosetValla bilmiyorum ki canım aslında sadece mide bulantısı olsa gebelikten derdim ama başım ağrımaya basladı önce,,o da ilaç içmessem mide bulantısına dönüyo bende..çok kötü oluyorum serum yiyince düzeliyorum p....l ilacını mesela yarın içebilirm dimi
Ayyy ne gzel sevincten uykuda uyuyamazsin sen simdi.senle cok yakiniz biz acaba bende duyarmiyim randevum taa 9 subatta yaduyduk:)
Teşekkürler kuzumm. Yorgunluk uyuma hali ve kasiklarda ağrı cok oluyor bende. Birde belin orta yerine aniden saplanan agrilar. Simdi ise mide bulantısı cok var. 6 haftalik olduk. Rabbim insallah sana guzel haberler verir kuzum sevindirsin bu ay hamilelrin duasi kabul olur derler duysun mevlam ins sende hamileyim diye yaz burayaKızlar maşallah tebrik ederim hepinizi. Bende bu ay çatlatma ve klomen kullandım. Bat 8 Şubat. Hamilelik belirtileriniz nelerdi merak ediyorum.
Teşekkürler kuzumm. Yorgunluk uyuma hali ve kasiklarda ağrı cok oluyor bende. Birde belin orta yerine aniden saplanan agrilar. Simdi ise mide bulantısı cok var. 6 haftalik olduk. Rabbim insallah sana guzel haberler verir kuzum sevindirsin bu ay hamilelrin duasi kabul olur derler duysun mevlam ins sende hamileyim diye yaz buraya
Yaa sormaMasallah desene oglus abi olma yolunda emim adimla ilerliyor.Amin kuzum insallah hepimize
İki gebeliğimde de belirti sadece adet gecikmesi oldu. Heralde bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyo. Allahım inşaallah sana da bi yavru verir sağlıkla sıhhatle inşaallahKızlar maşallah tebrik ederim hepinizi. Bende bu ay çatlatma ve klomen kullandım. Bat 8 Şubat. Hamilelik belirtileriniz nelerdi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?