Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Oy Maşallah aynen 2. Hamilelik insa anlamiyor ya ben kizimda deli gibi arastrma yapar ederdim bunda artik galiba profesyonel olduk. :)) calisiyorum bende kizima annem bakiyor zaman akip gidiyor. Evde bir hayvan beslemen ne guzel oglusun icin ve sizin icin tebrik ederim.

Ben oğlumun doğumundan sonra bıraktım işi gücü kıyamadım ya bırakmaya buda doğsun 2 yaşına gelene kadar yine çalışmam diye düşünüyorum. Herkese rabbim güç kuvvet versin.

Ben oğlumun doğumundan sonra bıraktım işi gücü kıyamadım ya bırakmaya buda doğsun 2 yaşına gelene kadar yine çalışmam diye düşünüyorum. Herkese rabbim güç kuvvet versin.
Aynen analar calismasin cok zor benimki tamamen mecburiyet Allah korusun karnimdakini. Kizmda ciktim çalışmadım ama simdi calismam lazim. Hamileyken calismak cok zorluyor. Kizimda evde peşimden agliyor parcalaniyorum

Aynen analar calismasin cok zor benimki tamamen mecburiyet Allah korusun karnimdakini. Kizmda ciktim çalışmadım ama simdi calismam lazim. Hamileyken calismak cok zorluyor. Kizimda evde peşimden agliyor parcalaniyorum
Allahım öyle bi günler göstersinki sizlere bizlere evlatlarımız belli bir yaşa gelene kadar çalışmak zorunda kalmayalım Rabbim yardımcın olsun canım benim. Rabbim önce kızını sonra seni ve karnındaki sabiyi korusun Maşallah sizlere

Canım benm çok tşk ederim. Bugün test yaptım silik çizgi çıktı. Bat 8 şubat. Bu kadar erken çıkar mı yaa

İyiyim çok şükür canım, çok kötüymüş mide bulantısı
Kaşıntın mı var giydiğin ya da sürdüğün bişey dokunmus olmasın?
Benim hamilelikten once de vardı biraz alerjik reaksiyonlar , sanırım hormonlarla beraber iyice ortaya cıktı( sanırım antihistaminik ilaç da alamıyoruz hamileyken ?

Benim hamilelikten once de vardı biraz alerjik reaksiyonlar , sanırım hormonlarla beraber iyice ortaya cıktı( sanırım antihistaminik ilaç da alamıyoruz hamileyken ?
Kuzum tedavi sırasında nasıl çıktığını bilmiyorum ben testlerin. Belki ilaç etkisidir, belki vardır. İnan seni umutlandırmak istemem.. ama bazı testler var erkenden gösterebilir. En güzeli en sağlıklısı git bi kan ver değere göre anlaşılır. İnşallah vardır bide senden teyze oluruz

Resmen günler geçmek bilmiyo
Biz anne adayları ne kadar sabırsısız
Benim kalp atışına kaldı kaldı 3 gün
Şafak 3 :) :)

İnşallah canim gerçekten cok zor hamile calismak ve hamileyken çalışmak Allah hepimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…