- 8 Ocak 2015
- 452
- 251
- 53
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Oy Maşallah aynen 2. Hamilelik insa anlamiyor ya ben kizimda deli gibi arastrma yapar ederdim bunda artik galiba profesyonel olduk. :)) calisiyorum bende kizima annem bakiyor zaman akip gidiyor. Evde bir hayvan beslemen ne guzel oglusun icin ve sizin icin tebrik ederim.Yaa sormaOğluşum abi oluyo Allah’ın izniyle bakalım ben hala hamilelik moduna giremedim, heralde oğlumla ilgilendiğimden zamanda hızlı geçicek. İlk hamileliğimde ilk 25 hafta karnım bile yoktu inanmıyolardı hamile olduğuma Bakalım bu bebekte ne kadar zamanda çıkıvak karnım :) bu arada evde bide köpeğim var benim baya oyalanıcağım şeyler var. Zaman geçsin isteyenler özellikle ilk gebelikse ve çalışmıyolarsa kendilerine bi uğraş bulmalarını öneririm yoksa zaman hiç geçmiyo
Estağfurullah kuzum seni cok iyi anliyorum mevlam tum isteyenlere versinCanım yaa ne kadar iyisin Allah razı olsun senden. SAğlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.MaşallahYazarım tabi inş.
Ben oğlumun doğumundan sonra bıraktım işi gücü kıyamadım ya bırakmayaOy Maşallah aynen 2. Hamilelik insa anlamiyor ya ben kizimda deli gibi arastrma yapar ederdim bunda artik galiba profesyonel olduk. :)) calisiyorum bende kizima annem bakiyor zaman akip gidiyor. Evde bir hayvan beslemen ne guzel oglusun icin ve sizin icin tebrik ederim.
Ay mide bulantımda yok benim şimdilik ama biliyosundur tuzlu kraker ve ekşi bişeyler beni ilk gebelikte rahatlatıyodu. Bu arada heralde işk kıpırtılar daha erken farkedilecek diyo doktorlarNe zman kimildar o zaman hamilelik moduna girerim ben :)
Aynen analar calismasin cok zor benimki tamamen mecburiyet Allah korusun karnimdakini. Kizmda ciktim çalışmadım ama simdi calismam lazim. Hamileyken calismak cok zorluyor. Kizimda evde peşimden agliyor parcalaniyorumBen oğlumun doğumundan sonra bıraktım işi gücü kıyamadım ya bırakmayabuda doğsun 2 yaşına gelene kadar yine çalışmam diye düşünüyorum. Herkese rabbim güç kuvvet versin.
Allahım öyle bi günler göstersinki sizlere bizlere evlatlarımız belli bir yaşa gelene kadar çalışmak zorunda kalmayalımAynen analar calismasin cok zor benimki tamamen mecburiyet Allah korusun karnimdakini. Kizmda ciktim çalışmadım ama simdi calismam lazim. Hamileyken calismak cok zorluyor. Kizimda evde peşimden agliyor parcalaniyorum
İyiyim çok şükür canım, çok kötüymüş mide bulantısıNasıl oldun cnm ?? Benim de cildimde kaşıntılar oluyor ama hamilelikten mi stresli bekleyisten mi bilemiyorum :))
Bulantı çok kötü canım ya Allahım kimseye yaşatmasınBu arada midem cok kotu ya(
Estağfurullah kuzum seni cok iyi anliyorum mevlam tum isteyenlere versin
İki gebeliğimde de belirti sadece adet gecikmesi oldu. Heralde bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyo. Allahım inşaallah sana da bi yavru verir sağlıkla sıhhatle inşaallahOlmayacak diye bişey yok Allahın izniyle Ben ilk bebeğim için 2, sene uğraştım. İkincide belki hemen tutmaz dedik ama süpriz ile oğlum bir yaşındayken aldık haberini Dualarım seninle ve isteyen herkesle
Benim hamilelikten once de vardı biraz alerjik reaksiyonlar , sanırım hormonlarla beraber iyice ortaya cıktıİyiyim çok şükür canım, çok kötüymüş mide bulantısı
Kaşıntın mı var giydiğin ya da sürdüğün bişey dokunmus olmasın?
Doktora sormadan ilaç kullanma canımBenim hamilelikten once de vardı biraz alerjik reaksiyonlar , sanırım hormonlarla beraber iyice ortaya cıktı( sanırım antihistaminik ilaç da alamıyoruz hamileyken ?
Kuzum tedavi sırasında nasıl çıktığını bilmiyorum ben testlerin. Belki ilaç etkisidir, belki vardır. İnan seni umutlandırmak istemem.. ama bazı testler var erkenden gösterebilir. En güzeli en sağlıklısı git bi kan ver değere göre anlaşılır. İnşallah vardır bide senden teyze oluruzBenim hamilelikten once de vardı biraz alerjik reaksiyonlar , sanırım hormonlarla beraber iyice ortaya cıktı( sanırım antihistaminik ilaç da alamıyoruz hamileyken ?
Benim de şafak 4 :) mutlaka yaz bana doktordan çıkıncaResmen günler geçmek bilmiyo
Biz anne adayları ne kadar sabırsısız
Benim kalp atışına kaldı kaldı 3 gün
Şafak 3 :) :)
Yarin sabah ilk idrarla tekrarla testi canim. Benimde bir kere silik çıkmıştı kan negatif çıkmıştı. İnşallah hamilesindir sabah tekrarla ve yaz bize mutlakaAmin canım. Test yaptım 2. çizgi silik çıktı şaşkınım
Sen nasil oldun canmResmen günler geçmek bilmiyo
Biz anne adayları ne kadar sabırsısız
Benim kalp atışına kaldı kaldı 3 gün
Şafak 3 :) :)
İnşallah canim gerçekten cok zor hamile calismak ve hamileyken çalışmak Allah hepimizi korusunAllahım öyle bi günler göstersinki sizlere bizlere evlatlarımız belli bir yaşa gelene kadar çalışmak zorunda kalmayalımRabbim yardımcın olsun canım benim. Rabbim önce kızını sonra seni ve karnındaki sabiyi korusun Maşallah sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?