Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Yarin sabah ilk idrarla tekrarla testi canim. Benimde bir kere silik çıkmıştı kan negatif çıkmıştı. İnşallah hamilesindir sabah tekrarla ve yaz bize mutlaka
Tmm canım. Ama ben çatlatma iğnesi kullanmıştım onun etkiside olabilirmiş

Cnm ben beklemeye devam benim kontrol Salı, dua edip duruyorum inşallah kalp atısını görürüz diye.. dün ben de fenalaştım tansiyonum falan düştü hem de iki defa, biri akşam yemeği koyuyordum kendime o sırada , diğeri gece wc ye kalktığımda. Çok korktum bayılıcam diye . Mide konusunda da arasıra hafif bulanıyor ama kusmuyorum , benim agzıma mideden su gelir ya o olmaya basladı daha cok

canım biz bugun ailelere sölicez artık heyecan dorukta :) sen naptın az kaldı pazartesiye heyecan varmı
Aaa söylemediniz mi :) söyleyin bi an önce kız cok heyecanlı oluyoooo birden pat diye
Evet ben de pazartesiyi dört gözle bekliyorum hem işe başlıyorum hem bebeğimin kalbini dinlicez :)

Aaa geçmiş olsun canım hemen yat dinlen bana da bazen bayılcak gibi oluyo hafif bulantı bende de var sana tavsiyem sık sık ağzına bişeyler at kuzum..senin kontrol de benden bi gün sonraymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…