Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Aaa söylemediniz mi :) söyleyin bi an önce kız cok heyecanlı oluyoooo birden pat diye
Evet ben de pazartesiyi dört gözle bekliyorum hem işe başlıyorum hem bebeğimin kalbini dinlicez :)
hayırlı olsun canım ikiside:) bizim iki tarafta baska sehirde doktora gitmeden sölemek istemedik e bide yüzyüyüz olsun istedik artık bugun sölicez inşallah gidip :)

Aaa söylemediniz mi :) söyleyin bi an önce kız cok heyecanlı oluyoooo birden pat diye
Evet ben de pazartesiyi dört gözle bekliyorum hem işe başlıyorum hem bebeğimin kalbini dinlicez :)
Benım annem ve kardesım bılıyp bode bıkac arkadas vaşla esımın aılesı de bılmıyp hahahah

Aaa geçmiş olsun canım hemen yat dinlen bana da bazen bayılcak gibi oluyo hafif bulantı bende de var sana tavsiyem sık sık ağzına bişeyler at kuzum..senin kontrol de benden bi gün sonraymıs
Evet canım heyecanla bekliyorum hem senin sonucunu hem kendi sonucumu :) o gun işe başlamasan olmuyor mu evden çalış öyle bir günde bence :)) ben de suan evden çalışıyorum . Dediğin gibi ağzıma surekli ceviz , meyve , yogurt , ekmek falan atıyorum ufak ufak . Çok korktum dün çünkü . Allah’ım inşallah hepimiz sağlıkla geçiririz bu dönemimizi :) Aminnn.

Iyi aksamlar bugun muhabbet guzlmis ben dahil olamadim. Isten geldim yemk vs simdi kizi sallıyorum

Off kizlar ya saat sabahin 4 u mide uyutmuyor hep böyle mi gidecek bu ya (((

Kızlar nasılsınız 30 aralık sat ta ıhımdı prgrama gore 5+0 gğnlük hamıleyım nasıl hesaplıcaz dogrumukı dun kan verdım degerım 2114 cıktı kese bebek ve kalp atıslarını kacıncı haftalarda gordunuz

Aman dikkat edelim kendimize kuzum..malesef ben evden calısamam öğretmenim çünkü :) artk yanıma bi ton yiyecek alcam okulda durmadan agzıma atıcam yapcak bişey yok..
Midem hafif bulanıyo süt ve cevizi bıraktm bu ara yumurta da yiyemiyorm

Merhaba kızlar Günaydın bulantılar nasıl gidiyor ve nasıl baş ediyorsunuz
Canım bende bikaç gündür hafif bulantı başladı
Acıkınca daha cogalıyo bişey yiyince duruyo gibi iki saatte bir bişey yemem gerekiyo
Süt ceviz ve yumurta yiyemiyorum bikaçgündür bide bazı yemekleri..mesela bol limonlu şeyler iyi geldi bana patates salatası yapıp içine bol limon bastırdı

Bende de bel ağrısı var bir de geceleri çok iyi uyuyamıyorum artık bu da strestenmi neyse , gün yaklaştıkça korku ve heyecan karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…