- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ya cok şükür dayanılmıcak bir ağrım yok, bugun sol kasıkta çok hafif agrılar oldu okdr o da fazla değil. İnşallah yarın net görürüz dua edin nolurCok kucuk dahakı cnm dıs gebelık olsa cok agrın olmazmı
Bence degıldır gec dollenme falandır allahın ıznıyle dualarm senınle cnm sende etmbende gıdıcem yarınYa cok şükür dayanılmıcak bir ağrım yok, bugun sol kasıkta çok hafif agrılar oldu okdr o da fazla değil. İnşallah yarın net görürüz dua edin nolur
Yarın vercem kan cnmHcg yükselmiştir kan testi yaptırdın mı ?
Tamam cnm Allah inşallah ikimize de hayırlısını versin , inşallah senin çok çok iyi çıkar .. haberleşiriz o haldeYarın vercem kan cnm
Ins kuzumm hayırlısoyla ıns ya hepımızTamam cnm Allah inşallah ikimize de hayırlısını versin , inşallah senin çok çok iyi çıkar .. haberleşiriz o halde
Benim de 12 aralik sat. Peki karindan mi yoksa vajinal mi bakti. Ben de yarin gitcem heyecanloyimBenim sat 14 aralık çok şükür kalp atışını duyduk
Benim de 12 aralik sat. Peki karindan mi yoksa vajinal mi bakti. Ben de yarin gitcem heyecanloyim
Guzel dusun guzel olsun canim. Keseye en son ne zaman gittin kiValla benim de sat 15 aralık şimdi bakıyorum da estoree falan kalp atısını duymus benim daha kese net çıkmıyorhem de alttan 3518 hcg ile kıyaslayınca insan iyice anlıyor bir terslik oldugunu sanırım
Cumartesi gittim canım fotosunu da paylaştım net değildiGuzel dusun guzel olsun canim. Keseye en son ne zaman gittin ki
Hadi bakalım haberleriniz bekliyoruz senin deMerhaba kızlar bende aramıza yeni katildimm SAT 30 aralık bugün test yaptım çok belirgin pozitif çıktı 4 haftalık oluyorum yarin doktora gidicem
Karından baktı canım güzel haberlerini bekliyoruzBenim de 12 aralik sat. Peki karindan mi yoksa vajinal mi bakti. Ben de yarin gitcem heyecanloyim
Güzel düşün strese girme ben olumsuz düşünmüyorum gebeliğin hakkında geç döllenme olabilir kese göründü müValla benim de sat 15 aralık şimdi bakıyorum da estoree falan kalp atısını duymus benim daha kese net çıkmıyorhem de alttan 3518 hcg ile kıyaslayınca insan iyice anlıyor bir terslik oldugunu sanırım
Nasil net diil ya gayet belli :)Cumartesi gittim canım fotosunu da paylaştım net değildiyine paylaşayım
Kese net değil canım zaten o yuzden korkuyorumGüzel düşün strese girme ben olumsuz düşünmüyorum gebeliğin hakkında geç döllenme olabilir kese göründü mü
Insallah canim cok heyecanliyim :) anlatamamKarından baktı canım güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaa öyle mi düşünüyosun çok sevindimm cnmm inşallah yarın daha da netleşir herşey .Nasil net diil ya gayet belli :)
Canm yanlıs sölemiyim ama dıs gebelik rahimde olusmayan ya yumurtalık ya tüpler yada rahim agzına yerleşince olur ama bu görüntüde kese gayet rahimde,dış gebeliğin tanısını keseyi rahimde göremeyince koyuyorlar diye biliyorum inşallah saglıklı bir gebeliktir canmKese net değil canım zaten o yuzden korkuyorumhem de alttan baktı .. suan net olmalıydı dedi o yuzden dıs gebeliği çıkarmayalm aklımızdan dedi . Bak fotosunu da koymustum ama yine yolluyorum
Ben 5+3te gittigim zaman karindan bakti igne ucu kadar kesen dedi iki uc gun sonra gelisir gel bakalim dedi ama gitmedim. Yarin 7+0iz gidiyoruz doktora :)Yaaa öyle mi düşünüyosun çok sevindimm cnmm inşallah yarın daha da netleşir herşey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?