Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Ya cok şükür dayanılmıcak bir ağrım yok, bugun sol kasıkta çok hafif agrılar oldu okdr o da fazla değil. İnşallah yarın net görürüz dua edin nolur
Bence degıldır gec dollenme falandır allahın ıznıyle dualarm senınle cnm sende etmbende gıdıcem yarın

Benim de 12 aralik sat. Peki karindan mi yoksa vajinal mi bakti. Ben de yarin gitcem heyecanloyim

Valla benim de sat 15 aralık şimdi bakıyorum da estoree falan kalp atısını duymus benim daha kese net çıkmıyor hem de alttan 3518 hcg ile kıyaslayınca insan iyice anlıyor bir terslik oldugunu sanırım

Valla benim de sat 15 aralık şimdi bakıyorum da estoree falan kalp atısını duymus benim daha kese net çıkmıyor hem de alttan 3518 hcg ile kıyaslayınca insan iyice anlıyor bir terslik oldugunu sanırım
Guzel dusun guzel olsun canim. Keseye en son ne zaman gittin ki

Güzel düşün strese girme ben olumsuz düşünmüyorum gebeliğin hakkında geç döllenme olabilir kese göründü mü

Güzel düşün strese girme ben olumsuz düşünmüyorum gebeliğin hakkında geç döllenme olabilir kese göründü mü
Kese net değil canım zaten o yuzden korkuyorum hem de alttan baktı .. suan net olmalıydı dedi o yuzden dıs gebeliği çıkarmayalm aklımızdan dedi . Bak fotosunu da koymustum ama yine yolluyorum

Kese net değil canım zaten o yuzden korkuyorum hem de alttan baktı .. suan net olmalıydı dedi o yuzden dıs gebeliği çıkarmayalm aklımızdan dedi . Bak fotosunu da koymustum ama yine yolluyorum
Canm yanlıs sölemiyim ama dıs gebelik rahimde olusmayan ya yumurtalık ya tüpler yada rahim agzına yerleşince olur ama bu görüntüde kese gayet rahimde,dış gebeliğin tanısını keseyi rahimde göremeyince koyuyorlar diye biliyorum inşallah saglıklı bir gebeliktir canm

Yaaa öyle mi düşünüyosun çok sevindimm cnmm inşallah yarın daha da netleşir herşey .
Ben 5+3te gittigim zaman karindan bakti igne ucu kadar kesen dedi iki uc gun sonra gelisir gel bakalim dedi ama gitmedim. Yarin 7+0iz gidiyoruz doktora :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…