Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Peki nerde doğum yapacaksın ? Kendi doktorun hangisi ? İki doktora birden mi gidiyosun

Peki nerde doğum yapacaksın ? Kendi doktorun hangisi ? İki doktora birden mi gidiyosun
Valla, ben bir tane doktora gitmedim ki, Devlet'te ne kadar doktor varsa gittim. Memnun kaldın mı diye sorarsan, kalmadım. Durumunu soruyorsun, tamam diyor, yatış pozisyonunu soruyorsun normal diyor. Ona göre normal makat pozisyonudur bana göre baş aşağıdır. 10 el parmakları, 10 ayak parmakları var deyip gönderiyor. Aynı hastanede bir bayana gitmiştim, daha muayene etmeden beni Antalya'ya araştırma hastanesine sevk etti. 5 aylıkken gitmiştim, başlarda, adam daha beni sıraya almadan sana sezaryeni öneririm, akıntın, koku olmaz deyip. Şimdi gel de bunlara bırak kendini!
Özele gittim buraya geldim geleli, 3 kez, adam 20 dakika boyunca her defasında en ince detayına kadar muayene etti, ha parasından mı - değil. Çünkü bir insan görür, hisseder karşı taraftakinin işini severek yapıp yapmadığını. Ama özel Jinekolog muayenesi de 150₺, her defasında o kadar bayılamam. Yaşam hastanesinde muayene 15₺, doğum 1250₺ (hem normal doğum, hem sezaryen). Çevredekiler de ciddi birşey, daha doğrusu sezaryeni gerektirecek birşey olmadığı sürece özel hastaneye gitme diyorlar. Ama devletteki doğumhaneye gidip, aynı anda 20 kişiyle de olmak istemiyorum. Yok ebe ona bakacak, öbürü sancılanacak, ötekinde acılma olacak, o bağıracak, öteki çığlık atacak. Bilmem ne, bilmem ne. Insanın psikolojisi bozulur ya...

Devlette doğurmak çok zor gerçekten sırf dediğin nedenlerle ben de istemem . Ama özelde gerçekten bir başka muamele oluyor daha detay bakıyorlar. Gerçi bnm doktorum son haftalarda 5 dk icinde bakıp tamamdır herşey iyi diyor o ayrı :)) hatta yüzünü de göremedim son 1 aydır , neye benzedi hiç bilmiyorum, dogunca gorucem heralde artık dedim , gostermiyor malesef dedi neyse tek dert bu olsun , sen şimdi hangisinde dogum yapmaya karar verdin yaşam hastanesi baya uygunmus

Valla ikna edebilirsem Yaşam Hastanesi, de ama orada da hiç muayene olmadım ki? Nasıl olacak,hiç muayene olmadığın hastanese nasıl doğum yapacaksın? Hiçbir bilgim yok. Sancın tuttu, ambulans geldi, seni özele götürdü, herhangi bir doktor doğuma girdi, odaya alındın, ödemesini yaptın, çıktın. Bu mudur
Doğum paketi daha önce alınmıyor mu? Ya da o hastanede daha önce muayene olman gerekmiyor mu? Bilemedim şimdi ... Ama dediğim gibi ikna edebilirsem Yaşam'da,aksi takdirde Devlet'te

Kızlar ben bu sabah wc ye çıktıgımda ishaldim , bu bir sorun yaratır mı boyle bişey yaşayan var mı bugünlerde ?

Diyarbakırds mı yaşıyorsunuz. Merak ettim :))

Kızlar ben bu sabah wc ye çıktıgımda ishaldim , bu bir sorun yaratır mı boyle bişey yaşayan var mı bugünlerde ?
Cok siddetliyse kusma falan da olursa dr.a git bence . Ama ben 35. haftamda hafif sekilde yasadim bi problem yaratmamisti
Benim de dunden beri midem cok bulaniyor ve cok halsizim yalanci sancilari da bir fiil yasiyorum hakkimzda hayirlisi olsun

38 haftalık olduk sancı da yok yarın doktr kontrolü var bakalım bebiş nasıl sizlerin nasıl gidiyor? İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

38 haftalık olduk sancı da yok yarın doktr kontrolü var bakalım bebiş nasıl sizlerin nasıl gidiyor? İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
25ine de birşey kalmamış. Bizim de bu Perşembe 38 haftalık olacak. Benim de ağrım sancım yok henüz kıpır kıpır olmasına rağmen, sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Sanirim bir benim agrim var aranizda bende persembe gunu 38 oluyorum.
Bünyeden bünyeye değişir :)
Ben hergün yürüyüş yapıyorum rahat 2 saat falan. Akşam tekrar, onun dışında bu çocuk parklarında spor aletleri var ya ondan yapıyorum denk getirdim mi
Denize girdim, devamlı hareket halindeyim. Belki onun da etkisi olabilir. Bakalım Perşembe günü çatı muayenesi var, ne diyecek acaba:)

Benim de bugün kontrolüm vardı , artık ölçümlerde sapma olabileceğini söyledi, kilosu 3300gr civarı olmus. Fakat çatı muayenesi yapmayacakmıs benim doktorum. Uyumsuz giden bişey yok suan gerek yok dedi . Bilemiyorum valla . Bakalım bebişler ne zaman gelecek

Yani illaki bi 300-500 gram yanılma payı olabilir. Sen daha önce olmuş muydun çatı muayenesi? Bir de bakmışsın 3ümüz de aynı gün doğum yapmışız, sen,ben ve zuu_arzu

Yani illaki bi 300-500 gram yanılma payı olabilir. Sen daha önce olmuş muydun çatı muayenesi? Bir de bakmışsın 3ümüz de aynı gün doğum yapmışız, sen,ben ve zuu_arzu
Hayır hiç olmadım ama doktor gerek görmedi ben de anlamadım, uyumsuz giden birşey gormedim dedi . Ay evet bakalım kimin sancılar gelecek ilk :)))

Hayır hiç olmadım ama doktor gerek görmedi ben de anlamadım, uyumsuz giden birşey gormedim dedi . Ay evet bakalım kimin sancılar gelecek ilk :)))
Ama normal doğum düşünüyorsun değil mi? Enteresan muayene etmemesi, yani vardır bir bildiği :)

Haydi bakalım geri sayım başladı, çantan hazır mı :)

Ama normal doğum düşünüyorsun değil mi? Enteresan muayene etmemesi, yani vardır bir bildiği :)

Haydi bakalım geri sayım başladı, çantan hazır mı :)
Eğer bebeğin kilosu çok ilerlemezse normal düşünüyorum :) şuan 3300 :) çantam hazır sayılır artık arabaya yükleyecegiz herşeyi hazır dursun diye :) senin?

Eğer bebeğin kilosu çok ilerlemezse normal düşünüyorum :) şuan 3300 :) çantam hazır sayılır artık arabaya yükleyecegiz herşeyi hazır dursun diye :) senin?
Benim de hazır da bir tek mama konusuna takıldım, olur da süt gelmezse diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…