- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.922
- 53
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.761
Kızın mı olacak senin de :)Aynen insallah saglikla aliriz hepimiz kucaklarimizazaman azaldikca sabirsizlaniyorum bende. Bir de yaz sicaklari zor bir zamana denk geldik Allah hepimizin yardimcisi olsun. Valla bende 38. haftada bekliyorum
Yok canim benimki erkekKızın mı olacak senin de :)
Allah analı babalı büyütsün :)Yok canim benimki erkek
Benim daha yapılmadı, erken mi acaba yoksa tam zamanı mı? Öyle birşey olsa, adam gel derdi herhalde36+4 teyim ben de 36 haftalıkken 2700dü bebiş önümüzdeki hafta çatı muayenesi olacak sizlere de yapıldı mı ?
Bana da yapılmadı çatı muayenesi36+4 teyim ben de 36 haftalıkken 2700dü bebiş önümüzdeki hafta çatı muayenesi olacak sizlere de yapıldı mı ?
Canim banada daha yapilmadi 38de yapacagini soyledi36+4 teyim ben de 36 haftalıkken 2700dü bebiş önümüzdeki hafta çatı muayenesi olacak sizlere de yapıldı mı ?
Allah analı babalı büyütsün :)
Amin canim hepimizinkini insallah♡
Sizin dogum yarin galiba Allah yardimciniz olsun insallah kolay bi dogum olur ikinizede saglik diliyorum. Darisi biz bekleyenlerin basina olsun insallahSelam kızlar son kontrolüm vardı bugün bebişim 3.200 kilosu anestezi ile görüştüm bugün genel olacak inşallah haftaya cuma saat 10 da inşallah dogumum bir aksilik çıkmazsa
Sabah doguma giricem hayırlısı ile güzel dileklerin için teşekkürler gelişmeleri yazarımSizin dogum yarin galiba Allah yardimciniz olsun insallah kolay bi dogum olur ikinizede saglik diliyorum. Darisi biz bekleyenlerin basina olsun insallah
Aaaa ne güzel tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün bizim için de dua et :)Kızlar bugün bebegimi kucagıma aldım 3 kilo dogdu spinal anestezi ile darısı başınıza inşallah
Oy maşallah, allah analı babalı büyütsün. Ne tatlıdır o cennet kokulu şimdi ♡Kızlar bugün bebegimi kucagıma aldım 3 kilo dogdu spinal anestezi ile darısı başınıza inşallah
Hayırlı olsun inş. Allah analı babalı büyütsün. Muhtemelen bize hastaneden yazıyorsunuz. Benimde bugün 12.günüm bitiyor. Nasıl gidiyor, kızlar sırada kim var doğuracakKızlar bugün bebegimi kucagıma aldım 3 kilo dogdu spinal anestezi ile darısı başınıza inşallah
Ben ne zaman doğurucağımı bilmiyorum , sancı bekleyeceğim icin. Kısmetse deniycem normali bakalımHayırlı olsun inş. Allah analı babalı büyütsün. Muhtemelen bize hastaneden yazıyorsunuz. Benimde bugün 12.günüm bitiyor. Nasıl gidiyor, kızlar sırada kim var doğuracak
Hadi bakalım hayırlısı inş. Sağlıcakla gelsin kuzucukBen ne zaman doğurucağımı bilmiyorum , sancı bekleyeceğim icin. Kısmetse deniycem normali bakalım
Tarihler birbirine yakın, hadi bakalım, sabırsız olan seninki mi benimki mi :)Ben ne zaman doğurucağımı bilmiyorum , sancı bekleyeceğim icin. Kısmetse deniycem normali bakalım
:) sen de normal mi deniyceksin ilk önce :) Allahım bize güç kuvvet versin sağlıkla gelsinlerTarihler birbirine yakın, hadi bakalım, sabırsız olan seninki mi benimki mi :)
Sağlıkla buyut bebeğini canım çok geçmiş olsun darısı bizlere inşallahKızlar bugün bebegimi kucagıma aldım 3 kilo dogdu spinal anestezi ile darısı başınıza inşallah
Aynen bende normal bekliyorum tarihlerimiz sizinle aynı görünüyor bakalim kim daha sabırsız önce gelecekBen ne zaman doğurucağımı bilmiyorum , sancı bekleyeceğim icin. Kısmetse deniycem normali bakalım
Yani normal tercihim :):) sen de normal mi deniyceksin ilk önce :) Allahım bize güç kuvvet versin sağlıkla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?