Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Aynen insallah saglikla aliriz hepimiz kucaklarimiza zaman azaldikca sabirsizlaniyorum bende. Bir de yaz sicaklari zor bir zamana denk geldik Allah hepimizin yardimcisi olsun. Valla bende 38. haftada bekliyorum
Kızın mı olacak senin de :)

Selam kızlar son kontrolüm vardı bugün bebişim 3.200 kilosu anestezi ile görüştüm bugün genel olacak inşallah haftaya cuma saat 10 da inşallah dogumum bir aksilik çıkmazsa
Sizin dogum yarin galiba Allah yardimciniz olsun insallah kolay bi dogum olur ikinizede saglik diliyorum. Darisi biz bekleyenlerin basina olsun insallah

:) sen de normal mi deniyceksin ilk önce :) Allahım bize güç kuvvet versin sağlıkla gelsinler
Yani normal tercihim :)
Perşembe günü çatı muayenesi var, bakalım ne diyecek Doktor. Gerçi Pazartesi günü başka bir doktora gittiğimde bebek normal doğum pozisyonunda, şimdilik herhangi bir sıkıntı yok demişti, ama işte bu sefer devlete gideceğim. Onlar da kasap gibiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…