Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Mide yanması icin birşey kullaniyormusun canım

Son haftalarda normal. Aynısı bende de oluyor. Doktor bana mide yanması olursa abartıya kaçmama şartıyla soda içebilirsin dedi. Cidden çok iyi geliyor. Ayak yanması mahfediyor tuzlu yağlı baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın. Ben onun dışında ayaklarıma buz gibi su tutuyorum nasıl rahatlatıyor anlatamam :)

Aynen canim bende soda icerek rahatliyorum biraz
Ayaklarimada tuzlu soguk suda bekleTiyorum iyi geliyor.

Selam kızlar son kontrolüm vardı bugün bebişim 3.200 kilosu anestezi ile görüştüm bugün genel olacak inşallah haftaya cuma saat 10 da inşallah dogumum bir aksilik çıkmazsa
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebisini
Iyi haberlerinizi bekliyoruz :)

Merhabalar kizlar
Bende simdi kontrolden geldim,
36+1 deyiz su an 2700 gram ve yaklasik 49 cm boyumuz. Nst ye de ilk kez girdim orda hersey normal cikti. Bence kilosu normal ama dr bu hizla giderse 3700 falan olur bebegin o da normal dogumuzl zorlastirir dedi

Ben de Pazartesi günü gittim, 2800 gram, 46 santim, 3200'ü bulur dedi 1 ay'da. Valla gözünü hiç korkutma bence, bolca yürüyüş yap, yüzmeye git, çok rahatlatacaktır, doğum zamanı da medine hurması ye, ne ara oldu bitti dersin :)
Bizim komşu normal doğum yaptı, ilk çocuğu 5 kilo, 300 gram geldi, ikincisi, 3 kilo küsüratı vardı. O yaptıysa, biz haydihaydi yaparız :)

5 miiimasallah. 1 ay boyunca ayvaliktaydim hergun yuzuyordum cok iyi geliyordu gercekten ama su an istanbuldayim ve malesef burda oyle bi sansim yok ama elimden geldigince hergun en az yarim saat yuruyorum simdilik hergun 1 tane de hurma yiyorum. 37den sonra acve hurmasini yemeye baslicam insallah ama gunde kac tane yesem cok kararsizim
Birde bende genital varis var biraz da ondan kaygilaniyorum.Normal olsun cok istiyorum ama tabi en onemlisi ikimizinde saglikli olmasi. Nasip artik

Hurmayı 39 veya 40. Haftada yeseydin ya kuzu. Çünkü kasları çalıştırıyor bu da erken doğuma sebep olabiliyor

owwww ben hamileligimin basindan beri hergun 1 tane yiyordum belki 1 tane etkilemez o kadar yani insallah
Inşallah etkilemez ♡
Sağ salim kucağımıza alsak, dünyalar bizim olur. Aramızda da 1 gün varmış baksana Ama benim içimden bir ses Ekim'de olacak diyor

Inşallah etkilemez ♡
Sağ salim kucağımıza alsak, dünyalar bizim olur. Aramızda da 1 gün varmış baksana Ama benim içimden bir ses Ekim'de olacak diyor
Aynen insallah saglikla aliriz hepimiz kucaklarimiza zaman azaldikca sabirsizlaniyorum bende. Bir de yaz sicaklari zor bir zamana denk geldik Allah hepimizin yardimcisi olsun. Valla bende 38. haftada bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…