Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Gunlerimiz cok
Yani illaki bi 300-500 gram yanılma payı olabilir. Sen daha önce olmuş muydun çatı muayenesi? Bir de bakmışsın 3ümüz de aynı gün doğum yapmışız, sen,ben ve zuu_arzu
Evet gunlerimiz cok yakin 3muz de normal bekliyoruz insallah cok bekletmez benisler
Bende cumartesi gidicem kontrole benimde cati muayenesi var bu hafta bende merakla bekliyorum bakalim ne diyecek.
Bazi doktorlar cati muayenesi yapmiyor benim gorumcemde gecen sene dogum yapti onunda dr.u cati muayenesi yapmamisti. Dogum sirasinda anlasilir demis.
Cantamida daha dun gece hazirladim hala bir iki eksigimiz var

Sen neler koydun ya da koyacaksın, ara ara listelere bakıyorum bazılarını çok gereksiz buluyorum koymuyorum sonra diyorum acaba lazım olur mu

Sen neler koydun ya da koyacaksın, ara ara listelere bakıyorum bazılarını çok gereksiz buluyorum koymuyorum sonra diyorum acaba lazım olur mu
Kendim icin;
Gecelik ve pijama tk,terlik, tac
emzirme atleti ve sutyeni, 3-4 tane ic camasiri, 2 cift corap
Lohusa pedi ve depent
gogus ucu kremi, 1 cift gogus pedi, gogus kalkani
El yuz havlusu,bir iki tane makyaj malz
Bebek icin,
2 tane hastane cikisi, bir tanede yedek zibin ve alt ust tk
2 penye battaniye, 2 tane muslin, agiz bezleri
15 tane bez, pisik kremi, pamuk ve islak havlu
Emzik ve biberon
Hurma ve zemzem suyu
islak mendil ve rulo havlu
Bunlar cantaya koyduklarim.Havalar biraz serinledi istanbulda bu ara. Acaba kalin bi battaniye koysam mi diye dusunuyorum. Eger sezeryan olursa baya usunebiliyormus kendim icin de hirka koyabilirim. Birde sut arttirici cay alip koymayi dusunuyorum. Mama isini de artik isterlerse eczaneden aliriz diyorum
Bende durumlar boyle baya uzun oldu kusura bakmayin

Az kaldı gerçekten kızlar nst kağıdından anlayanlar var mı? Eğer sancı alt kısımdaki ise orada başlarda 20 40 ile başlamış sonra hep 100 80 şeklinde devam etmiş ama bn sancı hissetmedim. Böyle olan var mı?

Belki yalancı ağrıydı, ya da nstde kayma olmuş olabilir. Son durum nedir

Hastanede ne kadar kalacağına bağlı. Normal doğum 1, sezaryen 3 güne kadar olabilir. Süt artırıcı çayı evinde içersin, boşuna getir götür yapma. Mamaya gerek yok hemen ağzına biberon verme memeye alışsın, ki eğer doğru düzgün yapan bir doktor hemşireyse görevini, tavsiye etmez. Battaniye götür. Zıbın 3-4 tane götür.

Evet bu biberon konusunu bilmiyordum ben instagramda da bir cok ebe hastaneye biberon ve emzik istemiyor. Anne memesine uygun bir biberon almistim ama bilseydim hic masraf etmezdim

Bu arada ben bugun cati muayenesi oldum hic korkulacak veya abartilacak birsey degil 20 saniyelik kolay bir olaymis. Benim icin simdilik hersey normal gorunuyor yani normal beklicez

Ben de daha bekliyorum kızlar ama bu hafta her sabah dıskım ishal gibiydi fakat sadece sabahları bir defa çıkıyorum, bazı yerlerde okudum , bağırsaklar kendini hazırlarmıs boyle temizleyip .. doktoruma sordum ates yoksa problem yok dedi atesim de yok. Sanırım bagırsaklar hergun bosaltıyor dogum yaklaştıgı icin. Bir de son gunler baya agır oluyormus ya yatakta donemiyosun otururken rahat değilsin falan

Neyse olsun almışsın artık geri verecek değilsin ya. Çatı muayenesi ben de olmuştum, söylemeyi unuttum :)
Millet acıdan abartıyor yok tüm yumruğunu sokuyor bilmem ne. Bilen insan 2 parmakla muayene ettiğinin bilincinde olur. Neyse. Herşey normal olmasına sevindim :)

Ee o kadar ağrı sızı olacak, katlanacaksın annesi. Yoksa meleğimiz sabırsız da sana mı haber veriyor :)
Bende bu saydıkların daha yok, bekleyelim bakalım :)

Ayy bilmemki acaba öyle mi :)))

Kizlar gunaydin
Butun gece adet agrisi gibi agrilarim oldu duzenli degildi ama hep acaba bu gece gelirmi diye bekledim. Su an hersey bitti gelen giden yokmus. Kandirdi beni kucuk yaramaz
Birde benim doktorum kanala girmis falan diye hic bilgi vermedi bende sormayi unuttum acaba yakin midir ki dogum Kanala girmesi fiziksel olarak anlasilirimi acaba

Kasıkta ağrı oluştuysa bebek baş aşağı dönmüştür. Geçici bir ağrı. Bebeğin poposunu sert bir şekilde belli eder, göbeğin inmiştir, daha rahat nefes alırsın. Ayaklarını diyaframa yakın hissedersin,ya da kaburgalara baskı. :)

Basi asagida ultrasondan biliyorum ama sanirim daha kanala girmedi o zaman cunku mide yanmalarim falan cok siddeti assagi inse gecerdi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…