- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
- #1.841
Yok cnm yaa biz de bekliyoruz yarın kontrolümüz var :) artık gelsin istiyorum . Normal doğumu epidural taktırarak mı yapmayı planlıyorsun? Ya benim kafam epidural konusunda biraz karısık da bir arkadasım baya bir sorun yaşadı epiduralden sonraKızlar var mı doğum yapan biz hala beklemedeyiz
Ben herşeyin normal olması taraftarayim epidural sonradan çok baş ağrısı yapıyor diye duydum hep çevremde o yüzden herhangi bir aksilik olmazsa doğal akışına bırakmak istiyorum herseyiYok cnm yaa biz de bekliyoruz yarın kontrolümüz var :) artık gelsin istiyorum . Normal doğumu epidural taktırarak mı yapmayı planlıyorsun? Ya benim kafam epidural konusunda biraz karısık da bir arkadasım baya bir sorun yaşadı epiduralden sonra(
Ben de öyle istiyorum ama acaba epiduralsiz o sancıya dayanabilicekmiyiz bilmiyorumBizde hala bekiyoruz sanki her gece doguracam gibi geliyor sabah oluyor birsey yok
Ben herşeyin normal olması taraftarayim epidural sonradan çok baş ağrısı yapıyor diye duydum hep çevremde o yüzden herhangi bir aksilik olmazsa doğal akışına bırakmak istiyorum herseyi
Dayaniriz merak etme rahat ol kendini kasma aklına kötü olumsuz şeyler getirme sen herşey zaten doğal akışında ilerleyecek Allah in izni ileBen de öyle istiyorum ama acaba epiduralsiz o sancıya dayanabilicekmiyiz bilmiyorumgerçi annelerimiz nasıl dayanıomus . Biraz sabır işi sanırım
Evet benim ilk , sizin ?Dayaniriz merak etme rahat ol kendini kasma aklına kötü olumsuz şeyler getirme sen herşey zaten doğal akışında ilerleyecek Allah in izni ile
Sizin ilk bebeginiz sanirim.
Benim üçüncü bebeğim ikiside normal oldu o yuzden de biraz rahatim sanırım bebeginiz yolu biliyor siz rahat olun yeterkiEvet benim ilk , sizin ?
Beninde bebis bir hafta geriden görünüyor ultrason da endişe etmeyin siz bebegin hareketlerini dikkatli takip edin yeter aksi bir durum olursada ihmal etmeyin doktorunuza gidin.Bugun kontrolum vardi, yine sanci yokcok sukur kalp atislarimiz normal. Bu bebisin gelmeye pek niyeti yok.
Ilk kontrollerimde ultrasona gore dogum tarihi 5 ekim cikmisti ama son adete gore 28 eylul. Bugun dr 5 ekimi baz alicaz 40. hafta olarak dedi. Ama benimde kafam karisti cunku bidahaki kontrollerde 28eylule uyumlu cikmisti. Allah korusun icerde kaka yapar falan diye korkuyorum dr.da sagolsun cok rahat haftaya cagirdi tekrar. insallah bekletmeden gelir bebis ya artik iyice sabirsiz oldum
Ayy ne güzel maşallah :) ilkinde de rahatmıydınız ? Yani doğum rahat geçti mi?Benim üçüncü bebeğim ikiside normal oldu o yuzden de biraz rahatim sanırım bebeginiz yolu biliyor siz rahat olun yeterki
Ayy ne güzel maşallah :) ilkinde de rahatmıydınız ? Yani doğum rahat geçti mi?
Benim de yarın kontrol var 40 bitti ilk gebelik açılma olmadan suni verirler mi acaba?
Dün gece çok kasıklarım ağrıdı regli ağrısı gibi, bu sancı gelince regli ağrısının biraz daha şiddetlisi mi olucak acaba ? Siz deneyimlisiniz danısmak istedim :)Ilk bebegim de suyu erken geldigi için suni sancı ile oldu ama olumsuz dusunmedim hiç kendine inan yapabilirim de ve olumlu düşün doktorunda tecrubeliyse o zaten seni yonlendirecektir korkulacak birşey yok canım o anı an ve an yasamak herseye değer bence zaten sonrasinda ne ağrın kaliyor ne başka birşey bebeğini kucağına alinca herşeyi unutuyor insan
için huzur kalbin şükür ile doluyor tam bir mucizeye şahitlik ediyorsun o an hiçbir şeye değişilmez bence
Yalancı dogum sancıları bu zamanda ara ara yoklar beninde okuyor geceleri o tür sancılar bi link vereyim oradan okuyabilirsiniz dogum sancisi daha duzenli ve sık araliklarla olurDün gece çok kasıklarım ağrıdı regli ağrısı gibi, bu sancı gelince regli ağrısının biraz daha şiddetlisi mi olucak acaba ? Siz deneyimlisiniz danısmak istedim :)
Senin suan tam ne kadarlık oldu? Valla beni daha hiç nst ye dahi bağlamadı :)) oyle bekliyoruz ..Kızlar doktordan geldim açılma yok incelme var dedi dopplere istedi ultrasonda bakıldı detaylı ultrason gibi bebeğin kordonundaki kan akışına bakıldı nst çekildi her şey normal artık gün aşırı sabah erkenden çağırdı. Bakalım kuzumuz ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?