- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Buarada kızlar yaa...çay,kahve zararlı demişti drum ama bir iki bardak çay içebilirsin demişti...Ben her sabah bir kupa çay içiyorum,kötü mü yapıyorum acep...bilemedimki şimdi..:26: Alışmışım yaa,çaysız kahvaltı yapamıyorum..
Kötü haber derken canım:26:
Hoşgldin sefa getirdin :)
Hoşbulduk canım tekrar,
sabah ki olay işte,Defne Joy Foster'ın vefatı.
Küçücük bir bebek,yaşanacak uzun yıllar,bir genç ölüm daha...
Can yakıcı,Allah yakınlarına çok büyük sabır versin.
Kad_er : 2 Şubat
Celine85 : 3 Şubat
Soulfly_eu : 10 Şubat
Ebru_32 : 14 Şubat
Aleynammm: 14 Şubat
Deecem :23 Şubat
İnşallah bol hamileli bir ay olur kızlarrrrrr
ama günde 1den fazla içme yine de. sırf kuşburnu degil de baska seyler de koyuyolar ya icine o yuzden.
kızlar çıkmam lazım...önce iğneye sonra da veterinere kedişime mama almaya gideceğiz.öptüm hepinizi...akşama görüşürüz!
İnşallah canım,beni hiç sorma dün kırmızıları gördüm ben
Yarın da hormon testi için gidicem,bir de 21. günü gidicem
Bana dualarınız bu yönde olsun lütfen,inşallah değerlerim iyi çıkar da bir sorun yoktur.
Aslında bu testleri 6 ay önce bebek düşünmeye başladığımız da yaptırsaydım diye de dövünüyorum
kızlar çıkmam lazım...önce iğneye sonra da veterinere kedişime mama almaya gideceğiz.öptüm hepinizi...akşama görüşürüz!
Hoşbulduk canım tekrar,
sabah ki olay işte,Defne Joy Foster'ın vefatı.
Küçücük bir bebek,yaşanacak uzun yıllar,bir genç ölüm daha...
Can yakıcı,Allah yakınlarına çok büyük sabır versin.
Tamam canım,çok haklısın..Herşeyin fazlası zarar...Kahvaltıda çay gibi birşey arıyorum muhakkak,birde akşamları meyve suyu ama o hazır meyvesuları ne kadar yararlıdır bilmem...İçinde bol bol glikoz şurubu bulunuyor,bizzat görmüştüm...
Hoşçakal annemmmmm görüşürüzzzzzzz
Ben de kaçıyorum hepinizi öptüm kızlarrrrrrrr
hoşçakal cınııım, yarın görüşürüz.
:80::79:Görüşürüz Sedacım,kolay gelsin sana.
Bi merhaba diyemedim kusura bakma.
Kendine çok iyi bak görüşürüz güzel anne.
Hoşçakal annemmmmm görüşürüzzzzzzz
Ben de kaçıyorum hepinizi öptüm kızlarrrrrrrr
açık çay iç. ben sabah 1 akşam 1 içiyorum.normalde her tenefüs içerdim. sebebi de çay demiri öldürüyor,gebelikte kansız kalmamak lazım. yani kahvaltıdan en az 2 saat sonra iç. böylece yediğin peynirden yumurtadan vücut yararlanır.ille bir şey içeceksen süt iç kahvaltı yaparken.çay keyif için olsun.
Anladım tatlım.İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.Ben de bu ay görürsem kırmızıalrı doğru teste gidicem.Umarım her şey gönlümüzce olur
Haklısın sedacım..Ayy bende kansızlıkta vardı önceden,dr nasıl ayakta duruyorsun,hiç bayılmadın mı falan gibi sorular sormuştu..Kanımın sadece 3te 1 varmış,3te 2si yok yani dedi..Bunun için her sabah aç karınla yarım fincan pekmez içiyordum 2 ayda 2 katına fırladı kan değerlerim,bunuda tavsiye edebilirim..Ama ben çayı çok az içeceği,artık..sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?