Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Kad_er : 2 Şubat

Celine85 : 3 Şubat

Soulfly_eu : 10 Şubat

Ebru_32 : 14 Şubat

Aleynammm: 14 Şubat

Deecem :23 Şubat

İnşallah bol hamileli bir ay olur kızlarrrrrr

açık çay iç. ben sabah 1 akşam 1 içiyorum.normalde her tenefüs içerdim. sebebi de çay demiri öldürüyor,gebelikte kansız kalmamak lazım. yani kahvaltıdan en az 2 saat sonra iç. böylece yediğin peynirden yumurtadan vücut yararlanır.ille bir şey içeceksen süt iç kahvaltı yaparken.çay keyif için olsun.

Anladım canım.Amin.Biz kapattık konuyu malum hamilelerimiz çok etkilendi.Allah rahmet eylesin

Haydi bakalım senin adet tarihin ne zaman seni de yazalım listeye

kızlar çıkmam lazım...önce iğneye sonra da veterinere kedişime mama almaya gideceğiz.öptüm hepinizi...akşama görüşürüz!

Kad_er : 2 Şubat

Celine85 : 3 Şubat

Soulfly_eu : 10 Şubat

Ebru_32 : 14 Şubat

Aleynammm: 14 Şubat

Deecem :23 Şubat

İnşallah bol hamileli bir ay olur kızlarrrrrr

İnşallah canım,beni hiç sorma dün kırmızıları gördüm ben
Yarın da hormon testi için gidicem,bir de 21. günü gidicem
Bana dualarınız bu yönde olsun lütfen,inşallah değerlerim iyi çıkar da bir sorun yoktur.
Aslında bu testleri 6 ay önce bebek düşünmeye başladığımız da yaptırsaydım diye de dövünüyorum

ama günde 1den fazla içme yine de. sırf kuşburnu degil de baska seyler de koyuyolar ya icine o yuzden.

Tamam canım,çok haklısın..Herşeyin fazlası zarar...Kahvaltıda çay gibi birşey arıyorum muhakkak,birde akşamları meyve suyu ama o hazır meyvesuları ne kadar yararlıdır bilmem...İçinde bol bol glikoz şurubu bulunuyor,bizzat görmüştüm...

Anladım tatlım.İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.Ben de bu ay görürsem kırmızıalrı doğru teste gidicem.Umarım her şey gönlümüzce olur

ah mutluluk...tam çıkarken gördüm seni,selamsız geçemedim..sorma canım ya ben bugün çok ağladım...sanırsın ki akrabam gitti...hem çok severdim hem de o bebek...of allahım,her bebek anneyle babayla büyüsün ne olur

onu da kendin yap artık, portakal suyu ya da katı meyvelerin suyunu kendin sık bol bol iç. benim başlarda canım hep portakal suyu çekmişti zaten. kilolarca portakal tükettim ilk 2 hafta.

Haklısın sedacım..Ayy bende kansızlıkta vardı önceden,dr nasıl ayakta duruyorsun,hiç bayılmadın mı falan gibi sorular sormuştu..Kanımın sadece 3te 1 varmış,3te 2si yok yani dedi..Bunun için her sabah aç karınla yarım fincan pekmez içiyordum 2 ayda 2 katına fırladı kan değerlerim,bunuda tavsiye edebilirim..Ama ben çayı çok az içeceği,artık..sağol canım..

Anladım tatlım.İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.Ben de bu ay görürsem kırmızıalrı doğru teste gidicem.Umarım her şey gönlümüzce olur

İnşallah canım ya,böyle karambole denemektense ne durumdayız bilelim.
Ben bir iki arkadaşımında ısrarıyla akıbeti doğaya bırakmıştım.
Nasıl olsa iki tarafında genetiğinde doğurganlıkla ilgili bir sorun yok diye
çok da takmamaya çalışmıştım ama bunun yüzlerce sebebi var aslında.
kistten korkuyordum ki böyle bir geçmiş vardı,bir iki kistim vardı yani önceden.
Ama son 7 aydır birşey yok çok şükür bu anlamda.
Değerlerimde normal çıkarsa yine saldım çayıra olucak:)
Ya bileyim bir sorun olmadığını bu kadar takmıycam eminim.
Bakalım bu ay belli olucak.
Sende bu ay kırmızıları görürsen ki inşallah görmezsin.
İnşallah hiç gerek kalmaz,
olurda gelirse mutlaka git.Aklımızdan çıksın en azından.

ben de içiyorum pekmezi sabahlar, ama sonra 2 saat içim sallanıyo. benim de düzelmişti kan değerlerim, hamilelikle beraber çöktüyine. doktor bulanti riskine karsin 3 aydan önce baslayabmayiz ilaca, o yuzden pekmez , uzum tuketmen lazim demisti, ben de pekmez iciyorum artik napem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…