Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Buarada kızlar yaa...çay,kahve zararlı demişti drum ama bir iki bardak çay içebilirsin demişti...Ben her sabah bir kupa çay içiyorum,kötü mü yapıyorum acep...bilemedimki şimdi..:26: Alışmışım yaa,çaysız kahvaltı yapamıyorum..

Çok açık iç canım çayını.Bir de bi kupa değil de biraz daha az iç daha iyi olur sanırım.

Esranin dedigi gibi cok acik ic. ben de sabahlari kucuk bardaga cok acik koyuyorum ama yarisina bile gelmeden birakiyorum, hevesimi almis oluorum. bir de mumkunse limonlu ic.

Esranin dedigi gibi cok acik ic. ben de sabahlari kucuk bardaga cok acik koyuyorum ama yarisina bile gelmeden birakiyorum, hevesimi almis oluorum. bir de mumkunse limonlu ic.

Sen daha dikkat ediyorsun,ne güzel..ben resmen bir kupa içiyordum ama zararı olacağını düşünemedim...Azaltmam şart oldu artık,sağol canım yaa...

Sen daha dikkat ediyorsun,ne güzel..ben resmen bir kupa içiyordum ama zararı olacağını düşünemedim...Azaltmam şart oldu artık,sağol canım yaa...

Alışırsın dikkat edersin zamanla merak etme. önceleri insan pek inanamıyo, haliyle eskiden yasagidi gibi yasiyo, zamanla hersey rayina oturuyo iste. Bak çay yerine kuşburnu da içerbilirsin aslinda, hamilelerde idrar yollari enfeksiyonu cok oluyr ya, bende de olmustu da doktorum kusburcu ic demisti, cok iyi antiseptikmis.

Aynen yaa,şuan hiçbirşey anlaşılmıyor...kendim bile daha inanamıyorum,alışamadım sanırım hala..Sadece sütü sevmediğim halde sık sık çilekli süt içmeye çalışıyorum..Eveeet kuşburnuda olabilir...Ben kuşburnu çayını çok severim,bir zararı yoksa çok iyiymiş..Bitkisel çaylarında bazıları zararlı diye cesaret edemiyordum ama madem drun tavsiye etmiş...Bunuda içebilirim..

ama günde 1den fazla içme yine de. sırf kuşburnu degil de baska seyler de koyuyolar ya icine o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…