- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
herkese merhaba kızlar,
ben de geldim,eksik kalmayım dedim.
nasılsınız görüşmeyeli?ne var ne yok?
herkese merhaba kızlar,
Ay dünürler kovalasın sizi...
herkese merhaba kızlar,
Buarada kızlar yaa...çay,kahve zararlı demişti drum ama bir iki bardak çay içebilirsin demişti...Ben her sabah bir kupa çay içiyorum,kötü mü yapıyorum acep...bilemedimki şimdi..:26: Alışmışım yaa,çaysız kahvaltı yapamıyorum..
Buarada kızlar yaa...çay,kahve zararlı demişti drum ama bir iki bardak çay içebilirsin demişti...Ben her sabah bir kupa çay içiyorum,kötü mü yapıyorum acep...bilemedimki şimdi..:26: Alışmışım yaa,çaysız kahvaltı yapamıyorum..
Çok açık iç canım çayını.Bir de bi kupa değil de biraz daha az iç daha iyi olur sanırım.
Hoşgeldinnnnnnnn
İyiyiz canım sağol sen nasılsın?
hosgeldin canim nasilsinnnn
Esranin dedigi gibi cok acik ic. ben de sabahlari kucuk bardaga cok acik koyuyorum ama yarisina bile gelmeden birakiyorum, hevesimi almis oluorum. bir de mumkunse limonlu ic.
hoşbulduk canım,sağol bende iyi sayılırım.
şu kötü haberler de olmasa çok daha iyi olucaz
Aldım kahvemi geldim bende,bakayım topik ne alemde dedim.
hoşbulduk Ebrucum,bildiğin gibiyim valla.
hala beklemedeyim:)sen nasılsın?
herşey yolunda mı?
evet canım hallettim geldim heheTamam tatlım sen git bırakma yalnız hadi sana güveniyorum sen başarırsın bu işi
en guzel kahve tek başına içilen kahvedir
Sen daha dikkat ediyorsun,ne güzel..ben resmen bir kupa içiyordum ama zararı olacağını düşünemedim...Azaltmam şart oldu artık,sağol canım yaa...
hoşbulduk Ebrucum,bildiğin gibiyim valla.
hala beklemedeyim:)sen nasılsın?
herşey yolunda mı?
evet canım hallettim geldim hehe
evet bencede hatta ben çayı bile bir demlik demler tek başıma hüpürdetirim
Alışırsın dikkat edersin zamanla merak etme. önceleri insan pek inanamıyo, haliyle eskiden yasagidi gibi yasiyo, zamanla hersey rayina oturuyo iste. Bak çay yerine kuşburnu da içerbilirsin aslinda, hamilelerde idrar yollari enfeksiyonu cok oluyr ya, bende de olmustu da doktorum kusburcu ic demisti, cok iyi antiseptikmis.
Aynen yaa,şuan hiçbirşey anlaşılmıyor...kendim bile daha inanamıyorum,alışamadım sanırım hala..Sadece sütü sevmediğim halde sık sık çilekli süt içmeye çalışıyorum..Eveeet kuşburnuda olabilir...Ben kuşburnu çayını çok severim,bir zararı yoksa çok iyiymiş..Bitkisel çaylarında bazıları zararlı diye cesaret edemiyordum ama madem drun tavsiye etmiş...Bunuda içebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?