- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
benim de canım çok çekti bugun, surekli de yaptırıp yaptırıp içiyo ofistekiler, mutfak da benim odamın yanında zo sabrediyorum 1 tane içmemek için. içicem birgün ama eşimle içicem valla. böle yanlız yanlız içilmez.
Bugün bi sürü bi sürü kahve içtim
Ayyy ne zamandır içmiyordum oh beeeeeeee
Zararı olmasın sana bebişe
slm kizlar ben geldim nasilsinizz
ohhh afiyet olsun bende dün hic icmemisim ilk defaanasil unuttuysam
ama bugün doya doya ictim bende arka arkaya 3 fincanbi gün icmeyince nasilda özlemisim amaa
Hoşgeldin bebişimmm ohh iç mis gibi yarasınnnnnslm kizlar ben geldim nasilsinizz
ohhh afiyet olsun bende dün hic icmemisim ilk defaanasil unuttuysam
ama bugün doya doya ictim bende arka arkaya 3 fincanbi gün icmeyince nasilda özlemisim amaa
ondan sabrediyorum ya zaten. doktorum haftada 1 demişti ama ben hamnileligi ogrendigimden beri 1 kerecik ictim. simdi bir kere daha istiyo canım onu da eşimle içmeye saklıyorum.
kızlar ben kaçtım eşimmm geldi yemek yicez,,,sonra da bi çay demlerim eşimle karşılıklı içerim ohhhh...
Hoşgeldin ebruuuu, iyiyiz sen de iyi misin?
kızlar ben kaçtım eşimmm geldi yemek yicez,,,sonra da bi çay demlerim eşimle karşılıklı içerim ohhhh...
en guzel kahve tek başına içilen kahvedir
Hoşgeldin bebişimmm ohh iç mis gibi yarasınnnnn
Hmm.Eşimle daha keyifli olacak diyorsun.Bazen yalnız da keyif alabilirsin canım ya :)
Çok feylozofik oldu buen guzel kahve tek başına içilen kahvedir
ayyy canım yemek üstüne çay iyi gider,,,sabah kahvaltı niyetine içtim ben kahvemi,,,
ama olsun eşimmmmle bi daha içerim...
ne dediysem o...en güzel kahve yanlız içilendir yeğeeeeeeen
Farkındaysan bir suskunluk oldu, lafının üstüne söz sölemeye kimse cesaret edemedi gibi bişey.
Farkındaysan bir suskunluk oldu, lafının üstüne söz sölemeye kimse cesaret edemedi gibi bişey.
eeee heraldeeeeeee..bura benim düürümün topiği dedim boşa mı diyorum uleeeeeen :82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?