- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Hani nerede urfa
Urfamı istiyorum ben mananeeeee
İzmire gelirsen bana uğramazsaaan çok darıırım . Ama uğrarsan sana urfaların en güzelini ısmarlarım, en güzel şekilde ağırlarım seniiii.
Oldu o zaman bu yaz sendeyim olmaz mı?Zaten İzmire gelicez bu yaz tatile çeşmeye sana da gelirizzzzzz
Tabi gelin buyrun buyrun. Çeşmeye yakın zaten bizim ev, bizim evden çıktın mı 35 dakikada Çeşme'desin:)
Tabi gelin buyrun buyrun. Çeşmeye yakın zaten bizim ev, bizim evden çıktın mı 35 dakikada Çeşme'desin:)
Ooo süper
Ay bi an düşündüm de adını bile bilmiyorum.Şimdi akşam kociş gelecek bu yaz izmirde cese uğrayalım desem ne der acaba ?
narliderede misin ces sen ?
Ooo süper
Ay bi an düşündüm de adını bile bilmiyorum.Şimdi akşam kociş gelecek bu yaz izmirde cese uğrayalım desem ne der acaba ?
E narlıdere sayılır.Sen nerden bildin narlıdereyi bakim?
Delirdin mi sen der heralde :) özelden yazıyorum adımı bu arada.
Oldu o zaman bu yaz sendeyim olmaz mı?Zaten İzmire gelicez bu yaz tatile çeşmeye sana da gelirizzzzzz
benim bilmediğim 5 vakit namaz ces :82:
Canım izmire gelipte bize uğramadan geçme sakın,seda'yla komşuyuz zaten alsancak tarafındayız ikimizde.ces sende mi izmirlisin?sen ne taraftasın?
E narlıdere sayılır.Sen nerden bildin narlıdereyi bakim?
Delirdin mi sen der heralde :) özelden yazıyorum adımı bu arada. Yazıcam da hay bu 10 dakika kuralınıııııı.
o da işine gelmiyo ondan yaniBen öğretitim onu da sana dünürümmmm
aynen dünürüm
ces adını burdan yazarsan gelip izmiri basmayız merak etme
Belli olmaz Sibelcim, bilmedigin 5 vakit namaz ya, arastirir bulur basarsın neme lazım :82: gizlilik iyidir.
evet zaten hayallerimde hep izmiri basmak vardı..vesile olurdun ne güzel
Ben de Alsancaktayım. kesin bir gun Seda sen ben buluşalım ya. artık içimizi dışımızı biliyoruz. Sen de dersanecimiydin?
Yok ben çalışmıyorum öğrenciyim hala
evet zaten hayallerimde hep izmiri basmak vardı..vesile olurdun ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?