Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Kızlar selam.. Ne zamanddır giremiyom( Nasıl herkes iyi mi? Hamişler iyisinizdir umarım sizde... Çok yoğunumişyerinde gece fırsatım da olmadı uzun zamandır.. Ama sizi çok özledim... Ohh iyi ki gelmişim:)))

Hoşgeldin biz de seni anmıştık nerede gelemiyor diye.İşlerinin yoğun olduğunu düşünemedik ama malum bi mimarımız cess var o çok rahat giriyor
Nasılsın canım iyisindir umarım?

Yaa aslında kızlar çok iyi sayılmam... Bizim denemeler 1 seneyi doldurdu.. Geçen eşimin artık doktora gitmesini istedim.. Kırmadı gitti saolsun.. Pek iyi haberlerim yok size... Varikosel mi ne öyle bir durumu varmış.. Ameliyat olması lazım.. Yani normal yol ile kalabilirmişim ama şansımız biraz az..Anlıcağınız darmadağan oldum... Biraz da o yüüzden topikten koptuğumu söyleyebilirim.. Eşim şimdilik kabullenemiyor.. Konuyu açtırmıyor bile...Çok yeni olduğu için ben de üstüne gitmiyorum...Sıkıştım kaldım bende...

Evet canım olması gerekiyo benim eşimde de başlangıcı var doktor altı ay olmasa ameliyat demişti bu ay yollıcam onu tekrar doktora bakalım.Çok kısa basit bir ameliyatmış.Ve acele etmek gerekiyo.Çünkü ameliyattan sonra normal sperm seviyesine ulaşması bi kaç ayı alıyomuş.Yazni ne kadar erken olursa o kadar iyi...

slm canımm,,,
ayy nedir bu milletin varikoselden çektiği yaa,,,Allah şifa versin canımm,,inşlhh düzelir ya,,,bilmiyozki bizim eşlerimizdede varmıı,,,
ibrahim saaraçoğlu varikosele keçiboynuzunu öneriyor bi bak istersen canımm

canım,benim eşi varkoselli ve testis kanserinden de bir yumurtası alınmış arkadaşımın ikizleri var.normal yoldanolacak olan oluyor.eşin de sıkmasın canını,artık her şeyin tedavisi var. keçiboynuzu kürü deneyin bir de alternatif.

Valla arkadaşlar önerileriniz benim için çok öenmli.. Anladığım kadarıyla yaygın galiba... Kimseyle de konuşulmuyor ki anacığım... İstanbul'da bildiğiniz iyi doktor varsa bilmek isterim.. Keçiboynuzu kürüne bir bakıcam... Bu erkekler neden kabullenemiyorlar yaa. Herşey Allah'tan yani... Gel de anlat...

Kabullenmek de önemli canım.Leon saporta bildiğim çok iyi bir ürolog.Teşvikiyede ve balatta musevi hastanesinde.Adamım Tubitak ödülleri var.Keçiboynuzunu bi deneyin derim ben.Gerçekten etkili oluyormuş.

öyle canım maalesef kabullenmiyorlarr,,,yaygın yaa,sormaa canımm herkeste var bu dert,benimkide dr ye gelmeye ikna olsa bugün götürürümm,,,

hepsinin "şey"i kıymetli,güç göstergesi...bende 1000 kusur olsa sorun değil,adam korka korka gitti sperm sayımına,gururla döndü:ülke olabilirmişböyleler...ben izmirdeyim.forumdaki ilgili topikleri deş,bu durumu yaşayan birinin dr önerisini al.

Hakikaten sorun bizde olsa canımız çıkar doktor kapılarında... Neyse ... Saolun kızlar artık buralardayım inş. Bol bol konuşuruz... Sedecım hamileliğin nasıl gidiyo... İyi mi bebişş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…