Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

aaaa psiyoji canım nerelerdesin,,,nasılsın?

Canımmmmm benim!!! Turlikcim.. Ay nasıl olayım kuzum, geçen ay umutlarım suya düşünce bir moral bozukluğu oldu ben de anlatamam.. Her şeyden soğudum.. Eşimin kuzeni var, 1,5 yıl önce evlendi, sinir oluyorum ona, tavır ve davranışlarına.. , biz eşimle 5 yıllık evliyiz, aylardır uğraşıyoruz, kız şıppadanak hamile kalmış. Kıskançlık değil bu kesinlikle, ama farklı bir duygu. onu duyunca var ya, öldüm ya... Nasıl ağladım.. birikmişlerin eseri herhalde. Günlerce ağla ağla... YA rabbim bize de göstersin o günler yaa... ühüüüüüü

Yeni topiğimiz hayırlı olsun,arkadaşlar...Benimde dra gidince durumum kesinleşti,5 haftalık hamileymişim.. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına,inşallaaaaah..

Çok sevindim canım,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşaallah....

senin topiğinde hayırlı uğurlu olsun bebişim1

Ben o topiği ordan devam ederiz diye açmıştım ocak ayı bitince açarız dememiş miydik bazı aradaşlarda uygun görmüştü ondan yani ,ama siz bunu daha uygun gördünüz heralde bunu açtınız,ben de buraya geldim.

Bi sakıncası mı var?( Hani sen kendi topiğinde devam et der gibi yazmışsında,ben sahiplenmem öyle başlıkmış,ben açışım,başkası açmış benim için farketmez,önemli olan gönüller bir olsun.....)

bebişim sen neden benim her dediğime bu kadar kızıyosun ben anlamadım,,,sadece senin topiğnde hayırlı olsun dedim ne var bunda,,,hem ne sakıncası olabilir ki,,,
biz yeni topik için konuşmuş ama ama henüz netleştirmediğimiz için açmamıştık ve bugün açtık...
iyi niyetli bi msjı bu şekilde yorumlayabilmişsin yani ne diyim...

canım benim üzülme,,,aynısı kuzenimin hamileliğini öğreniğimde bana da olmuştu,,,günlerce ağladım ama kıskanma değil için bi garip oluyo işte,,,anlatılamayan bi duygu...

şimdi kimseyi ve hiçbirşeyi kafaya takmadan yola devam ediyoruz,,,stres yok
önemli olan elinden geleni yapmak ve inanarak dua etmek...
hem sen değil miydin bana üzülmek stres yapmak yok diyen...
üzülme canım...bizimkiler de hayırlı zamanda gelicek inşallah

evet bencede... niye bukadar alindin anlamadim???

İnşallah birtanem.. Hep diyordum sabır sabır diye ama galiba bir patlama oldu.. Umut etmeye devam etmek istiyorum ama bazen insana öyle bir an geliyor ki kırılma noktası gibi.. Denemeye devam napalım. Bu aralar biraz daha iyiyim. Hayırlısı inşallah... Neyse, benim koca gelmek üzeredir. Yemeği hazırlayayım. Görüşürüz sonra...

görüşürüz canım,,,

Ben farkındaysanız "yeni topiğimiz (miz ) hayırlı olsun dedim.Ama sen topiğin(in-senin) o yüzden öyle anlamış olabilir miyim?

Neyse iyi niyetliyse sorun yok,ama dediğim gibi farklı kişilerle olsun diye değil,sizlerle güzel bi ambiyans yakaladığımız için sizlerle olsun diye açmıştım o topiği,ne de olsa birbirimize alıştık öyle değil mi.....Dediğim gibi benim için başlığın veya kimin açtığının önemi yok,önemli olan burdaki güzel,samimi ve seviyeli ortam ve arkadaşlıklar....

bendede olmustu... arkadaslarimin hemen istedikleri anda hamile kaldigini ögrenince bendede olmustu... kiskanclik degil gercektende ama insan üzülüyo turlikiminde dedigi gibi ''anlatilmayan bi duygu''....
ama insallah Rabbim hepimize en kisa zamanda en hayirlisini nasip eder

Son düzenleme:

Evet aynen öyle,ben de kıskanmıyorum,sadece o an Allah'ım nolur en kısa zamanda bize de nasip et İnşaallah diyorum....

slm kızlar yeni topiciğimiz hayırlı uğurlu olsun
bol hamişli bir topik olsun inşallah tesadüfen
gördüm valla topiğimizi yoksa arayıp durcaktım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…