Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

kızlar selam..dünürümün değeri 46 çıkmış ama doktor biraz düşük bulmuş biraz da korkutmuş..o yuzden dünürüm şimdi dinleniyor
kızlara sen söylersin demişti...bugun kandil dualarımızla bişeycik olmıcak o değer de katlanaraaaaaaak gidicek inşallah

Esracim gunaydin, değerin 46 cikmis ama goruyorum ki idrar testinde de belirgin bir koyulasma var gunler arasinda. BEnce kesin gec dollenme oldu senin de Seda gibi. Insallah degerin katlanarak artacak canım benim. ne zaman tekrarlayacaksın kan testini? ya da tekrarlayacak mısın desem daha dogru olacak?

Sağol ces.İnşallah her şey güzel olacak.Moralimi bozmuyorum.İçim rahat.Aslında en son ilişki 28 ocak da oldu.31 ocakta falan da döllenebilir.Sonuçta spermler canlı kalabiliyor.Bir de testlerim hep koyulaşıyor gitgide.Deemek ki artış var.Zaten başlarda her zaman iki kat değil %60 da artabilirmiş.
Yarın test yaptırcam.Her şey belli olacak

Evet evet %60 ila %100 arasi artabiliyor. eger 31 gibi dollendiyse zaten boyle bir deger cikmasi cok cok normal. Moral bozcak bişi yok zaten. inşallah artmis olur canım yarınki testte. Butun topikçenek havalara uçacaz bize bu haberi verdginde. Topikimizin gülüüüüüü.

İnşallah canım.Birazdan test yapçam idrar testi.Çişimi tutuyom.Bol su içtiğim için sabah idrarım su gib geldi resmen ben de yapmadım test.Şimdi tutuyorum bi saatim var

İnşallah canım.Birazdan test yapçam idrar testi.Çişimi tutuyom.Bol su içtiğim için sabah idrarım su gib geldi resmen ben de yapmadım test.Şimdi tutuyorum bi saatim var

HAdi bakalım. inşallah bebegine iyi arşiv olacak bunlar. büyüüynce gosterirsin bak bunlar daha dollenirkenki halin diye. ben ovulasyon testni bile sakliyorum.

HAdi bakalım. inşallah bebegine iyi arşiv olacak bunlar. büyüüynce gosterirsin bak bunlar daha dollenirkenki halin diye. ben ovulasyon testni bile sakliyorum.

Evet yahu.Saklıcam her şeyi.Ateş listemi.Bu forumda yazdıklarımı vs...Sıpa gelince de bak bakalım kıymetimi bil senin için neler neler yapmışım bak da görrrr

Son düzenleme:
Ne güzel bi haber bu.Her şey yolunda ne güzel tatlım.Hep böyle devam eder inşallah.Maşallah sizee

Sagol canim. 2'li testimizi de yaptırdık. ense kalinligi cok iyi cikti ama kan testi sonuclarimiz cikmadi heniz onlari bekliyoruz bakalım. hayırlısıyla onlar da iyi cikarsa tam süppper olacak. cinsiyeti de 5 MArttaki randevuda belli olacak geliba.

Onlarda iyi çıkacak inşallah canım.Ne güzel.Az kalmış 5 marta da bakalım cinsiyet testi doğru çıkmış mı?

Onlarda iyi çıkacak inşallah canım.Ne güzel.Az kalmış 5 marta da bakalım cinsiyet testi doğru çıkmış mı?

Doktora sölemedim valla o testi yaptıgimi kizar diye :):):) ne bilim söleyemedim işte. inşallah belli olur bakalım. neyse olmazsa da elbt birgün öğreneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…