- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
,anladım canım,seda nerde o genelde olurdu akşamları,,,gülşahla,ebru yok,bygün heaven ve esrayla konuştum sadece,,,esra inşlh hamiştir yaa,,,ayy heyecan bastı şimdi,,send e olma lütfenn yaaa,,,
bende iyiyim nasıl olayım işte,çalışmalar başladıııı,keçiboynuzu hala alamadım,yarın aldırayım diyorumm
günaydın toppppiiiiiiiiiiiik
kalmıcak dünürüm kalmıcak inşallah sen içini ferah tutttttt
Kaderrrrrrrrrr
yavrummmmmmmm
ya telefondaydım annem aramıştı ben gelmeden gitmişsin.Yanlış anlama olur mu
Kızlar bugün yaptığım testler fotodan daha belirgin olduğunu düşünün.Bugün çizgi bariz belli.Ama şuan çok karnım ağrıyo.Bildiğiniz adet sancısı korkuyorum.Sevincimiz kursağımızda mı kalacak:18::18:
esracimmm fotoda 2. cizgi biraz gözüküyo adetinde gecti sanirim hadi insallahhhhhhhhhhhhh diyorum
Kızlar bugün yaptığım testler fotodan daha belirgin olduğunu düşünün.Bugün çizgi bariz belli.Ama şuan çok karnım ağrıyo.Bildiğiniz adet sancısı korkuyorum.Sevincimiz kursağımızda mı kalacak:18::18:
Ay tatlım evet.İlk gün yaptım gölge gibiydi.Fotoda gözükmüyodu.Şimdi fotoda da belli oluyo artıyo demek ki :)
evet esracım bende baktım şimdi belli oluyo ikinci çizgi herhalde geç döllenme falan oldu ondan çok koyu değil ama var inşallah canım bebeğin gelmiştir artık ve güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin çokkk sevindim valla ya nihayet gruptan biri hamile artık darısı bizim başımıza:)
Merhabalar kızlar.....:79::80:
Canım çok güzel bi haber buuuuuu....:81::81:
Tebrik ederim canım,İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini......
Testlerde çıkmış işte korkma artık.....Tekrar tebrikler.....:81:
ay canım gelmişin ben görmedim seni yahuuu gelmeye çalışben geldimmm kavuştum sonunda topikimee
Sağolun kızlar
geldi inşallah bebişim.Benmki geç döllenme değil de geç yerleşme sanırım.ovulasyondan 10 gün sonra yerleşti.6-7 gün oldu sanırım yerleşeli.O yüzden silik çıkıyo tabi tahminimce
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahhhhh
Hu huuuuuuuuuuuuu
sağol aleynammmmmm
inaşşalh hepimiz hamiş kalcaz bu topaçtaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?