Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

ya bende anlamadım nerdeler canım seda yoğun galiba ya bende hala almadım aman zaten ayın 15inden sonra memlekete gidecem orda tek başıma yumurtlarım artıkbenim adamda stresten kurtulsun beni özlesin azcıkanlayacağın önümüzdeki ayda benden bişey yok ama rabbim bilir tabiki yinede o dilesin yeterki canım....kader öhümmmmmm canım gellll

Kızlar bugün yaptığım testler fotodan daha belirgin olduğunu düşünün.Bugün çizgi bariz belli.Ama şuan çok karnım ağrıyo.Bildiğiniz adet sancısı korkuyorum.Sevincimiz kursağımızda mı kalacak:18::18:

Eklentiler

• $DSC06366.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC06363.webp
    20 KB · Görüntüleme: 16

esracimmm fotoda 2. cizgi biraz gözüküyo adetinde gecti sanirim hadi insallahhhhhhhhhhhhh diyorum

Merhabalar kızlar.....:79::80:

Canım çok güzel bi haber buuuuuu....:81::81:

Tebrik ederim canım,İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini......

Testlerde çıkmış işte korkma artık.....Tekrar tebrikler.....:81:

Ay tatlım evet.İlk gün yaptım gölge gibiydi.Fotoda gözükmüyodu.Şimdi fotoda da belli oluyo artıyo demek ki :)

evet esracım bende baktım şimdi belli oluyo ikinci çizgi herhalde geç döllenme falan oldu ondan çok koyu değil ama var inşallah canım bebeğin gelmiştir artık ve güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin çokkk sevindim valla ya nihayet gruptan biri hamile artık darısı bizim başımıza:)

Sağolun kızlar
geldi inşallah bebişim.Benmki geç döllenme değil de geç yerleşme sanırım.ovulasyondan 10 gün sonra yerleşti.6-7 gün oldu sanırım yerleşeli.O yüzden silik çıkıyo tabi tahminimce
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahhhhh

ben geldimmm kavuştum sonunda topikimee
ay canım gelmişin ben görmedim seni yahuuu gelmeye çalış

ay canım ya inşallah yüce mevlam sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…