Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

vallaa öyle bi de şu adet sancılarım geçse tam süper olacakkkk

Kaderrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinnnnnnnn nere gittiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
gel çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

geldim bebişimmm,tünaydın bu arada,,,,nickini görünce bi bakayım oraya da dedim,,,
adet sancıları olması gerekn kuşumm...
öyle devam edecek sanırım birazz,,,
ayy hala inanamıyorum kızzz,,,kocişine sürpriz yapamadın dimi,biliyorrr dimi

Yapamadım malesef tatlım.İlk günden beri haberdar her şeyden tüm srpüz hayallerim suya düştü Neyse artık bi daha ki sefere

Eki Görüntüle 140926 Kızlar bu bugünkü
Eki Görüntüle 140925 bu dünkü

Olmuş kızlar dimi bu iş

ay canım olmuş kız maşallahbuarada bütün gün eşime yemek yapmakla uğraştım kızlar yarın sabah gidiyorum valizimi bile hazırlamadım hala ama niye kimsecikler yok yahuuusizleride özleyecem hee sizde beni özleyinbuarada ben hala beklemedeyim bakalım yarın günüm civciv mi çıkacak kuş mueğer hamiş filan olursam ki sanmıyorum ama internete gider yine haber veririm size zaten haber vermezsemde bilinki bu ayda tık yokhepinizi seviyorummmmm

Sağol canım benim.Hayırlı yolculuklar inşallah gelmez o kırmızılarrrrrrrrr

esraaaa gel artık, çatladım ben.
bugün kandil ya, önce kayınvalideme sonra halama gideceğiz.gitmişken pantolon paçası falan yaptıracağım halama.ben gitmeden gel, akşama dek dayanamam bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…