- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
hehe insallahhhh canim yaaa
bu arada gülsahtan haber varmi ????
ben yemeğe gider...dünürüm az sooora aramızda olcak..
hoşçakalınnnnnnnn:80:
ondan haberim yok en son gölge gibi sanki diyodu bu sabah belki test yapıcaktı yine noldu bilmem..ay inşallah o da gelir çift çızıklaaa
hadi görüşürüz birazdannnnn:80:
Esracim kesinlikle bugunku daha koyu bence, ay bu arada günaydin da kime basildin sen eşine mi? kızıyo mu sğrekli test yapıyosun diye? içini ferah tut sen. sonuç gelir gelmez haber ver bize. Dualarımız seninleeeee.
99 çıktııııııııııııııııgelinim geliyo uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
deecem nasil 99 ciktiii... sana söyledimi esra nerde suan yaaa:44::44:
pazartesi 46. bugun 98 mi oldu simdiiiiiii. Ay 2 katından da fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Doktora mmı gidicek simdi Esra, Sibeldim? Ayyyy insallah kese mese gorunur. en azından rahim kalinlasmasi gorunur.
Kızlarrrrrrrrrr geldim.Doktor iki kattan fazla çok iyi dedi.Bi daha test yapmama gerek yok dedi.Ama ben dedim bi tane daha yapalım içimiz rahat etsin.Cuma günü yapıcam.Ordan da doktora gidicem o zaman muayene edecek.yasasinnnnnn esra hamileeeeeeee:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Esraaaaaaaaaaaaaaaa hadi anlaaaaaaaaaat seni bekliyorum saatlerdir sükunetle. hayırlı olsun.
Sağolll canımmmmmmm.Düşün hala temkinliyimBiri beni dövsün lütfen
Sağolll canımmmmmmm.Düşün hala temkinliyimBiri beni dövsün lütfen
Evet sanırım öyleyimmmmmAyyyyyyyyyyy çok heyecanlı. Evet canım ya resmen hamilesin.Artık kendine cok iyi bak. Güzel şeyler ye, bol süt iiiiiiiç. HErkesden de nasihat duymaya hazır oooooool. ben başladım bile işte.
pimpirikcan hadi gözümüz aydınnnnnnnnnnn
:118::118::118::118::118::118::118:
Evet sanırım öyleyimmmmmHazırım her türlü nasihata hiç kızmıcam
hahahaapimpirikcan süpermiş
böyle bi nick mi alsam hahahahahahaha
keçi boynuzunun mucizesine gubban olayım benyumurtlamaya da faydası varmı ki ben bu ay epey tükettm de
hehe insallahhhh canim yaaa
bu arada gülsahtan haber varmi ????
canım ya sabah reglı oldum ben nasıp değilmiş bu ayda:84::84::84:
Kızlarrrrrrrrrr geldim.Doktor iki kattan fazla çok iyi dedi.Bi daha test yapmama gerek yok dedi.Ama ben dedim bi tane daha yapalım içimiz rahat etsin.Cuma günü yapıcam.Ordan da doktora gidicem o zaman muayene edecek.
Ayy şimdi ben hamileyim öyle mi?Ne garip
Kızlar çok sağolunnnn iyiki varsınızzzzzzzz
canım ya sabah reglı oldum ben nasıp değilmiş bu ayda:84::84::84:
heyooooooooooooo esra hamileeeeeeeeeeeeeeeyaşasınnnnnnnnnnn kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr keramet var bu keçiboynuzunda önce ben sonra esra ay süper bi haber yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119:
keramet keciboynuzundaysa hemen baslamak gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?