- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.021
çok sağol ebrummmm darısı hemenceck başına inşallahhhhhcanim tebrik ederimmmm Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insalahhhhhhhhh
hayirlisi olsun canimm insallah bidahaki aya
Sağol çiçek annem benmmmmmmmmmmheyooooooooooooo esra hamileeeeeeeeeeeeeeeyaşasınnnnnnnnnnn kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr keramet var bu keçiboynuzunda önce ben sonra esra ay süper bi haber yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119:
Sağol canım inşallah dularımdasınızzzzzzollleyyyyyyyyyyyyyy yaşasın esra hamileeeeeeeeeeeeee
:119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
esracım gözün aydın canımm,,,Allah analı babalı byütsünnnn inşlhhhh,darısı başımızaa...........
yaşasınnnnnn esraaa hamileeeee oleyyyyyyy çok sevindim esracım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun bu arada ben geçmişi pek okuyamadım ama keçi boynuzu falan demişsiniz nedir bu keçi boynuzu meselesi?
çok sağol ebrummmm darısı hemenceck başına inşallahhh
hakediyorum ama dimi
ay yazık benim topacımaaaa:84::84::84::84::84:
haha ben de geldim yavrum:) ama hamile kalmak isteyenler listesine alma beni daha çok varrr:)
dersteyim telden giriyorum her an kapatabilirim malesef
İyiyim canim çocuklar yazi yaziyorda bitene kadar bi bakayim dedim... Sen nasilsin şekerimnabersin annecik
İyiyim canim çocuklar yazi yaziyorda bitene kadar bi bakayim dedim... Sen nasilsin şekerim
iyiyim ben deeeeeee hele şimdi çooooook daha iyiymzira gelinim değeri katlamış olmuş mu bize 294
iyiyim ben deeeeeee hele şimdi çooooook daha iyiymzira gelinim değeri
katlamış olmuş mu bize 294
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?