- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.001
Bu durumda benim bu ay beşiz fln doğurmam lazım
kız seninkide geliyo yakında rüyamda gördüm seni geçen gece hamileydin
ciddi mi kız?detay istiyorummmmmmm
valla canım detay falan yok zaten hamile kaldığımdan beri sık sık uyanıyorum tuvalet ihtiyacı için rüyalarım çok kısa o yüzdenama hamileydin yani böyle burdan konuştuğumuzu falan değil bayaa seni gördüm hamile hamile karnın bile çıkmıştı sanırım
inşallah deecemm en kısa zamanda çıkar... ben çıkıyorum kestireyim azcık uykum geldi... esracımlada konuşamadık yaa
öptümmmmm
yaşasınnnnnn esraaa hamileeeee oleyyyyyyy çok sevindim esracım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun bu arada ben geçmişi pek okuyamadım ama keçi boynuzu falan demişsiniz nedir bu keçi boynuzu meselesi?
kocalara keçi boynuzu pekmezi yediriyoruz da
peki kimler böyle yaptı deece yapıp hemen hamilemi kaldılar? yaaa benimki yemez vallayumurtlama dönemindeyim şu an galiba inşallah bu ay gelir bebeğimiz artık herkes sormaya başladı sıkıldım artık senin bat kaç güzelim inşallah sende hamile kalırsın bu ay.
peki kimler böyle yaptı deece yapıp hemen hamilemi kaldılar? yaaa benimki yemez vallayumurtlama dönemindeyim şu an galiba inşallah bu ay gelir bebeğimiz artık herkes sormaya başladı sıkıldım artık senin bat kaç güzelim inşallah sende hamile kalırsın bu ay.
deece nerde bu milletttttttttttttt
bilmiyorum..esra yatıyo seda dersanede bildiğim kadarıyla...o kadar...
benimde bugün 11. günüm ama galiba ya yumurtladım yada bugün yarın yumurtlucam çünkü beyaz böyle uzayan kıvamlı akıntı geldi dün (çok iğrencim biliyorum) dün çalıştık bugünde çalışalım bari bu ay tutturalım artık bizde kader inşallah ben karar aldım 30 gün olmadan test yapmak falan yok hele kan aldırmak hiççç yok.slm canım,esra heaven keçiboynuzu yedirmişlerdi kocişlerine,
benim kocişte yamiyo aldım pekmeziii,,,sinir oluyorum yaa
bende yumurtlamadayım,bugün 14. gn sanırım yumurtladım ben,,,
1 martı coşkuyla bekliyorummm
amin canım inşallah belki denk geldi belkide gerçekten iyi geldi keçi boynuzu neyseki önemli olan geldi bebişleriönce heaven sonra esra yedirdi..ondan mıdır bilmiyoruz ama 2de 2
güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah sen de bir an önce kavuşursun meleğine...
sen nasılsın canım,ne var ne yokk,,,,ben bugün dişçiye gittim,cumartesi tekrar gidicemm....
benimde bugün 11. günüm ama galiba ya yumurtladım yada bugün yarın yumurtlucam çünkü beyaz böyle uzayan kıvamlı akıntı geldi dün (çok iğrencim biliyorum) dün çalıştık bugünde çalışalım bari bu ay tutturalım artık bizde kader inşallah ben karar aldım 30 gün olmadan test yapmak falan yok hele kan aldırmak hiççç yok.
iyiyim mesai doldurmaya çalışıyorum...çok uykum var gidip uyusam hemenn
iyi olmuş gittiğin ihmal etme dişi...ben de bi gazla gittim btti bile işte bahaneyle...zaten bu doldurduklarım hamileyken tekrar çürücek heraldeöyle diyollaaa
evet canım kanal tedavisi olduğu için ,ilaç koydu sinirleri öldürmek için,o yüzden hemen olmadıı,2 seansım kaldı işte,,,
ya çürümezz dolgularrr,,fırçalanmayan sağlam dişler gider ancakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?