Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

ollleyyyyyyyyyyyyyy yaşasın esra hamileeeeeeeeeeeeee

:119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
esracım gözün aydın canımm,,,Allah analı babalı byütsünnnn inşlhhhh,darısı başımızaa...........

ciddi mi kız?detay istiyorummmmmmm

valla canım detay falan yok zaten hamile kaldığımdan beri sık sık uyanıyorum tuvalet ihtiyacı için rüyalarım çok kısa o yüzden ama hamileydin yani böyle burdan konuştuğumuzu falan değil bayaa seni gördüm hamile hamile karnın bile çıkmıştı sanırım

uuuuuuu beybiiiinşallah hemencecik çıkar rüyan erikimin anası

yaşasınnnnnn esraaa hamileeeee oleyyyyyyy çok sevindim esracım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun bu arada ben geçmişi pek okuyamadım ama keçi boynuzu falan demişsiniz nedir bu keçi boynuzu meselesi?

kocalara keçi boynuzu pekmezi yediriyoruz da

peki kimler böyle yaptı deece yapıp hemen hamilemi kaldılar? yaaa benimki yemez valla yumurtlama dönemindeyim şu an galiba inşallah bu ay gelir bebeğimiz artık herkes sormaya başladı sıkıldım artık senin bat kaç güzelim inşallah sende hamile kalırsın bu ay.

slm canım,esra heaven keçiboynuzu yedirmişlerdi kocişlerine,
benim kocişte yamiyo aldım pekmeziii,,,sinir oluyorum yaa
bende yumurtlamadayım,bugün 14. gn sanırım yumurtladım ben,,,
1 martı coşkuyla bekliyorummm

önce heaven sonra esra yedirdi..ondan mıdır bilmiyoruz ama 2de 2
güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah sen de bir an önce kavuşursun meleğine...

benimde bugün 11. günüm ama galiba ya yumurtladım yada bugün yarın yumurtlucam çünkü beyaz böyle uzayan kıvamlı akıntı geldi dün (çok iğrencim biliyorum) dün çalıştık bugünde çalışalım bari bu ay tutturalım artık bizde kader inşallah ben karar aldım 30 gün olmadan test yapmak falan yok hele kan aldırmak hiççç yok.
önce heaven sonra esra yedirdi..ondan mıdır bilmiyoruz ama 2de 2
güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah sen de bir an önce kavuşursun meleğine...
amin canım inşallah belki denk geldi belkide gerçekten iyi geldi keçi boynuzu neyseki önemli olan geldi bebişleri

sen nasılsın canım,ne var ne yokk,,,,ben bugün dişçiye gittim,cumartesi tekrar gidicemm....

iyiyim mesai doldurmaya çalışıyorum...çok uykum var gidip uyusam hemenn
iyi olmuş gittiğin ihmal etme dişi...ben de bi gazla gittim btti bile işte bahaneyle...zaten bu doldurduklarım hamileyken tekrar çürücek heraldeöyle diyollaaa

hımm değerlendir anacım,boş bırakma sakın,valla sabah akşama denedik biz,fire vermeyelim diye,
tabii beklemek lazım ,yoksa daha çok üzülüyoruzz sonucundaa,,,,
hayırlısı olsun canım........

evet canım kanal tedavisi olduğu için ,ilaç koydu sinirleri öldürmek için,o yüzden hemen olmadıı,2 seansım kaldı işte,,,
ya çürümezz dolgularrr,,fırçalanmayan sağlam dişler gider ancakkk

evet canım kanal tedavisi olduğu için ,ilaç koydu sinirleri öldürmek için,o yüzden hemen olmadıı,2 seansım kaldı işte,,,
ya çürümezz dolgularrr,,fırçalanmayan sağlam dişler gider ancakkk

aman çürürse de çürüsün çok da fifi
bana musade ufak ufak evime gideyim artıkkkkk...hepinize iyi akşamlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…