- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.141
İyi de herkesin girebildigi bir topikte sizin hakkınızda birşey soylemis olmam kulak çınlatmak degildir ki. sonucta burda aktif olan bazı arkadaşların da o topikte oldugunu biliyorum. duymanızı istemesem muattap oldugum kisiye özel mesaj atardım bbu yorumumu. Ben facebook ya da msn kötü demedim. facebook ya da msn'den gorusme baslayınca topik ölüyor dedim. onlar da dinlediler sagolsunlar simdilik ilerde nolur bilemem. Ben de msn ya da facebook kullanıcısı olsam ben de kullanırdım ben de topike az ugrardim. ben topikimiz ölücek diye yapmayın dedim, siz de kabul etmissiniz iste ama yine de ordan gorusuyosunuz ben gorusmeyiin burdan gorusun mu dedim. fikirlerimiz aynıysa bunların konusulmasına ne gerek var ayrıca. Ha su da ercekten garip.
Dunku muabbet cok guzeldi, ay evet evet hep yapalım. Ben "hangi muabbet" diye soriyim diye yapıyosanız hiçbirimiz çocuk degiliz. sohbet yaptıgınız yerde istediginizi konusun. belli ki siz benim kulaklarımı cinlatmissiniz. Burda da onun yankıları var. Asıl bu benim hosuma gitmez cunku siz bambaska biryerde, benim duyamicagim sekilde konusmussunuz ama benim dediklerimi heran girip okuyabilir herkes. rakadan konusmaksa konu, siz bunu alasıyla yapmıssınız zaten. agziniza saglik.
buyrun canlarim bu kadar muhabbetin üstüne kahve iyi gider
vay vay vay eline sağlık ebruşşş
ooooh fondip
şimdiden kahvemizi bol bol icelim sonra hamiş kalinca icemeyiiiiiiizzz coookkk zararlari var malum
Ben de geldim,hemen alayım fincanımı geçeyim köşeme.
Günde bir fincandan bişeycik olmaz canım ya,ne zararı.
sinir stres çok daha zararlı,aksine bir fincan keyif kahvesinin
yararı olur kanısındayım
ses deneme bir kiiiiii
mikemmel topacımın mikemmel dostları sesim geliyyyyyyyyyyy mi?
geliyo canim geliyo hemde mikemmmmmel bi sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?