Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Bu arada Sedosum bir daha ne zaman girebilirsin bilmiyorum ama cok cok gecmis olsun rahim filminde de Allah yardımcın olsun. nasıl bişi bilmiyorum ama inşallah iyi ve sorunsuz geçer.

Bence de Tadının kaçık olduğunu düşünüyorsan burda bulamazsın. Ama inşallah gelir yerine derim ben yine de. Baksana 4 kisi online su anda.

ben bulacak bi yer bulurum nasılsa..o dert değil..gönüller bir olsun da burada yada başka sitede bir önemi yok benim için..evet kokumu aldı cancağızlarım geldiler

ben bulacak bi yer bulurum nasılsa..o dert değil..gönüller bir olsun da burada yada başka sitede bir önemi yok benim için..evet kokumu aldı cancağızlarım geldiler

bak bak nasilda anladi hemenn... tabikide kokunu aldikta geldik tatliskom
yaa sibel dün sohbet süperdi bu arada yaa gül gül yarildimmm

iyiyim canım tşklerrr...

"o başka şey" güzel bişey..teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazım..

Kesinlikle faydalanmalı. faydalanın siz bol bol. Bol sohbetler Allah ağzınızın tadını kaçırmasın. Topikin popüleritesi düştü demem çok dokunmu heralde size ama benim icin dogru olan biseyi soyledikten sonra tepki gormek cok da onemli degil. en fazla dogru soyledim diye 9 topikten kovulurum. Bu kadar mı üzdü sizi facebook ve msn topikimizi oldurdu demem. halbuki burda da soylemistim o zaman bu kadar olay olmamıstı. sonradan mı dokundu ki soylediklerim acaba. Asizi uzduysem kusura bakmayaın. amacım o degildi topikin eski gunlerini ozledigimi ve bir daha da geri gelmeyecekmiş gibi gorundugunu belirtmek istemistim sadece ama oyleyse oyle napiyim. Siz de ŞEY'den devam edin artık konusmalariniza. Allah aaranizi bozmasşn, tadinizi kacirmasin.

üzdü diyemicem ama bir başka topikte kulağımızın çınlaması hoşuma gitmedi sadece..ayrıca senin bize bunu dediğini hatırlıyorum ama bunu kabul etmediğimizi hatırlamıyorum???biz de kabul ediyoruzz buranın boşaldığını..msnde yada facebookda görüşmeye devam etmenin nesi kötü ve neden rahatsız edici onu anlamış değilim..ben de gelicem diyen oldu da biz hayır mı dedik?sadece birbirimizi daha yakından tanımak istedik ,herşeyimizi bilmek istedik..gizli saklı birşey yok nasılsa aramızda diye..bilmem anlatabildim mi ?
ayrıca iyi dileklerin için de teşekkürler.Amin Allah aramızı bozmasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…