- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.101
oysa ki benim tek derdim senin kafandıne olucu şimdi ?:26:
Öyle görünüyor evet. Boşver geçer zamanla heralde. sohbet ede ede.
geçer herhalde ...o zaman burada aramıyım şifayı malum tadı kaçık bu topiğin...
selammmmmmmmmmmmm
selammmmmmmmmmmmm
ebru, gülşah hoşgeldiniiiiiiiiiz
Bence de Tadının kaçık olduğunu düşünüyorsan burda bulamazsın. Ama inşallah gelir yerine derim ben yine de. Baksana 4 kisi online su anda.
ben bulacak bi yer bulurum nasılsa..o dert değil..gönüller bir olsun da burada yada başka sitede bir önemi yok benim için..evet kokumu aldı cancağızlarım geldiler
iyiyim canım tşklerrr...slmmm millett sibelcimmmmm nasilsin canimmm
gülsahhh sendemi varsin kiz seye gelseneee
artık kokudan mıdır başka şeyden midir bilinmez. Hoşgelmişler.
ben bulacak bi yer bulurum nasılsa..o dert değil..gönüller bir olsun da burada yada başka sitede bir önemi yok benim için..evet kokumu aldı cancağızlarım geldiler
ebru, gülşah hoşgeldiniiiiiiiiiz
hosbuldukk canimm gülsahh sende hosgeldinnn nasilsinizzz
Selam canım. Nasılsın?
hoşbulduk iyiyim valla sizi sormalı cıkıcam hemen bı bakayım ne var ne yok die çarşıya ıncem ebruşumm malummm
hehe..hep yapalım bence debak bak nasilda anladi hemenn... tabikide kokunu aldikta geldik tatliskom
yaa sibel dün sohbet süperdi bu arada yaa gül gül yarildimmm
hoşbulduk iyiyim valla sizi sormalı cıkıcam hemen bı bakayım ne var ne yok die çarşıya ıncem ebruşumm malummm
iyiyim canım tşklerrr...
"o başka şey" güzel bişey..teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazım..
Kesinlikle faydalanmalı. faydalanın siz bol bol. Bol sohbetler Allah ağzınızın tadını kaçırmasın. Topikin popüleritesi düştü demem çok dokunmu heralde size ama benim icin dogru olan biseyi soyledikten sonra tepki gormek cok da onemli degil. en fazla dogru soyledim diye 9 topikten kovulurum. Bu kadar mı üzdü sizi facebook ve msn topikimizi oldurdu demem. halbuki burda da soylemistim o zaman bu kadar olay olmamıstı. sonradan mı dokundu ki soylediklerim acaba. Asizi uzduysem kusura bakmayaın. amacım o degildi topikin eski gunlerini ozledigimi ve bir daha da geri gelmeyecekmiş gibi gorundugunu belirtmek istemistim sadece ama oyleyse oyle napiyim. Siz de ŞEY'den devam edin artık konusmalariniza. Allah aaranizi bozmasşn, tadinizi kacirmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?