Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

evet tatlım katılıyorum sana
sonucta hepımız aynı amaçla burdayız tanıdık bırbırımızzı herseyımızı yalansızzzzz paylaştık neden daha ileri gıtmesınkı engel ne??
hem bu şekılde daha çok sey paylastık bırbırımızı daha ıyı tanıdık
hiçç pişman degılım ıyıkı sızı tanımısım ıyıkı daha ılerı goturmusuzz hatta bıgun belkı yuzyuzede sohbet etme ımkanımız olurr, hepnızı ayrı ayrı sevıyorummm

İyi de herkesin girebildigi bir topikte sizin hakkınızda birşey soylemis olmam kulak çınlatmak degildir ki. sonucta burda aktif olan bazı arkadaşların da o topikte oldugunu biliyorum. duymanızı istemesem muattap oldugum kisiye özel mesaj atardım bbu yorumumu. Ben facebook ya da msn kötü demedim. facebook ya da msn'den gorusme baslayınca topik ölüyor dedim. onlar da dinlediler sagolsunlar simdilik ilerde nolur bilemem. Ben de msn ya da facebook kullanıcısı olsam ben de kullanırdım ben de topike az ugrardim. ben topikimiz ölücek diye yapmayın dedim, siz de kabul etmissiniz iste ama yine de ordan gorusuyosunuz ben gorusmeyiin burdan gorusun mu dedim. fikirlerimiz aynıysa bunların konusulmasına ne gerek var ayrıca. Ha su da ercekten garip.
Dunku muabbet cok guzeldi, ay evet evet hep yapalım. Ben "hangi muabbet" diye soriyim diye yapıyosanız hiçbirimiz çocuk degiliz. sohbet yaptıgınız yerde istediginizi konusun. belli ki siz benim kulaklarımı cinlatmissiniz. Burda da onun yankıları var. Asıl bu benim hosuma gitmez cunku siz bambaska biryerde, benim duyamicagim sekilde konusmussunuz ama benim dediklerimi heran girip okuyabilir herkes. rakadan konusmaksa konu, siz bunu alasıyla yapmıssınız zaten. agziniza saglik.

Bence de benim de facebookum olsa ben de daha iyi tanımak isterdim sizleri. ben size birbirinizi tanımayın mı dedim ne kadar yanlış düşünüyosunuz. topik ölecek dedim öldü. haksız degilmisim iste. Bunun nesinden rahatsz oldunuz anlamadım ki ben. sana direk selam veriyorum selamımı almıyosun, benim hakkımda bisey soyleniyor yorum yapıyosun, çok iyi valla.

evet bende katiliyorum... bende hic pisman degilim iyiki tanimisim iyi varsinizzz
insallah bir gün yüzyüzede sohbet etme imkanimiz olur ben inaniyorumm

ben senın selamını almıştım canım bi önceki sayfaya bakarsan görürsünn
ayrıca bizim amacımız topıgı canlandırmak degılkı ölürse ölsün bizim amacımız sohbet sıkıntılarımızı sorunlarımızı paylaşmak bunuda en kolay nerde yapıyorsak orda yaparız
bence sen çok alıngansın hamilelikten sanırım, bu kadar çok takılma topık olayına bence maksat senı gercekten ıyı anlayan ınsanlarla muhabbet etmek

ayrıca ben sıbelın yorumuna yorum yaptım senı ılgılendıren bıseyde söylemedım

Su son cumlen disinda tum soylediklerine katılıyorum. Nerde isterseniz orda sohbet edin benim icin ic oneli degil. Ama ben sana bisi demedim ki ben sibele dedim falan bunları geçelim, burda bu konusmanin acilmasinin sebebi benim sibelin dedigi senin dedigin nasil beni ilgilendirmez. Eskiden topikin canliligi cok onemliydi. Herkes"ben geldim ay neden bugun burası bomboş" diyodu simdi ben topik öldü deyince mi topikin canlılığı önemsizleşti.

aynen canım ..ben de aynı fikirdeyim..inşallah o daolur neden olmasın ki sıpalarımızla fln düşünsene
topikimiz biz olduğumuz sürece ölmez, öldürtmeyiz yani buysa sorun,sorun etme...
hepimiz yetişkiniz evet çocuk değiliz.ebrunun aklına gelen bişeyi yazması neden rahatsız etti ki?dün güzel bi sohbet vardı ,keyifliydik msnde.. onu dile getirdi..bu da mı rahatsız etti anlamadım?bence sen fazla alıngansın.hamilelikten olduğunu düşünüyorum..kırmak da istemiyorum...msnde şunu konuştuk,bunu konuştuk,yok seni çekiştirmedik diye açıklama yapmayacağım elbette...
ne konuştuğumuz hakkında istediğini düşünmekte özgürsün...

Hamilelikte o kadar da alıngan olunmadığını, hormonların oyle tavanlarda gezmedigini siz de yakında gorursunuz insallah. Bunun hamilelikle bir alakası yok Ebrunun aklına gelen seyi yazması beni rahatsız etmedi. benim baska yerde aklıma gelen seyi yazmam da bundan sonra sizi rahatsız etmesin. kırmak istememene de cok tesekkur ederim ben de o kadar yazisma arkadasligimizin hatrına aynı itina ile davranmaya calisiyorum zaten. amacım sizi kırmak degil kendimi savunmak.

o zaman senin yapından gelen bi alınganlık bu..ben hamilelikten sanmıştım..

ha bir de aklıma gelmişken (akla geleni yazmak serbest ya bundan sonra) sen eski topiğimize facebooktan bi video önermiştin..yanlış mı anımsıyorum bilmiyorum ama öyle olunca ben de senin de facebook hesabın olduğunu düşünmüştüm...

tatlımmmmmmmmmm
eskıden sadece burda görüşüyorduk dogal olarak bırbırımızı merak edıyordukk bundan daha doğal ne varki, şimdi hersey farklı neden anlamıyorsun neden bu kadar rahatsız oluyorsun anlamıyorum
en fazla bıdaha gırmezsın bu topiğe olur bıter bız yerı geldıgınde topıgımızde yerı geldıgı zaman msn de yerı geldıgı zamanda facebookta belkıde yerı geldıgı zaman telde görüşüyoruz
sen sadace topıkte gorusmek ıstıyosan burda gorusursun ama otesıne mudahale etme sınırlenme hakkın yok çokta rahatsız oluyosan dedıgım gıbı başka topıklere takılırsın senın bılecegın iş o

Benim degil esimin facebookundan onerdim onu canım oldu mu? Asabilesmeye dedektifcilik oynamaya gerek yok, kırmak istemiyorum diyosan kırma o zaman beni. Beni degil esimi gormek istiyosan vereyim facebookunu sana. Ama sohbet edecegini sanmam. Facebookum olsa msnim olsa ben de girer sizle sohbet ederim. ha burda etmişim ha orda etmişim. Alınganlık meselesine gelince sen neden bana cevap yazıp duruyosun? sen de mi alıngansın? Cok garipsin ya su son yazdıgın mesaji yazmasan senin hakkında cok daha iyi dusunuyor olarak gidecektim. kırmak istemeyip de bu kadar kırıyosan, kırmak isteyince insanı ne hale getiriyosundur kim bilir.

Ya istediginiz yerde gorusun bana ne. Bunu umursamadığımı soyluyorum size ben daha ne diyim. Naparsanız yapın.

bence sen sinirlenmeye başlıyosun :) ben gayet sakinim sadece yanlış da hatırlıyo olabilirim diye sordum,bu kadar sinirlenme cesssss :) eşinin sohbet edeceğini ben de sanmam zaten :)

ayrıca sen de tuhafsın kanımca zira cevap yazsak niye yazıosun diyosun yazmasak yazmadığımıza trip atıyosun :44:
alıngan olabilirim ben de malum hamile kalamıyorum bir türlü..doğaldır...
insanları kırmak istediğim hiç olmadı şimdiye kadar ama denemeye değer galiba...

Ben kimse cevap yazmadan son mesajimi yazayım, topiki ve icinde bulunan insanlarla gorusmeyi onemseyerek, facebook ve msn'in topikimizi oldurdugunu, sizinle eskisi gibi gorusemedigimi dusundugum icin, burdaki herkesten ozur dilerim. Bana önemsemenin garip sonuclar dogurabilecegini gostermiiş oldu bu yasadigim. Bundan sonra yogurdu üfleyerek yerim artık. İnşallah sizin dostlugunuz hic bitmez, ortam onemli degil allah muhabbetinizi daim etsin. Hoscakalın.

Sedacim (Sedase) sabahki gibi seni her online gordugumde hatrını sorarım. umarım hep iyi olursun, bebeginin saglikla dogmasi dilegiyle, sana da sagliklar dilerim. Gorusuruz hanımlar.

selametle cesciğim

Ya istediginiz yerde gorusun bana ne. Bunu umursamadığımı soyluyorum size ben daha ne diyim. Naparsanız yapın.

şöyle canım ya takılma böyle şeylere üzme kendını boşverrr
hamilesın dıkkat et kendıne senı dusunuyoruz biz

neyse canlarımm çıkıyorum ben öptüm hepinizi görüşrüz akşama

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…