Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

kesenin yanında yolk sac da görünür bence.ve belki kara kesenin içinde bir beyaz noktacıkkk hem esram seninki sıkı çalışıyor malum, bi bakıyorsun kalp atışlarını gösterivermişyine de biz sadece kese diyelim ötesi sürpriz olsun pimpirikcan

günaydın güzeller ben geldimesra hayırlı olsun canım kesinleşmiş maşallahhhhya buarada sabah sabah çirkin bir haberle uyandım yaaa internetim iptal oluyorrr sinir oldum yaaa biz ortak kullanıyoruz sitede ve bu yasak ayrıca dün gece geldim kızlar ya eşim net alana kadar olmayacağımda yaaaa ay kahvaltı bile yapmadan haberi alır almaz buraya koştum

hoşgeldin annemaman aman söleme göremesse başlar senaryoya pimpirikcan

hoşgeldin canım..bir an önce alsın enişteeeee özletme kendiniiiiii amaaaa

hoşgeldin annemaman aman söleme göremesse başlar senaryoya pimpirikcan

hoşgeldin canım..bir an önce alsın enişteeeee özletme kendiniiiiii amaaaa

ay canım evet ya dün gece geldim sabahta bu haber hemen sizlere koştum haber vermeye sonra kızlar aleyna kaçtı pir kaçtı demesinler diye...ay sizleride merak edicem hep ya inşallah benimki net alırda umarımneyse canım ya zaten heran neti kapatabilirler bende kaçayım kahvaltı yapacam arada gelirim net duruyomu diyee hadı hepiniz kendinize iyi bakın dualarım sizinleee

tamam tatlım sen de knd dikkat et..özletme ...hemen olur netin inşallah...

canımmm hoşgeldin maşallah iyi kaldın

yaa biranönce alsın net olmaz ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…