- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.281
iidir sanıım canm yarın anlıcaz
hadi hayirli güzel haberlerle gel insallahhh
Aminnnnnnnn canım.Hadi kaçıyorum ben.Kendine çok dikkat et sıkı çalış
bende iyyim canim
sende özletme kendini firsat buldukca gell
oyyy çiçek annem iyi maşallah seninki de tam yemelik erik olmuş
kızlar yazamdım telefondaydım...
benimki erik oldu canım evet darısı seninkinin erikliğine
bende çıkıyorum şimdilik dizim başlayacak öptüm siziiii
günaydınnnnnnnnnnn dünürümmm
bi saat sonra çıkıcammmmm ay çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
ayyyyyymercimeği görecoukkkkkkk:87::87::87::87::87:
Ay inşallah ama seda sanmıyorum erken dedi.Sadece keseyi görürsünüz.Sata göre neredeyse altı haftalık ama benim bi gariplikler oldu.O yüzden satı dikkate almıyorum
Kesesi de yeter bize be annesikadiiiiifedeeeeen kesesiiiii
Kahveden gelir sesi
Oturmuş kumar oynar
Ciğerimin ahh ciğerimin köşesiiiiiiiiiiiii
Damat kumarbaz olmasın sakın
hoşgeldin annemkesenin yanında yolk sac da görünür bence.ve belki kara kesenin içinde bir beyaz noktacıkkk hem esram seninki sıkı çalışıyor malum, bi bakıyorsun kalp atışlarını gösterivermiş yine de biz sadece kese diyelim ötesi sürpriz olsun pimpirikcan
günaydın güzeller ben geldimesra hayırlı olsun canım kesinleşmiş maşallahhhh ya buarada sabah sabah çirkin bir haberle uyandım yaaa internetim iptal oluyorrr sinir oldum yaaa biz ortak kullanıyoruz sitede ve bu yasak ayrıca dün gece geldim kızlar ya eşim net alana kadar olmayacağımda yaaaa ay kahvaltı bile yapmadan haberi alır almaz buraya koştum
hoşgeldin annemaman aman söleme göremesse başlar senaryoya pimpirikcan
hoşgeldin canım..bir an önce alsın enişteeeee özletme kendiniiiiii amaaaa
ay canım evet ya dün gece geldim sabahta bu haber hemen sizlere koştum haber vermeye sonra kızlar aleyna kaçtı pir kaçtı demesinler diye...ay sizleride merak edicem hep ya inşallah benimki net alırda umarımneyse canım ya zaten heran neti kapatabilirler bende kaçayım kahvaltı yapacam arada gelirim net duruyomu diyee hadı hepiniz kendinize iyi bakın dualarım sizinleee
günaydın güzeller ben geldimesra hayırlı olsun canım kesinleşmiş maşallahhhh ya buarada sabah sabah çirkin bir haberle uyandım yaaa internetim iptal oluyorrr sinir oldum yaaa biz ortak kullanıyoruz sitede ve bu yasak ayrıca dün gece geldim kızlar ya eşim net alana kadar olmayacağımda yaaaa ay kahvaltı bile yapmadan haberi alır almaz buraya koştum
günaydınnnnnnnnnnn dünürümmm
bi saat sonra çıkıcammmmm ay çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?