- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.301
günaydın güzeller ben geldimesra hayırlı olsun canım kesinleşmiş maşallahhhh ya buarada sabah sabah çirkin bir haberle uyandım yaaa internetim iptal oluyorrr sinir oldum yaaa biz ortak kullanıyoruz sitede ve bu yasak ayrıca dün gece geldim kızlar ya eşim net alana kadar olmayacağımda yaaaa ay kahvaltı bile yapmadan haberi alır almaz buraya koştum
ay canım evet ya dün gece geldim sabahta bu haber hemen sizlere koştum haber vermeye sonra kızlar aleyna kaçtı pir kaçtı demesinler diye...ay sizleride merak edicem hep ya inşallah benimki net alırda umarımneyse canım ya zaten heran neti kapatabilirler bende kaçayım kahvaltı yapacam arada gelirim net duruyomu diyee hadı hepiniz kendinize iyi bakın dualarım sizinleee
selam arkadaşlar
geçmişi okudum da ne güzel dostluklar kurmuşsunuz,,,hep aynı amaç aynı duygu Allah hepimizin gönlüne göre versin...
bundan sonra beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum...
Aramıza h.g. bunny,,,,
ne güzel nickin varmışşş ,bayıldım doğrusuu
aldık bile aramızaaa seniii:82:
selam arkadaşlar
geçmişi okudum da ne güzel dostluklar kurmuşsunuz,,,hep aynı amaç aynı duygu Allah hepimizin gönlüne göre versin...
bundan sonra beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum...
tabi aliriz senide aramiza
aramiza hosgeldin bunny
ee biraz kendini tanit
çok teşekkür ederim ebrucum...
hoşbuldum
26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim,,,bende burda ki herkes gibi bebiş istiyorum...
şu anda ilaç kullanıyorum adet düzenleyici,,,bitip sonucunda neler olacak onu bekliyorum...
beklemek çok sıkıcı ama yine de heyacen verici...
sonucu ne olursa olsun ben istemeye ve dua etmeye devam edicem,,,hepimiz için
canım ben de 7-8 aydır falan istiyorum,,,dr a da gittim ama 1 yıl dolmadan herhangi bi tedavi olmaz dedi.bi de benim rahim ve yumurtalıklarda bişey yok bi tek adet düzensizliğim var o da zaten bebek düşüncesi yüzünden psikolojik olarak gecikiyo her seferinde...
şu an sadece düzenleyici kullanarak ve dua ederek bekliyorum...
bu arada tanıştığımıza bende memnun oldum
evet canim zaten bu yüzden bende 1 yil bekledim simdi 1 yil doldu 3 marta randevu aldim :18:
önce doktorun söyliyecegi hamilelikle alakali kötü seyler duymaktan korkuyordum ama simdi gögsümdeki kist yüzünden korkuyorum... dün esimle karar verdik doktor gerek yok desede aldiricam bu kistleri aldirdiktan sonra bebek yapmaya devam edicem hakkimizda hayirlisi olsun....
psikolojik olarak maaf olduk hepimizde yaa
tüm belirtileri yasiyoruz üstüne bide adet düzensizligi bazilarinda offf
canım bence de eğer kistin varsa hemen dr a gitmem ve bebeği tedaviden sonraya ertelemen iyi olmuş,,,tamamen sorunsuz olarak ve rahat kafayla çalışmalara kaldığın yerden tekrar devam edersin...
bu belirtiler yüzünden kafayı yemeden hamile kalsak da sağlıklı bi şekilde alsak beişlerimizi kucağımıza keşke,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun,,,dualarım hepimiz için...
aynen canim yeterki su kafam rahat etsin bide agrilar olmasa neysede agrilarda maaf ediyo beni
Sadece kistimi aldirmicam ama yapacak daha bikac seyim var... Kendimi tamamen hazir hissettikten sonra bos ve rahat bi kafayla bebek yapmaya kaldigim yerden devam ederim
Aminnn canim insallah allah hepimizin yardimcisi olsun
Soulfyl sana sorsam çok karnın ağrıdı mı adet olcak mış gibi yarın inşallah olmammm.ve sabrettim bişi yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?