Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

hosgeldin canimmm... esine söyle hemennnn alsin internetiii

bizimde dualarimiz seninle canim insallah en kisa zamanda aramiza dönersin

selam arkadaşlar
geçmişi okudum da ne güzel dostluklar kurmuşsunuz,,,hep aynı amaç aynı duygu Allah hepimizin gönlüne göre versin...
bundan sonra beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum...

selam arkadaşlar
geçmişi okudum da ne güzel dostluklar kurmuşsunuz,,,hep aynı amaç aynı duygu Allah hepimizin gönlüne göre versin...
bundan sonra beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum...

Aramıza h.g. bunny,,,,
ne güzel nickin varmışşş ,bayıldım doğrusuu
aldık bile aramızaaa seniii:82:

tabi aliriz senide aramiza
aramiza hosgeldin bunny

ee biraz kendini tanit

çok teşekkür ederim ebrucum...
hoşbuldum

26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim,,,bende burda ki herkes gibi bebiş istiyorum...
şu anda ilaç kullanıyorum adet düzenleyici,,,bitip sonucunda neler olacak onu bekliyorum...
beklemek çok sıkıcı ama yine de heyacen verici...
sonucu ne olursa olsun ben istemeye ve dua etmeye devam edicem,,,hepimiz için

bende 21 yasindayim 1,5 yillik evliyim canim tanistigimiza memnun oldum
hakkimizda hayirlisi olsun canim Rabbim gönlümüze göre versin bende burdaki herkez icin dua ediyorum insallah cok fazla bekletmeden gelir bebislerimiz
sen ne zamandir istiyorsun

canım ben de 7-8 aydır falan istiyorum,,,dr a da gittim ama 1 yıl dolmadan herhangi bi tedavi olmaz dedi.bi de benim rahim ve yumurtalıklarda bişey yok bi tek adet düzensizliğim var o da zaten bebek düşüncesi yüzünden psikolojik olarak gecikiyo her seferinde...
şu an sadece düzenleyici kullanarak ve dua ederek bekliyorum...

bu arada tanıştığımıza bende memnun oldum

evet canim zaten bu yüzden bende 1 yil bekledim simdi 1 yil doldu 3 marta randevu aldim :18:
önce doktorun söyliyecegi hamilelikle alakali kötü seyler duymaktan korkuyordum ama simdi gögsümdeki kist yüzünden korkuyorum... dün esimle karar verdik doktor gerek yok desede aldiricam bu kistleri aldirdiktan sonra bebek yapmaya devam edicem hakkimizda hayirlisi olsun....

psikolojik olarak maaf olduk hepimizde yaa
tüm belirtileri yasiyoruz üstüne bide adet düzensizligi bazilarinda offf

Son düzenleme:

canım bence de eğer kistin varsa hemen dr a gitmem ve bebeği tedaviden sonraya ertelemen iyi olmuş,,,tamamen sorunsuz olarak ve rahat kafayla çalışmalara kaldığın yerden tekrar devam edersin...

bu belirtiler yüzünden kafayı yemeden hamile kalsak da sağlıklı bi şekilde alsak beişlerimizi kucağımıza keşke,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun,,,dualarım hepimiz için...

aynen canim yeterki su kafam rahat etsin bide agrilar olmasa neysede agrilarda maaf ediyo beni
sadece kistimi aldirmicam ama yapacak daha bikac seyim var... kendimi tamamen hazir hissettikten sonra bos ve rahat bi kafayla bebek yapmaya kaldigim yerden devam ederim

Aminnn canim insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…