Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Geldim işte bende:)
Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hepimize.
Aralık ayına gittim birden,ne iyi bir iş yapmışım da
o gün o topiği açmışım,gerçi mutlaka karşılaşırdık aynı hevesle yaşadıkça.
Dün dr'a gittim kızlar,kist falan yokmuş.
bugün de adet oldum,adetin 3. ve 21. günü hormon testlerim falan yapılacak.
dua edin benim için,inşallah değerlerimde bir sorun çıkmaz.
Öyle tedirgin bekliyorum ki günler geçmiycek sanki bu ay.

Hoşgeldin canımmm.Gerçekten ne iyi bir şeye vesile oldun sen
Umarım her şey normal çıkar ve bu ay geliverir sıpan

Kızlar günaydin, sanki bi süredir sohbetlerimiz azaldı gibime geliyor cok üzülüyorum, eskiden olsa 2 günde 25-30 sayfayi devirirdik, bize neler oluyor böyle ki ne?

ayyy çok işim var evde..... ama yapamıyorum kasıklarım ve belim çok ağrıyo....işler bekleyincede canım sıkılıyo...sen ne yapıyosun?????

Ben de bişey yapmıyorum, işyerindeyim ama pek işim yok bugun o yuzden nette surf yapiyorum. gazetelere baktım da canım cok cıkkın. Defne Joy vefat etmis sabah sabah ona kahroldum. Cok uzuldum gercekten.

Ben de bişey yapmıyorum, işyerindeyim ama pek işim yok bugun o yuzden nette surf yapiyorum. gazetelere baktım da canım cok cıkkın. Defne Joy vefat etmis sabah sabah ona kahroldum. Cok uzuldum gercekten.

ömür işte bitti mi sende bitiyosun....Allah rahmet eylesin...pazar günü izlemiştim dans yarışmasında en son.....

orda da hayat kısa ben hayatı hesapsız yaşarım dediydi de bana saçma gelmişti. Amaaan ya ne bilim içim gitti haberi okuyunca işte.

kıvırcık alinin ölümünede çok üzülmüştüm...oturdum sanki kendi kanımdan canımdan biriyimiş gibi ağladım dualar ettimm...onunda eşi hamile....defneninde daha küçük çocuğu var ayyyy sinirlerim bozuldu.... canım yaaaa sen düşünme artık bunları bak hamişsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…