- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Evet evet tamam unutucam. yine bugun senden benden baska kimsecikler yok. ne garip oldu su forum ya. cok uzucu kimseler gelip gitmiyo. Dun Sedase'den haber alabildin mi aksam? saat 5'te randevusu vardi nasil gecti acaba?
gittim cess,sağol canım.şükür her şey yolunda.çıkışta kayınvalideme gittik o yüzden gelemediğm topiğe.kıpır kıpırdı,ense ölçümü zorla yapıldı,normal şükür...de ben şimdi defne joyu öğrendim...ben iyi değilim hiç...küçücük bebeği vardı onun...çok neseli,kıpır kıpır...deliliğini severdim.çok kötüyüm...bebeğği vardı...
Hoşgeldinnnnnnnizzzzzzzzzzz
Evet küçümen bi adam o hem de pipisi var.Ben gördüm
gittim cess,sağol canım.şükür her şey yolunda.çıkışta kayınvalideme gittik o yüzden gelemediğm topiğe.kıpır kıpırdı,ense ölçümü zorla yapıldı,normal şükür...de ben şimdi defne joyu öğrendim...ben iyi değilim hiç...küçücük bebeği vardı onun...çok neseli,kıpır kıpır...deliliğini severdim.çok kötüyüm...bebeğği vardı...
kızlarrrr biz geldik...ben ve küçük insan
Ya canım o konuyu hiç açmayalım, sen de ben de en duygusal dönemlerimizdeyiz. Beni çok üzdü sabah sabah katıldı kaldı çim, eşimden de bir ton azar işittim neden agliyosun diye. haksiz mi degil aslinda ama ne biliyim cok uzuldum tanimam etmem ama olsun. Neyse konu sensin zaten,
Esra pipisini gordum falan dedi cinsiyetini soyledi mi doktor. yegenimin de cinsiyeti belli olmustu 2'li test zamani. Ay cok sevindim gerci sana kiz olcak diyoduk ama hayirlisi olsun erkekse eger. Kac cm olmus bebiş? test sonuclari ne zaman cikicak, ay anlat iste doktor ne dediyse hepsinii.
o pipiyi nerede görüyorsanız bana da gösterin ya...valla ben göremedim pipi mipi:)kızlar bana biraz müsade.azıcık açılmam lazım.çok kötüyüm ve çok ağladım...ben annemi 7 yaşında kaybettim o yüzden de annesizliği bilirim.şimdi bu defne olayı çok koydu bana...hamile psikolojisiyle hele...az sonra gelirim.ağlamamı durdurmam lazım.
Yok tatlım belli değil daha biz ultrason fotolarını gördük kendi çapımızda yorum yapıyoruz.
Ay Allah iyiliginizi versin ben de gercekten belli oldu zannettim...
Dün o kadar erkek dedik ki kesin kız olacak sedamın bebişi
slm kızlar nasılsınız valla bende şok oldum resmen Defne'nin ölümüne Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Bu arada ben de erken cinsiyet testinin siparişini verdim. cuma günü yapicam sabahtannnn. cok heyecanlııı.
Amin canım
Hoşgeldin bu arada.Nasılsın?
hoşbulduk canım iyiyim çokkk heyecanlıyım sen nasılsın bu arada benim beklenmeyen tarihim 3 şubatt
ben olsam yapmazdım cess :)
Tabi sen bilirsin.Yani güvenemezdim yine içimde acaba kız mı erkek mi diye şüphe olurdu.Şüpheyle devam edeceksem beklerim kesin öğrenirim daha iyi.Nasılsa farketmez kız erkek
ooooo çok az kalmış senin hadi bakalım inşallah gelir sıpan bu ay.Ekliyorum tatlım...
hoşbulduk canım iyiyim çokkk heyecanlıyım sen nasılsın bu arada benim beklenmeyen tarihim 3 şubatt
beklemek çok zor yaa idrar testi yaptım ama negatif çıktıama inanmak istemiyorum gidip kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi bide oturduğum sokakta hastane var olmasa hiç gitmeyi düşünmem ama yakın olunca gitsemmi yok gitmeyeyim bekleyim diyorum cumaya kadar... hep içimde birileri konuşuyo git gitme diye üfffff:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?