Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

bu arada istanbuldayım ve kimsyi tanımıyrm çok sıkılıyrm

amin allah isteyen bakabilcek olan herkese versin topic ne yeniyimde bilmiyrm pek:)bu arada bende sizi tanımak isterim tanıtırmısınz kendinizi

evet canım aynen hayrlsıı herşeyin allah alanda o verende bir ölüme çare yok herşey olur galiba sabır birazda gerçi bende çok sabırsızımdırr söylüyorum ama :)

kusura bakmayın kızlarrr,,,bilgisayarımda problem oldu,onu hallettim geldim şimdi
seraycım bende 25 yaşındayım,istanbul anadolu yakasındayım
bende bebiş istiyorum yaklaşık 4-5 aydırr
bebişini doğuma 20 gün kala aybetmişsin ,Allah savırlar versin
ama yeniden hamilesin sanırım ,gözün aydın canım,ne güzel darısı bizlere inşlhh

sağol canım benim ama hamile kalmakta çok gzüel tabiki ama devamının olması dahada önmli ama doktorda karrsızım bir türlü karra veremedim çalışıyrmusun sen kaç senelik evlisin

sağol canım benim ama hamile kalmakta çok gzüel tabiki ama devamının olması dahada önmli ama doktorda karrsızım bir türlü karra veremedim çalışıyrmusun sen kaç senelik evlisin

istanbulun hangi yakasındasın,dr konusunda duyduklarımız var yine buradan
ben çalışmıyorum şuan evdeyim canım
2,5 yıllık evliyimmm

1,5 senelik evliyim
doktora gittim adetin 3. günü kan vericem

bu arada ALINTI yaparak yazarsan daha iyi olur kime yazdigini anlayamiyoruzda

avrupadayım ama çok sıkılıyrm burda annmlerler yok kimseyide tanımıyrm çok sıkılıyrm ben okmeydanında oturuyrm hastannin orda ama avcılara gidiyrm sen bilmezsin belki iyi doktorum ama karrsızım işte prof engin oral die biri var 3 aya gelince ona gideriz die düşünüyrm

anladım canım,bende yalnızım burda ama alıştım artık,okmeydanını duydum ama gitmedim hiçç
dr çok önemli tabii,iyi seçmek lazım,sen yinede bi bak ,araştır istersen
bu arada kaç yıllık evlisin canım
mesajları yazarken kime yazmak istediğini anlamamız için mesajın hemen sağ tarafında alıntı ile cevapla kısmına tıklayıp oraya yazarsan anlamış oluruz canım

evet alıntılı yapıorum artık :)bakalım hayrlsıı kendinden bahsedrmisin biraz okadr yanlızım ki arkadaımda yok çok istyrm biraz çevrem arkadaşlarım olsun die aslında burdanda zor oluyr tam alışamadım sen nerlisn ki

hala alinti yapmadan yaziyorsun canim
sen bizi anlamadin sanirim

kaderin anlattigi sekilde bi dene istersen

canım alıntılama olmamışş hangimize sorduğunu anlayamadıkk

seraycım mesela benim yazdığım mesaja cvp yazacaksan ,hemen benim yazdığım mesajın sağ alt tarafında alıntı ile cevapla kısmı var oraya tıkla ve o bölüme yaz,
ozaman alıntılamış olacaksınn

hala alinti yapmadan yaziyorsun canim
sen bizi anlamadin sanirim

kaderin anlattigi sekilde bi dene istersen

şimdi oldumu?canım yukarda seninde yazıların çıkıyr ya siliyim mi onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…