- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.601
adım seray 24 yaşındayım evliyim tabi istanbulda oturuyrm evlilk için geldim normalde izmitte oturyrdum çalışıyrdum hamile kalınca çıktım herşeyim iyi giderken bebeğimi kaybettim ama şimdi yine bir umudum var 5 haftalık hamileyim bende sizi tanımak isterim ve görüşmekte isterim tanışıp nasip olursa
bu arada istanbuldayım ve kimsyi tanımıyrm çok sıkılıyrm
amin allah isteyen bakabilcek olan herkese versin topic ne yeniyimde bilmiyrm pek:)bu arada bende sizi tanımak isterim tanıtırmısınz kendinizi
tanıştığıma memnun oldum ama zaten okuyorsan 1 seneden sonrası önmli 1 seneye kadr olmayabilr üüzlme ilk gebeliğimde benimde 6 ay hiç korunmadım olmadı ama sonra kaldım hamile bebeğimi doğuma 20 gün kala kaybettim sezeryanla oldum çok rahat geçti ama yinede tavsiye etmem şimdide hamileyim ama eskisi gibi asla rahat olmam sen nerde oturyrsun hangi doktora gidiyrsun
yurt dışında nerde ailen nereli ,evet 20 gün kala ama otopsi yaptrmadık psikolim çok bozulur die görmedim hiç çok zor yaşayanları okadr iyi anlıyrm ki anlatamam kaç senelik evlisin ben temmuzda 2 sene olucak çok mu istyrsun bebek doktora gidiyrmusun peki bu arada yumurtlama günlerin var denk getr
evet canım aynen hayrlsıı herşeyin allah alanda o verende bir ölüme çare yok herşey olur galiba sabır birazda gerçi bende çok sabırsızımdırr söylüyorum ama :)
sağol canım benim ama hamile kalmakta çok gzüel tabiki ama devamının olması dahada önmli ama doktorda karrsızım bir türlü karra veremedim çalışıyrmusun sen kaç senelik evlisin
avrupadayım ama çok sıkılıyrm burda annmlerler yok kimseyide tanımıyrm çok sıkılıyrm ben okmeydanında oturuyrm hastannin orda ama avcılara gidiyrm sen bilmezsin belki iyi doktorum ama karrsızım işte prof engin oral die biri var 3 aya gelince ona gideriz die düşünüyrm
evet alıntılı yapıorum artık :)bakalım hayrlsıı kendinden bahsedrmisin biraz okadr yanlızım ki arkadaımda yok çok istyrm biraz çevrem arkadaşlarım olsun die aslında burdanda zor oluyr tam alışamadım sen nerlisn ki
evet alıntılı yapıorum artık :)bakalım hayrlsıı kendinden bahsedrmisin biraz okadr yanlızım ki arkadaımda yok çok istyrm biraz çevrem arkadaşlarım olsun die aslında burdanda zor oluyr tam alışamadım sen nerlisn ki
hala alinti yapmadan yaziyorsun canim
sen bizi anlamadin sanirim
kaderin anlattigi sekilde bi dene istersen
seraycım mesela benim yazdığım mesaja cvp yazacaksan ,hemen benim yazdığım mesajın sağ alt tarafında alıntı ile cevapla kısmı var oraya tıkla ve o bölüme yaz,
ozaman alıntılamış olacaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?