Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

herkese merhaba....

hayırdır ebru kim bu dereyi geçene kadarcılar?:44:

celine ben çalışıyorum ve bu ara yogun işler..ha deyince giremediğim oluyo yani yanlış anlaşılmasın..

ne o üstüne mi alindin yoksa
kimse canim kimse takiliyorum size ölesine biri belki sesimi duyarda yine toplu halde konusuruz diye

Son düzenleme:
Kızlar ben ölüyorum sanırım.Midem çok çok bulanıyyo ama çıkaramıyorum.

Misafirim de yeni gitti.Hiç hal anlamaz bi kadın kocişimin akrabası bana gelmemiş kaynanamlara gelmiş onlar da evde yokmuş bana gelmiş

Ayy bayılazammmmmmmmm

pıtpıtlar başlamışşşşş bebişin sana sinyal veriyor annesi
aferin bulgurumakurban olurum o bulantılara ben

günaydın topaaaaaç

oh olsun sana..yapcakmısın bi daha pimpirik

ebru bak çok stres yaptım çünkü yaşım 28 haziranda 29 oluyo eşimde 29 yani bence tam zamanı idi.çok stres yaptım hala yapıyorum ama 27 ocaktı adetim oldu bitti ve ne olursa olsun dedim gerçekten bıraktım ama bi gün olacak dedim inancımı da yitirmedim ve bünyem biraz zayıf dikkat etmem gerekiyo şuan yani.işte 4 yıllıkta okudum işte yok eşim de 2 sene öncesi kk borcuna girdi salak neyseki aileler kurtardı maşallah çok güzel işi var 5 senedir garnizonda muhasebeci,yani stresler yaşadık tabi.senin yaşın müsait sabır ve yumurtlamaya değerlendirmek çok önemli ve şubat ayında 3-10 arası 4 kere ilişki oldu gerçekten,sağlık önemli olan sen kendini ve eşini ferah tut hayatı akışına bıraktım 2 son 2 senedir ben de çalışıyodum muhasebe elemanı olarak ama kriz oldu ya işte.belki de böylesi kısmetti.yani çocuk sırası gelmişti.................

anladim canim cok saol ya.. ama elimde degil strese giriyorum aslinda bi yandanda su sebebten stres yapiyorum... evlenmeden önce okuldu işti arkadaslarla gezip dolasmakti sabahlara kadar arkadaslarla evin cati katisinda eglenip gülmekten zamanin nasil gectiginin farkinda bile degildim ama simdi evlenince uzaga gittim yani annemlerden 5-6 saat uzaktayim ve burda dogru dürüst hic kimseyi tanimiyorum tanidigim kisiler bana samimi gelmiyor e esimde calistigi icin bende bütün gün evin icinde yapayalnizim ve can sıkıntısından birazda bunalima giriyorum galiba neden cünkü eski hayatimi coookk ama cok özlüyorum... simdi bebek istiyoruz.. istiyoruz ama aslinda ben ilk baslarda bu kadar cok istemiyordum bebegi ama artik ister istemez evde yapacak baska sey bulamadigimdan kafaya cok takiyorum sadece can sıkıntısından aslinda... bana oyalanacak seyler lazim ama bulamiyorum yoksa bu kadar cok kafaya takmazdim bunu ama napalim iste...

eger bu ayda adet olursam ki olucam kesin kuru dönem basladi cünkü tamamen cikaricam bebegi aklimdan insallah... artik biraz kafa dinleme zamani geldi galiba... stresten uzak kaldiktan sonra devam ederim :)))

hamile kalinca ugrarlar ama sonra yine kaybolurlar eee ne demisler dereyi gecene kadar
cok kötüyüm demi
ama napim ölee.... bundan sonrada kimseyi beklemiyorum artik
gelen gelir giden gider herkez kendi bilirr hııhhhh

herkese merhaba....

hayırdır ebru kim bu dereyi geçene kadarcılar?:44:

celine ben çalışıyorum ve bu ara yogun işler..ha deyince giremediğim oluyo yani yanlış anlaşılmasın..

nasıl yani yaaa

BAKKK gördügün gibi sevdiklerimi bile üzüyorum artik can sıkıntısından

bende 20 saat uzaktayım onlar edirnede bende osmaniye gibi bi yerdeyim eşim osmaniyeli,kısmet işte kız kardeşimde burda evli ve evlerimiz yakın allahım yazdımı işte bi istediği gibi yazıyo.aslında çok şanslıyım 10 aylık yeğenim varya kız kardeş,min yani herşeyi gördüm napılıyo nasıl hazırlanılıyo yaaaaaaa.ağrısız sancısız geçsin de dimi öyle olacağına hayırlısı olsun yani diyorum kendime artık

öyle tabi cnm hayirlisi olsun... benimde 4 yasinda bi yegenim var bitaneside yolda ablam 2.ye hamile..
hersey nasip kismet.. Rabbim herkezin gönlüne göre versin

slm kızlarr,,,
bugün adetim bitiyo,
karar verdim yumurtlama günüme bakmayacammm :82::82::82:
gün aşırı çalışıcammm
zaten kafamdan da attım,,,
ohh be dünya varmışşş

slm kızlarr,,,
bugün adetim bitiyo,
karar verdim yumurtlama günüme bakmayacammm :82::82::82:
gün aşırı çalışıcammm
zaten kafamdan da attım,,,
ohh be dünya varmışşş

slm canimm... cok iyi fikir valla
hayatin tadini cikar bosver bakma yumurtlama günlerine
dedigin gibi yap en güzeli cünküüü.. hem bakarsin pat diye hamile kaliverirsin

slm canimm... cok iyi fikir valla
hayatin tadini cikar bosver bakma yumurtlama günlerine
dedigin gibi yap en güzeli cünküüü.. hem bakarsin pat diye hamile kaliverirsin

ay anacım napalımm,kafasından bu fikri atan hamiş oluyorr,
bende yaparım nolmuş yaniiii
bu arada balkonu yıkayıp çamaşırlarımı astım:82:
ama hala evi temizeyemedim
yarına kaldı artık
napayımm,hiç yapasım yok
yarın erken kalkıp hallederim
birtek yemek yaparım bugün bölece biter :92:
aşkitomu da çok özledim bi gelseydiii

e hadi ozamannn atalim kafamizdan patlasin gitsiiiiiinnn
belki ozaman gelir bizimkilerde
bende biraz önce patates kizartmasi yedim senle konustuktan sonra canim cekti
ama patatesleri baharatlayip firina verdim
sonra üstüne yogurt
ondan sonrada salcali yag gezdirdim üstüne heheee süper oldu haaa
denemeni tavsiye ederim

heee ,fırında kızartma yaptın yaniiii
ellerine sağlık eminim nefis olmuşturrrr
denerizz anacımm
gün çok nasıl olsa :82:
afiyet olsun sanadaa
bende meyvemi yedim,takılıyorum ölee :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…