Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

adım seray 24 yaşındayım evliyim tabi istanbulda oturuyrm evlilk için geldim normalde izmitte oturyrdum çalışıyrdum hamile kalınca çıktım herşeyim iyi giderken bebeğimi kaybettim ama şimdi yine bir umudum var 5 haftalık hamileyim bende sizi tanımak isterim ve görüşmekte isterim tanışıp nasip olursa

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm darisi bizlere
bu topikte görüsebiliriz evet

tanıştığıma memnun oldum ama zaten okuyorsan 1 seneden sonrası önmli 1 seneye kadr olmayabilr üüzlme ilk gebeliğimde benimde 6 ay hiç korunmadım olmadı ama sonra kaldım hamile bebeğimi doğuma 20 gün kala kaybettim sezeryanla oldum çok rahat geçti ama yinede tavsiye etmem şimdide hamileyim ama eskisi gibi asla rahat olmam sen nerde oturyrsun hangi doktora gidiyrsun

yok ben okumuyorum
yurt disindayim
doguma 20 gün kala mii off Allah sabir versin cnm

Son düzenleme:
yurt dışında nerde ailen nereli ,evet 20 gün kala ama otopsi yaptrmadık psikolim çok bozulur die görmedim hiç çok zor yaşayanları okadr iyi anlıyrm ki anlatamam kaç senelik evlisin ben temmuzda 2 sene olucak çok mu istyrsun bebek doktora gidiyrmusun peki bu arada yumurtlama günlerin var denk getr

evet canım aynen hayrlsıı herşeyin allah alanda o verende bir ölüme çare yok herşey olur galiba sabır birazda gerçi bende çok sabırsızımdırr söylüyorum ama :)

valla ben sabirsiz degilimdir aslinda simdiye kadar sabrettim bundan sonrada sabredebilirim herhalde yeterki Allah dayanma gücü versin ve herseyin hayirlisi olsun

bu arada bebek konusunuda konusmak istemiyorum artik yahuuu
kafamdan attim ben onu bi süre istemiyorum artikkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…