- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.721
ben geldim uleynnnnnnnnnnnnnnnnn
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu
çiçek annem nasılsın
günaydın sahipsiz topaaaaç
evet valla görüşemiyoruz annem kayıpsın valla..ben sabitim her türlünasılsın kuzu nasıl?
iyiyim canım ben seni sormalı özletiyosun kendini... bebişimiz nasıl bakalım kalp atışlarını duydunmu hiç konuşamadık valla yaaa... benimki büyüdü kocaman olmuş adama benzemişbelki haftaya cinsiyetini öğrenebiliriz eğer gösterirse..
ben geldimmmmmmmmm
bebişimin kalbi pıt pıt atıyo duymadık ama gördük.Nasıl sa hızlı atıyo doktor her şey yolunda dedi.7+5miş.3 gün geriden geliyo.Doktor bu zamanlarda mühim değil dedi.Zamanla öne bile geçer dedi.
iyiyim canım ben seni sormalı özletiyosun kendini... bebişimiz nasıl bakalım kalp atışlarını duydunmu hiç konuşamadık valla yaaa... benimki büyüdü kocaman olmuş adama benzemişbelki haftaya cinsiyetini öğrenebiliriz eğer gösterirse..
canım ben kayıp değilim aslında ama gündüzleri pek giremiyorum artık. okulda dersler yoğun sınavlar başlıyor ama akşamları geliyorum arada bakıyorum kimse olmuyorebru ve kaderle konuşuyoruz en çok işte.. ama herşey yolunda çok şükür iyiyiz sen nasılsın bakalım gününe az kalmış hadi hayırlısı
slm canımm,,,,nasılsın
maşşallh canım çok sevindim,,,Allah nazarlardan korusun sizii...
inşlh herşey hep böle yolunda gider,,,
öpüyorum siziiiiii
evet canım az kaldı ama bu ay içim pek bi rahat..akıntı ateş vs takmadım bu ay sadece bumbum..ondan heralde xxxxxxl'ım bu ay..nisanda artık inşallahiyiyim canım ben seni sormalı özletiyosun kendini... bebişimiz nasıl bakalım kalp atışlarını duydunmu hiç konuşamadık valla yaaa... benimki büyüdü kocaman olmuş adama benzemişbelki haftaya cinsiyetini öğrenebiliriz eğer gösterirse..
canım ben kayıp değilim aslında ama gündüzleri pek giremiyorum artık. okulda dersler yoğun sınavlar başlıyor ama akşamları geliyorum arada bakıyorum kimse olmuyorebru ve kaderle konuşuyoruz en çok işte.. ama herşey yolunda çok şükür iyiyiz sen nasılsın bakalım gününe az kalmış hadi hayırlısı
artık naz yapıyoruz ve hamileliğin tadını çıkarıyoruz ona göreben geldimmmmmmmmm
bebişimin kalbi pıt pıt atıyo duymadık ama gördük.Nasıl sa hızlı atıyo doktor her şey yolunda dedi.7+5miş.3 gün geriden geliyo.Doktor bu zamanlarda mühim değil dedi.Zamanla öne bile geçer dedi.
evet canım az kaldı ama bu ay içim pek bi rahat..akıntı ateş vs takmadım bu ay sadece bumbum..ondan heralde xxxxxxl'ım bu ay..nisanda artık inşallah
artık naz yapıyoruz ve hamileliğin tadını çıkarıyoruz ona göre
canlarimmmmmmmmmmmm
birazdan gidicez havalimanina... gitmeden önce yazayim dedimmmm
hepinizi cooooooooooooookkkkkkk seviyorummm coookkk öptümmmm.... insallah geldigimde hamile haberi alirim heeesibell güllüü sirada siz varsiniz insallah güzel haberlerinizi aliriz
türkiyedede girmeye calisirim kkya veya msne
dünden beri dogru dürüst uyku girmedi gözüme icim buruk gidiyorum TRye
dün kedimi verdikkücük bi odanin icinde baska kedilerle beraber kaliyor simdi :18:
acaba ne yapti alisabildimi baska kediler ona zarar veriyormu mama veriyorlarmi mamasini yiyormu korkuyormu bensiz.. beni özlüyormu oooooooofffffffffffffffffffffffffffffff
cok özledim onu simdiden
hadi grsrz simdi aglama krizine girmeden gideyim ben en iyisi
sizi cok özlicem yahu :78:
ben geldimmmmmmmmm
heavencim cinsiyetini çok merak ediyoruz,en kısa zamanda öğrenirsiniz inşlh,benim tahminim, erkek olacağını düşünüyorummm...hayırlısı inşlhhh,,,
canlarimmmmmmmmmmmm
hepinizi cooooooooooooookkkkkkk seviyorummm coookkk öptümmmm.... insallah geldigimde hamile haberi alirim heeesibell güllüü sirada siz varsiniz insallah güzel haberlerinizi aliriz
dün kedimi verdikkücük bi odanin icinde baska kedilerle beraber kaliyor simdi :18:
acaba ne yapti alisabildimi baska kediler ona zarar veriyormu mama veriyorlarmi mamasini yiyormu korkuyormu bensiz.. beni özlüyormu oooooooofffffffffffffffffffffffffffffff
cok özledim onu simdiden
:6
darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeee:79:
kızlar özledim sizi
aylardır süren hasret bitti, bugün kardeşimin yanından anneannem döndü.kardeşimin bebeğini 4 aylık yaptı geldiinşallah benim bebeğimi de büyütmek nasip olur ona.evine gitmesine fırsat vermedim, doğrudan bize geldi ve biraz özlem giderene dek salmaya niyetim yok
fırsat bulduukça girmeye çalışacağım.çook öpüyorum hepinizi
güle güle ebru sağlıcaklar gidin gelinnnncanlarimmmmmmmmmmmm
cok özledim onu simdiden
:6
darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeee:79:
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?