Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

hu huuuuuuuuuuuuuuuuu
çiçek annem nasılsın

iyiyim canım ben seni sormalı özletiyosun kendini... bebişimiz nasıl bakalım kalp atışlarını duydunmu hiç konuşamadık valla yaaa... benimki büyüdü kocaman olmuş adama benzemiş belki haftaya cinsiyetini öğrenebiliriz eğer gösterirse..

günaydın sahipsiz topaaaaç

evet valla görüşemiyoruz annem kayıpsın valla..ben sabitim her türlü nasılsın kuzu nasıl?

canım ben kayıp değilim aslında ama gündüzleri pek giremiyorum artık. okulda dersler yoğun sınavlar başlıyor ama akşamları geliyorum arada bakıyorum kimse olmuyor ebru ve kaderle konuşuyoruz en çok işte.. ama herşey yolunda çok şükür iyiyiz sen nasılsın bakalım gününe az kalmış hadi hayırlısı

ben geldimmmmmmmmm
bebişimin kalbi pıt pıt atıyo duymadık ama gördük.Nasıl sa hızlı atıyo doktor her şey yolunda dedi.7+5miş.3 gün geriden geliyo.Doktor bu zamanlarda mühim değil dedi.Zamanla öne bile geçer dedi.

Ayyy ne güzel yahu.Kocaman olmuş.Bence senin kızın olmalı.Bi de anasına çekmeli

slm canımm,,,,nasılsın
maşşallh canım çok sevindim,,, Allah nazarlardan korusun sizii...
inşlh herşey hep böle yolunda gider,,,
öpüyorum siziiiiii

heavencim cinsiyetini çok merak ediyoruz,en kısa zamanda öğrenirsiniz inşlh,benim tahminim, erkek olacağını düşünüyorummm...hayırlısı inşlhhh,,,

evet canım az kaldı ama bu ay içim pek bi rahat..akıntı ateş vs takmadım bu ay sadece bumbum..ondan heralde xxxxxxl'ım bu ay..nisanda artık inşallah
artık naz yapıyoruz ve hamileliğin tadını çıkarıyoruz ona göre

canlarimmmmmmmmmmmm

birazdan gidicez havalimanina... gitmeden önce yazayim dedimmmm
hepinizi cooooooooooooookkkkkkk seviyorummm coookkk öptümmmm.... insallah geldigimde hamile haberi alirim heee sibell güllüü sirada siz varsiniz insallah güzel haberlerinizi aliriz

türkiyedede girmeye calisirim kkya veya msne

dünden beri dogru dürüst uyku girmedi gözüme icim buruk gidiyorum TRye
dün kedimi verdik kücük bi odanin icinde baska kedilerle beraber kaliyor simdi :18:
acaba ne yapti alisabildimi baska kediler ona zarar veriyormu mama veriyorlarmi mamasini yiyormu korkuyormu bensiz.. beni özlüyormu oooooooofffffffffffffffffffffffffffffff
cok özledim onu simdiden

hadi grsrz simdi aglama krizine girmeden gideyim ben en iyisi

sizi cok özlicem yahu :78:

canım benim yolunuz açık olsun kazasız belasız inşallah:79::79:
bizde seni özliycezz

maşallah canım ya valla 8 hafta oldu bile haa.... kendine çok dikkat et bebişimize iyi bak.. birdee sedanın yerine söyliyim bol bol su iççççç

heavencim cinsiyetini çok merak ediyoruz,en kısa zamanda öğrenirsiniz inşlh,benim tahminim, erkek olacağını düşünüyorummm...hayırlısı inşlhhh,,,

valla canım bakalım erkek düşünenler varr kız düşünenler var her ikiside kabulüm tabiki sağlıklı olsun yeterki ama gönlümdende kız geçiyor işte ne yapayım belli olurmu bilemiyorum daha erken gibi ama bakalım şansımızı denicez bende çok merak ediyorum çünkü.. darısıda sana canım en kısa zamanda öpüyorummmmmmmmmmmm

kıyamamm yaaaa üzülme canım sen... hayırlısıyla gidin gelin inşallah yolunuz açık olsun

kızlar özledim sizi
aylardır süren hasret bitti, bugün kardeşimin yanından anneannem döndü.kardeşimin bebeğini 4 aylık yaptı geldiinşallah benim bebeğimi de büyütmek nasip olur ona.evine gitmesine fırsat vermedim, doğrudan bize geldi ve biraz özlem giderene dek salmaya niyetim yok
fırsat bulduukça girmeye çalışacağım.çook öpüyorum hepinizi

Gözün aydın canımmmmm.İnşallah senin sıpanı da büyütecek

Bizde seni özledik annem.

güle güle ebru sağlıcaklar gidin gelinnnn

selam kızlar gerçi kimse yok ama :26::26::26: dün gece çok güzel bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istedimm normalde adet falan oluyorum herhangibir belirtimde yok ama birden sancı başlıyo bende öğreniyorumki doğum yapıyomuşum sonra doğumu görmüyorum kucağımda sarışın mavi gözlü çok tatlı erkek bir bebişim olmuş bakıyorum sütümde geliyo göğsümden hemen emzirmeye başlıyorum rüyaaa çokkkk ama çokkkk güzeldi ya çok etkilendim ben galiba kafayı yiyorum artık bugün dışarda yazın evlenen bir kızı gördüm hamile daha yeni azıcık karnı vardı galiba:26::26::26::26:ve bitane daha hamile haberi aldım yine yazın evlenen biri şimdi evdeyim ama içim buruk birazcık gözlerimden yaş geldi nsl bir his bilmiyorum hem seviniyorum hem kıskanıyorum sanırım çok değişik bir duygu ağlamak istiyorum ama kendimi tutuyorum offffff bana bir psikolog lazım kafayı yiyicem artık:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…