Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

selam topaaaaaaçççççç

canım slm..ama sen kafaya haddinden fazla takmışsın bu kadar yıpratma kendini..unutma sen naparsan yap o sıpa kendi istediği zaman gelicek annesineayrıca ruyada erkek bebek görmek çok güzel diye bilirim..ben de bi kaç haftada bir doğum yaptığımı görüyorum rutine bağladım artık en son 3 gece önce gördüm bi pipili doğuruyodum
takma kafana psikolojimiz bozuldu ondan böyle oluyor düşünmemeye çalış elden geldiğince...ne diyoduk:ceng ütme sevüş

gelmesin deecesi, seninki de gelmesin gülşah'ınki de! istemiyoruz kendilerini!
ya ben çokkk özledim ki sizibugün yoğunluktan öldüm...şimdi ananem yemekle uğraşıyor sağ olsun. yemekten sonra kopup duran yerdeyimkopmaz inşallah bugün

selam canlarım naberrrrr

anca grip yazabiliyorum..... oh bee 4 gün kaldıı

hepinizi çoook özlüyorum geldiğimde ınsallah güzel haberler alırım

şımdılık cok öpüyorum sızıııı

Oh ohhhh az kalmış...İnşallah iki güzel haber alırsın hatta üç kader de var sonuçta :)

ben de özledim hepiniziiiii:84::84::84:

sedam kayıpsın valla özlettin..ebruş az kalmışl artık hadi dön yuvana
dünürümmmmm seni de özledim kii

bende hala gelen giden yok ama şubat 28 çekti ya beklemedeyim halaeli kulağında gibi geliyoo:76::76:
gülşaaaaah var mı anacım gelen giden :89:

yok tatlım ya hala gelen gıden yokkk bende herhan olcak gıbı gercı agrım yok ama gecikiçek belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…