- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 780
- 73
- Konu Sahibi Karamelek54
-
Ne yaptin cnm transferin nasil gecti10 aralik cumartesi gunu benimde transferim var kizlar :) dualarinizi bekliyorum.. Mucizelerimize insallah kavusuruz:&
Ben de salı günü transfer oldumKizlar merhaba 3 Aralık da transfer oldum bugün dördüncü günüm hiç bir belirtileri yok korkuyorum açıkçası daha yeni diyorlar ama bilmiyorum sizin süreciniZ nasıl belirtileriniz varmi ne olur bana umut olun
Hayirli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsin nasıl gidiyorBen de salı günü transfer oldum
Amin inşallah teşekkür ederim. Dün biraz bel ağrısı vardı adet ağrısı gbi ama başka hiç bir belirti yok bugun 5. Gün işteHayirli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsin nasıl gidiyor
Rabbim utandirmasin inşallah hayırla sonuclansinAmin inşallah teşekkür ederim. Dün biraz bel ağrısı vardı adet ağrısı gbi ama başka hiç bir belirti yok bugun 5. Gün işte
Amin canım amin rabbim seninde yardımcın olsunHerkese selam bende yarın dondurulmuş 5.gun embriyo transferi olacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde 6snda transferim oldu aynı gün test günümüz. Nasıl hissediyorsunuzMerhaba, benim de ayın 7’sinde transfer yapıldı, 19’unda kan testi var. Haydi Allah’ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Inşallah canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versinRabbim utandirmasin inşallah hayırla sonuclansin
Guzel gecti canim 2tane 5.gun embriyosu transferi oldum 20 aralik test gunum:)Ne yaptin cnm transferin nasil gecti
Cok sevindimm benimde senden birgun once :)ay cok heyecanliyim.anlatamam kasiklarima agri giriyo heyecandanGuzel gecti canim 2tane 5.gun embriyosu transferi oldum 20 aralik test gunum:)
Bende cok su içtiğim icin surekli tualete kalkiyorum haliyle korkuyorum kalktigim icin hep:)Cok sevindimm benimde senden birgun once :)ay cok heyecanliyim.anlatamam kasiklarima agri giriyo heyecandan
Korkma dunde ben oyleydim :)demekki.bu isler boyleymis.oramda yanmada vardi gecti cok sukurBende cok su içtiğim icin surekli tualete kalkiyorum haliyle korkuyorum kalktigim icin hep:)
Teşekkür ederim, inşallah herkesin isteği kabul olurDualarimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?